Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

AN.EΛ - ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ..."Δεν με χαλάει που δεν θα βλέπω στα καφενεία να παίζουν χαρτιά 50χρονοι συνταξιούχοι αστυνομικοί.."



Police-Voice blog ➤
Η τοποθέτηση του Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ, Θ.Παπαχριστόπουλου προκάλεσε την αντίδραση των ένστολων, με τους συνδικαλιστικούς τους εκπροσώπους, να εκφράζουν τις ..κρίσεις τους.
Το σχόλιο του Νίκου Μπαλούρδου, μέλος ΠΟΣΥΦΥ Αττικής ( facebook) :

«Βουλευτής ΑΝ.ΕΛ. Θ. Παπαχριστόπουλος έκανε την εξής δήλωση στις 09:00 στην εκπομπή πρωινό του mega «δεν με χαλάει καθόλου που με το νέο μνημόνιο δεν θα βλέπω στα καφενεία να παίζουν χαρτιά 50χρονοι συνταξιούχοι αστυνομικοί».

Αυτή την άποψη έχει ο κος Παπαχριστόπουλος, οτι βγαίνουμε νωρίς στην σύνταξη για να παίζουμε χαρτιά στο καφενείο, το ότι δουλεύουμε 6 μέρες (στην καλύτερη) την εβδομάδα, ότι τον μήνα κάνουμε 6 νυχτερινά (κάποιες φορές και περισσότερα), ότι κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα κάθε μέρα, ότι εργαζόμαστε κάτω απο αντίξοες συνθήκες για την υγεία μας, ότι έχουμε τον μικρότερο μισθό σε σχέση με τους Ευρωπαίους συναδέλφους μας δεν τον «χαλάει» τον κύριο Βουλευτή.

Συμπέρασμα: η πρόωρη κατά την άποψη του κου Παπαχριστόπουλου συνταξιοδότηση των αστυνομικών είναι που δημιούργησε το δημοσιονομικό κενό της Χώρας και όχι το πολιτικό σύστημα.»

Στον Βουλευτή Κο Παπαχριστόπουλο αφιερώνουμε και μια φωτογραφία των συναδέλφων του της Βουλής να την συγκρίνει με την φωτογραφία του άρθρου - έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου