Διάφορες Αναρτήσεις

  • Έπιασαν τον ληστή της τράπεζας όταν κατέβαινε από ταξί - Είχε καλάσνικοφ και πιστόλια μαζί του!  συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.)  ΒΙΝΤΕΟ  ΦΩΤΟ
    Έπιασαν τον ληστή της τράπεζας όταν κατέβαινε από ταξί - Είχε καλάσνικοφ και πιστόλια μαζί του! συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

  • Η Τουρκία ανεβάζει επικίνδυνα το θερμόμετρο  Βίντεο ντοκουμέντο: H Τουρκική ακτοφυλακή απειλεί με εμβολισμό σκάφος του Λιμενικού
    Η Τουρκία ανεβάζει επικίνδυνα το θερμόμετρο Βίντεο ντοκουμέντο: H Τουρκική ακτοφυλακή απειλεί με εμβολισμό σκάφος του Λιμενικού

  • Νέες βεβαιώσεις μετακίνησης των εργαζομένων – Μέχρι πότε ισχύουν
    Νέες βεβαιώσεις μετακίνησης των εργαζομένων – Μέχρι πότε ισχύουν

  • Συρία:στο υπό τουρκική κατοχή Αφρίν – 46 νεκροί, δεκάδες τραυματίες από έκρηξη σε αγορά (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)
    Συρία:στο υπό τουρκική κατοχή Αφρίν – 46 νεκροί, δεκάδες τραυματίες από έκρηξη σε αγορά (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • Επίθεση σε 87χρονο από ληστές στη Φθιώτιδα
    Επίθεση σε 87χρονο από ληστές στη Φθιώτιδα

  • Ψαλιδισμένα λόγω κρατήσεων τα αναδρομικά στους ενστόλους Πως θα γίνει η αναπροσαρμογή μισθών και συντάξεων
    Ψαλιδισμένα λόγω κρατήσεων τα αναδρομικά στους ενστόλους Πως θα γίνει η αναπροσαρμογή μισθών και συντάξεων

  • ΟΤΙ ΣΦΑΛΙΕΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ! ! Η Τουρκία ξεκίνησε τους βομβαρδισμούς στη Συρία κατά των Κούρδων και…των δυνάμεων του Ασαντ και προκαλεί εκνευρισμό σε ΗΠΑ και Ρωσία...«Σταματήστε τους βομβαρδισμούς» η απάντηση της Ουάσινγκτον.
    ΟΤΙ ΣΦΑΛΙΕΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ! ! Η Τουρκία ξεκίνησε τους βομβαρδισμούς στη Συρία κατά των Κούρδων και…των δυνάμεων του Ασαντ και προκαλεί εκνευρισμό σε ΗΠΑ και Ρωσία...«Σταματήστε τους βομβαρδισμούς» η απάντηση της Ουάσινγκτον.

  • ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ   Ζ-45 Αρχιφύλακας Δημήτριος Κώστας (ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ)..ΑΘΑΝΑΤΟΣ
    ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ Ζ-45 Αρχιφύλακας Δημήτριος Κώστας (ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ)..ΑΘΑΝΑΤΟΣ

  • Φοβερός σεισμός στο Εκουαδόρ:Δεκάδες νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από τα 7,8 Ρίχτερ(ΦΩΤΟ)
    Φοβερός σεισμός στο Εκουαδόρ:Δεκάδες νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από τα 7,8 Ρίχτερ(ΦΩΤΟ)

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Εορτή του Οσίου Ιλαρίωνος, του νέου και Ηγουμένου της Μονής Δαλμάτων τιμά σήμερα, 6 Ιουνίου, η Εκκλησία μας.



Police-Voice blog ➤
Τη μνήμη του Οσίου Ιλαρίωνος του νέου και Ηγουμένου της Μονής Δαλμάτων τιμά σήμερα, 6 Ιουνίου, η Εκκλησία μας.
Ο Όσιος Ιλαρίων γεννήθηκε το 775 μ.Χ. και καταγόταν από την Καππαδοκία. Οι γονείς του, Πέτρος που ήταν προμηθευτής άρτου των ανακτόρων και Θεοδοσία, ήταν ευσεβείς και ενάρετοι άνθρωποι και γαλούχησαν τον μικρό γιο τους με τα νάματα της ορθόδοξης πίστης.
Όταν ενηλικιώθηκε, ποθώντας το δρόμο της αρετής και της άσκησης πήγε στο μοναστήρι της Ξηρονησίας, στην Κωνσταντινούπολη, όπου αφοσιώθηκε ψυχή τε και σώματι στην άσκηση, την αυστηρή νηστεία, τη σιωπή και την μελέτη των Θείων Γραφών.
Αργότερα πήγε στη Μονή Δαλμάτων, όπου και έγινε μεγαλόσχημος. Εκεί παρέμεινε μία δεκαετία σαν κηπουρός και γρήγορα έγινε παράδειγμα άσκησης, ταπεινοφροσύνης και μεγαθυμίας για όλους τους αδελφούς, οι οποίοι παμψηφεί τον ανέδειξαν ηγούμενο της Μονής.
Όταν ξέσπασε η θύελλα της Εικονομαχίας ο αυτοκράτορας Λέων ο Αρμένιος, με τον ασεβή πατριάρχη Θεόδοτο το Μελισσηνό, προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να κάμψουν το αγέρωχο φρόνημα του Οσίου. Εκείνος όρθωσε το πνευματικό του ανάστημα και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Τότε άρχισε ο απηνής διωγμός του. Επί οκτώ ολόκληρα χρόνια, υπέστη αγόγγυστα και με θαυμαστή καρτερία περιορισμούς σε απομακρυσμένες Μονές, φυλακίσεις, ξυλοδαρμούς και εξορίες.
Άντεξε όμως, όλες τις ταλαιπωρίες «ως καλός στρατιώτης Ιησού Χριστού», ευχαριστώντας και δοξάζοντας τον δωρεοδότη Κύριο, πού τον αξίωσε να μείνει αλύγιστος στις επάλξεις του αγώνα. Μετά το θρίαμβο της Ορθοδοξίας, επέστρεψε στη Μονή του, έζησε τρία ακόμη χρόνια και εκοιμήθη ειρηνικά σε ηλικία 70 ετών, το 845 μ.Χ.
Πηγή ➤agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου