Διάφορες Αναρτήσεις

  • Στις κρύπτες του Δενροποτάμου..Ηρωίνη, χασίς και 13χρονος
    Στις κρύπτες του Δενροποτάμου..Ηρωίνη, χασίς και 13χρονος

  • "Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει χωρίς δανεικά αλλά όχι χωρίς ιδανικά"! Ομιλία καταπέλτης από τον Στρατηγό Ζιαζιά

  • Στα «αζήτητα» του νεκροτομείου 62χρονος εκπαιδευτικός – Πέθανε και δεν το έμαθαν ούτε οι συνάδελφοί του......
    Στα «αζήτητα» του νεκροτομείου 62χρονος εκπαιδευτικός – Πέθανε και δεν το έμαθαν ούτε οι συνάδελφοί του......

  • Έχει καταδικαστεί 8 φορές για ενδοοικογενειακή β ί α, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος!  Μεγάλη αύξηση στα περιστατικά
    Έχει καταδικαστεί 8 φορές για ενδοοικογενειακή β ί α, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος! Μεγάλη αύξηση στα περιστατικά

  • Χαμός στον Πύργο: Νταής ασθενής τα έκανε «ρημαδιό» στο ασθενοφόρο
    Χαμός στον Πύργο: Νταής ασθενής τα έκανε «ρημαδιό» στο ασθενοφόρο

  • Οι βραβευεμένοι Ασλί Ερντογάν και Ορχάν Παμούκ Αγιά Σοφιά: Δυο κορυφαίοι συγγραφείς της Τουρκίας καταδικάζουν την απόφαση του Ερντογάν
    Οι βραβευεμένοι Ασλί Ερντογάν και Ορχάν Παμούκ Αγιά Σοφιά: Δυο κορυφαίοι συγγραφείς της Τουρκίας καταδικάζουν την απόφαση του Ερντογάν

  • Θήβα: Πέντε ημέρες παρακολουθούσαν τη χασισοφυτεία οι αστυνομικοί
    Θήβα: Πέντε ημέρες παρακολουθούσαν τη χασισοφυτεία οι αστυνομικοί

  • S.O.S. για Αθήνα, Πάτρα, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Πειραιά: Θα πληγούν από καύσωνες και ξηρασίες
    S.O.S. για Αθήνα, Πάτρα, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Πειραιά: Θα πληγούν από καύσωνες και ξηρασίες

  • ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ ΜΕ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ
    ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ ΜΕ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Οργή Γερμανών κατά Σόιμπλε για το Grexit: Μέρκελ σταμάτα τον!



Police-Voice blog ➤

Ο Σόιμπλε με τις δηλώσεις για Grexit θέλει να τορπιλίσει το νέο πακέτο βοήθειας προς στην Ελλάδα, λειτουργεί ως καγκελάριος χωρίς να ακούει κανέναν, η Μέρκελ πρέπει να τον σταματήσει, είναι μερικές από τις οργισμένες αντιδράσεις Γερμανών πολιτικών.







Die Zeit : Ενωμένοι στην οργή κατά του Σόιμπλε

«Το Γερμανικό Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα ,οι Πράσινοι και η Αριστερά εμφανίζονται οργισμένοι με τις νέες δηλώσεις περί Grexit του υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε»γράφει η εφημερίδα Die Zeit.

H γερμανική εφημερίδα σημειώνει ότι λίγο πριν από την σημερινή κρίσιμη ψηφοφορία στην Μπούντεστανγκ «μια ασυνήθιστη ενότητα» κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε καθώς «πολλοί πιστεύουν ότι ο υπουργός Οικονομικών θέλει να τορπιλίσει το νέο πακέτο βοήθειας προς στην Ελλάδα ενώ οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη»

«Η καγκελάριος πρέπει να σταματήσει τον Σόιμπλε», δήλωσε η πρόεδρος των Πρασίνων,Κατρίν Γκέρινγκ Εκαρντ. Στο ίδιο μήκος κύματος ο ηγέτης της Αριστεράς Γκρέγκορ Γκίζι δηλώνει οργισμένος με τη στάση του Σόιμπλε, τονίζοντας ότι «τις τελευταίες εβδομάδες ο υπουργός Οικονομικών λειτουργεί ως καγκελάριος χωρίς να ακούει κανέναν».

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΣοσιαλδημοκρατώνΤόμας Οπερμαν τόνισε επίσης ότι από την στιγμή που η ελληνικη βουλή αποδέχτηκε τις μεταρρυθμίσεις δεν μπορεί ο Σόιμπλε να βάζει θέμα προσωρινού Grexit σε ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις.

Η γερμανική εφημερίδα σημειώνει μάλιστα ότι στο μέτωπο των επικριτών του Σόιμπλε μετέχουν τόσο ο σοσιαλδημοκράτης πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, όσο και ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ. "Αν έχεις διαπραγματευθεί μια συμφωνία πρέπει επίσης να τη στηρίζεις», τόνισε ο Ντάισελμπλουμ ερωτηθείς για τη στάση του Σόιμπλε.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου