Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΑΝΕΚΔΟΤΟ .....
    ΑΝΕΚΔΟΤΟ .....

  • Δύο ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ σε Γαλάτσι και Πατήσια
    Δύο ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ σε Γαλάτσι και Πατήσια

  • Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι Βουλγαροι γονείς που εξέδιδαν την ανήλικη κόρη τους - Την σταμάτησαν από το σχολείο! και την εκαναν πορνη !
    Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι Βουλγαροι γονείς που εξέδιδαν την ανήλικη κόρη τους - Την σταμάτησαν από το σχολείο! και την εκαναν πορνη !

  • Ροζ κύκλωμα προωθεί επώνυμες τραγουδίστριες στην πορνεία!...Από αγγελίες στο διαδίκτυο ξεδίπλωσε την υπόθεση η ΕΛ.ΑΣ
    Ροζ κύκλωμα προωθεί επώνυμες τραγουδίστριες στην πορνεία!...Από αγγελίες στο διαδίκτυο ξεδίπλωσε την υπόθεση η ΕΛ.ΑΣ

  • Ασημένιο μετάλλιο για τη Μαρία Πρεβολαράκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης Με μία ακόμα μεγάλη επιτυχία,
    Ασημένιο μετάλλιο για τη Μαρία Πρεβολαράκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης Με μία ακόμα μεγάλη επιτυχία,

  • Ανησυχία προκαλεί η έρευνα για τις επιθέσεις σε εκκλησίες στη χώρα μας  385 πάσης φύσεως βανδ αλισμοί σε ναούς
    Ανησυχία προκαλεί η έρευνα για τις επιθέσεις σε εκκλησίες στη χώρα μας 385 πάσης φύσεως βανδ αλισμοί σε ναούς

  • ΡΟΜΑ ...Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) υποθέσεις απάτης στην Αρκαδία
    ΡΟΜΑ ...Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) υποθέσεις απάτης στην Αρκαδία

  • Πάτρα ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ :Σύλληψη ηλικιωμένου - Εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του ημίγυμνος με δύο ανήλικα κοριτσάκια
    Πάτρα ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ :Σύλληψη ηλικιωμένου - Εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του ημίγυμνος με δύο ανήλικα κοριτσάκια

  • Απίστευτες σκηνές με βουντού στο… Εφετείο Αθηνών!  Τι έκανε Ρομά για να σώσει το... στεφάνι της  ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ
    Απίστευτες σκηνές με βουντού στο… Εφετείο Αθηνών! Τι έκανε Ρομά για να σώσει το... στεφάνι της ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Οργή Γερμανών κατά Σόιμπλε για το Grexit: Μέρκελ σταμάτα τον!



Police-Voice blog ➤

Ο Σόιμπλε με τις δηλώσεις για Grexit θέλει να τορπιλίσει το νέο πακέτο βοήθειας προς στην Ελλάδα, λειτουργεί ως καγκελάριος χωρίς να ακούει κανέναν, η Μέρκελ πρέπει να τον σταματήσει, είναι μερικές από τις οργισμένες αντιδράσεις Γερμανών πολιτικών.







Die Zeit : Ενωμένοι στην οργή κατά του Σόιμπλε

«Το Γερμανικό Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα ,οι Πράσινοι και η Αριστερά εμφανίζονται οργισμένοι με τις νέες δηλώσεις περί Grexit του υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε»γράφει η εφημερίδα Die Zeit.

H γερμανική εφημερίδα σημειώνει ότι λίγο πριν από την σημερινή κρίσιμη ψηφοφορία στην Μπούντεστανγκ «μια ασυνήθιστη ενότητα» κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε καθώς «πολλοί πιστεύουν ότι ο υπουργός Οικονομικών θέλει να τορπιλίσει το νέο πακέτο βοήθειας προς στην Ελλάδα ενώ οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη»

«Η καγκελάριος πρέπει να σταματήσει τον Σόιμπλε», δήλωσε η πρόεδρος των Πρασίνων,Κατρίν Γκέρινγκ Εκαρντ. Στο ίδιο μήκος κύματος ο ηγέτης της Αριστεράς Γκρέγκορ Γκίζι δηλώνει οργισμένος με τη στάση του Σόιμπλε, τονίζοντας ότι «τις τελευταίες εβδομάδες ο υπουργός Οικονομικών λειτουργεί ως καγκελάριος χωρίς να ακούει κανέναν».

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΣοσιαλδημοκρατώνΤόμας Οπερμαν τόνισε επίσης ότι από την στιγμή που η ελληνικη βουλή αποδέχτηκε τις μεταρρυθμίσεις δεν μπορεί ο Σόιμπλε να βάζει θέμα προσωρινού Grexit σε ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις.

Η γερμανική εφημερίδα σημειώνει μάλιστα ότι στο μέτωπο των επικριτών του Σόιμπλε μετέχουν τόσο ο σοσιαλδημοκράτης πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, όσο και ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ. "Αν έχεις διαπραγματευθεί μια συμφωνία πρέπει επίσης να τη στηρίζεις», τόνισε ο Ντάισελμπλουμ ερωτηθείς για τη στάση του Σόιμπλε.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου