Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Επιδρομή παραχαρακτών σε Κοζάνη-Πιερία: Κατέσχεσαν «μαϊμού» χαρτονομίσματα αξίας 13.000 ευρώ..



Police-Voice blog ➤

Όπως προέκυψε από την διερεύνηση της υπόθεσης, το τελευταίο χρονικό διάστημα οι τέσσερις αλλοδαποί διοχέτευαν συστηματικά παραχαραγμένα χαρτονομίσματα στην αγορά της Αθήνας και της Καστοριάς και κανείς δεν ξέρει πόσα και πού αλλού διακίνησαν!

Δυο διαφορετικές σπείρες αλλοδαπών παραχαρακτών που είχαν βαλθεί να πλημμυρίσουν με πλαστά ευρώ τις αγορές της Κοζάνης και της Πιερίας αντίστοιχα, εξάρθρωσαν μέσα σε λίγες ώρες οι τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες που κατέσχεσαν «μαϊμού» χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας 13.000 ευρώ!

Στην περιοχή Πολύμυλος της Κοζάνης, άνδρες της Ασφαλείας σταμάτησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 25χρονος Μολδαβός και δύο Αλβανοί ηλικίας 30 και 25 χρόνων και βρήκαν κρυμμένα στις αποσκευές τους 75 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και δυο συσκευασίες με μικροποσότητες με ακατέργαστη κάνναβη. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν, ενώ ένας ακόμη συνεργός τους αναζητείται, όπως και μία γυναίκα που φέρεται να τους πούλησε τα ναρκωτικά.

Όπως προέκυψε από την διερεύνηση της υπόθεσης, το τελευταίο χρονικό διάστημα οι τέσσερις αλλοδαποί διοχέτευαν συστηματικά παραχαραγμένα χαρτονομίσματα στην αγορά της Αθήνας και της Καστοριάς και κανείς δεν ξέρει πόσα και πού αλλού διακίνησαν! Προς το παρόν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης ποτ τους απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και κατοχή ναρκωτικών. Το

*** Σε περιοχή της Πιερίας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν το βράδυ της Τρίτης έναν 26χρονο Βούλγαρο και μια 29χρονη ομοεθνή του που αποπειράθηκαν να κάνουν αγορές με πλαστό χαρτονόμισμα των 200 ευρώ από δυο γειτονικά καταστήματα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν άλλα δυο πλαστά χαρτονομίσματα των 200 ευρώ.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Κατερίνης που ανέλαβαν την προανάκριση εντόπισαν σε κοντινή απόσταση το αυτοκίνητο του ζευγαριού και το κατέσχεσαν ως μέσο μεταφοράς πλαστών χαρτονομισμάτων. Στο εσωτερικό του ανακάλυψαν προσεκτικά κρυμμένα άλλα 44 πλαστά χαρτονομίσματα των 200 ευρώ, τα οποία οι αλλοδαποί σκόπευαν να «σπρώξουν» στα μαγαζιά της περιοχής. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενο για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου