Διάφορες Αναρτήσεις

  • Τί γίνεται με τον κοριό της Αντιτρομοκρατικής και την έρευνα για τα ψηλά μεροκάματα;
    Τί γίνεται με τον κοριό της Αντιτρομοκρατικής και την έρευνα για τα ψηλά μεροκάματα;

  • Ξυλο δαρμός ντελιβεράδων στις Σέρρες από ομάδα ατόμων που δεν ήθελαν να πληρώσουν
    Ξυλο δαρμός ντελιβεράδων στις Σέρρες από ομάδα ατόμων που δεν ήθελαν να πληρώσουν

  • Παναγία Σουμελά: Η μοναδική ιστορία! Η Εικόνα της Παναγίας Σουμελά, αποτελεί το σύμβολο των Ελλήνων του Πόντου..
    Παναγία Σουμελά: Η μοναδική ιστορία! Η Εικόνα της Παναγίας Σουμελά, αποτελεί το σύμβολο των Ελλήνων του Πόντου..

  • Εντοπίστηκε στην Αττική πρατήριο υγρών καυσίμων που διέθετε νοθευμένα καύσιμα
    Εντοπίστηκε στην Αττική πρατήριο υγρών καυσίμων που διέθετε νοθευμένα καύσιμα

  • Εγκλημα στη Μάνη: «Δεν θα αφήσω κοριτσάκι μου να σκοτώσει εσένα», ήταν τα τελευταία λόγια της 44χρονης
    Εγκλημα στη Μάνη: «Δεν θα αφήσω κοριτσάκι μου να σκοτώσει εσένα», ήταν τα τελευταία λόγια της 44χρονης

  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ στον Βόλο! Ηλικιωμένη κατήγγειλε για κλοπή την Γεωργιανή οικιακή βοηθό και συνελήφθη η ίδια!
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ στον Βόλο! Ηλικιωμένη κατήγγειλε για κλοπή την Γεωργιανή οικιακή βοηθό και συνελήφθη η ίδια!

  • ΜΑΘΗΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ  Υπάρχει και η άλλη Ελλάδα…
    ΜΑΘΗΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ Υπάρχει και η άλλη Ελλάδα…

  • Ναύαρχος Γκόρτζης: «Γόνοι πλουσίων, φλώροι, εξουσιομανείς, αν δεν μπορείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας βγάλτε τουλάχιστον τον σκασμό»
    Ναύαρχος Γκόρτζης: «Γόνοι πλουσίων, φλώροι, εξουσιομανείς, αν δεν μπορείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας βγάλτε τουλάχιστον τον σκασμό»

  • «Του είπα
    «Του είπα "περάστε κύριε" και με άρχισε στα μπουνίδια» - Καταδικάστηκε οδηγός ΙΧ που ξυλο κό πη σε ταξιτζή .....Δειτε φωτο..

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Tελεσίγραφο στον πολιτικό για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος



Police-Voice blog ➤
Σας είχα προειδοποιήσει εγκαίρως-γράφει ο Βηματοδότης- ότι θα σκάσει βόμβα με έναν πολιτικό (από τους πλέον γνωστούς των τηλεπαραθύρων) για υπόθεση φοροδιαφυγής.
Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι ο οικονομικός εισαγγελέας Π. Αθανασίου έστειλε έγγραφο στον εν λόγω πολιτικό και τον καλεί ως τις 30 Ιουνίου να πληρώσει 400.000 ευρώ ως πρόστιμο για ποσό 1 εκατ. ευρώ που δεν είχε δηλώσει.
Αν ως το τέλος του μήνα ο εν λόγω πολιτικός δεν πληρώσει το πρόστιμο, τότε θα ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον  του (και με την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος) και η υπόθεση θα διαβιβαστεί στη Βουλή ώστε να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του.
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται, αφού ο εν λόγω πολιτικός δεν πλήρωνε το πρόστιμο ως τώρα λέγοντας ότι περιμένει μια απόφαση του Διοικητικού Εφετείου όπου προσέφυγε με την οποία ζητούσε ακύρωση του προστίμου, πλην όμως η υπόθεση έχει αναβληθεί. Να είστε ωστόσο βέβαιοι ότι επειδή απαιτούνται τούτες τις ημέρες ψήφοι για την ψήφιση της νέας συμφωνίας με τους δανειστές ο εν λόγω πολιτικός δεν πρόκειται να φέρει αντιρρήσεις στο κόμμα του.
Πηγή ➤kourdistoportocali.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου