Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΠΡΟΣΟΧΗ ..Έφοδοι διαρρηκτών σε σπίτια αστυνομικών! Αρπάζουν τα υπηρεσιακά όπλα
    ΠΡΟΣΟΧΗ ..Έφοδοι διαρρηκτών σε σπίτια αστυνομικών! Αρπάζουν τα υπηρεσιακά όπλα

  • Οι Μανιάτες και Λάκωνες στο πλευρό του ελληνικού στρατού στον Έβρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)
    Οι Μανιάτες και Λάκωνες στο πλευρό του ελληνικού στρατού στον Έβρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • Νέος Ποινικός Κώδικας: Στη φυλακή δυο νεαροί για ρίψη μολότοφ στην Τροχαία Πειραιά  κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μετά την αλλαγή της
    Νέος Ποινικός Κώδικας: Στη φυλακή δυο νεαροί για ρίψη μολότοφ στην Τροχαία Πειραιά κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μετά την αλλαγή της

  • Πάτρα: Και όμως τα κατάφεραν – Τράκαραν μέσα σε νεκροταφείο
    Πάτρα: Και όμως τα κατάφεραν – Τράκαραν μέσα σε νεκροταφείο

  • ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ & ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ: ΣΤΗ ΦΟΡΑ «ΑΠΟΡΡΗΤΑ» ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΕΔΟΥΣΑ» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
    ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ & ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ: ΣΤΗ ΦΟΡΑ «ΑΠΟΡΡΗΤΑ» ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΕΔΟΥΣΑ» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

  • Διασκέδαζαν με πλαστά χαρτονομίσματα - Αποκαλύψεις και συλλήψεις από την αστυνομία...
    Διασκέδαζαν με πλαστά χαρτονομίσματα - Αποκαλύψεις και συλλήψεις από την αστυνομία...

  • Νεκρή βρέθηκε η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη. ΝΕΟΤΕΡΑ  Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της
    Νεκρή βρέθηκε η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη. ΝΕΟΤΕΡΑ Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της

  • Λίγα λόγια για έναν ήρωα ! !   Κώστας Η. Κουμπουλής
    Λίγα λόγια για έναν ήρωα ! ! Κώστας Η. Κουμπουλής

  • Απίστευτο και όμως αληθινό – Διαβάστε οπωσδήποτε! Χρωστάμε λιγότερα από όσα μας χρωστάνε !
    Απίστευτο και όμως αληθινό – Διαβάστε οπωσδήποτε! Χρωστάμε λιγότερα από όσα μας χρωστάνε !

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις – Στον “αέρα” η αποστολή του ΔΝΤ στην Αθήνα - Απαιτεί ελάφρυνση του χρέους



Police-Voice blog ➤

- Aνοικτό το ενδεχόμενο να μην μεταβεί στην Αθήνα αύριο ή το Σάββατο η επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στους θεσμούς Ντέλια Βελσκουλέσκου
- “Βόμβα” του εκπροσώπου του Ταμείου Τζέρι Ράις: Για να συμμετάσχει το ΔΝΤ στο νέο πρόγραμμα απαιτείται σχετικό αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης, το οποίο δεν έχει υποβληθεί!
- Ο κ. Ράις πετάει το “μπαλάκι” στους Ευρωπαίους και απαιτεί τη δέσμευσή τους για την ελάφρυνση του χρέους, αλλιώς βγαίνει από το "παιχνίδι"













Aνοικτό άφησε το ενδεχόμενο να μην μεταβεί στην Αθήνα αύριο ή το Σάββατο, η επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στους θεσμούς Ντέλια Βελκουλέσκου, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που θα έχουν οι θεσμοί με την ελληνική κυβέρνηση για την κατάρτιση του νέου προγράμματος των 82 -86 δισ. ευρω, ο εκπρόσωπος του Ταμείου Τζέρι Ράις.

Οπως διευκρίνισε ο ίδιος για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο νέο πρόγραμμα απαιτείται προηγούμενη αίτηση από την ελληνική κυβέρνηση, η οποία, όπως είπε, μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εκτιμά ότι οι συνομιλίες γύρω από ένα νέο σχέδιο βοήθειας προς την Ελλάδα προαναγέλλονται "δύσκολες" και θα απαιτούσαν, ως προϋπόθεση, μια "συγκεκριμένη" δέσμευση των Ευρωπαίων για την ελάφρυνση του χρέους της χώρας.

"Ο δρόμος εμφανίζεται σαφώς δύσκολος, δεν βρισκόμαστε παρά μόνο στην αρχή της διαδικασίας", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ταμείου Τζέρι Ράις, προσθέτοντας ότι η συμμετοχή του ΔΝΤ σε ένα μελλοντικό πρόγραμμα για την Ελλάδα "θα εξαρτηθεί" από την έκβαση των συνομιλιών για τις μεταρρυθμίσεις και το χρέος.

Από αύριο θα αρχίζουν να καταφθάνουν στην Αθήνα οι επικεφαλής των θεσμών και του ESM, ενώ από ελληνικής πλευράς στο επίπεδο της τεχνικής διαπραγμάτευσης θα ηγείται ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) Γιώργος Χουλιαράκης.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου