Διάφορες Αναρτήσεις

  • MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ! !  ΕΛ.ΑΣ.! Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα: 18 συλλήψεις για …..
    MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ! ! ΕΛ.ΑΣ.! Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα: 18 συλλήψεις για …..

  • Η πολιτική κρίση Στην Αλβανία θέλει μεγάλη προσοχή – Στις 11 Μαΐου κάλεσμα σε εξέγ
    Η πολιτική κρίση Στην Αλβανία θέλει μεγάλη προσοχή – Στις 11 Μαΐου κάλεσμα σε εξέγ

  • Θρίλερ με… «αδέσποτες» σφαίρες που τραυμάτισαν δυο γυναίκες στον Κορυδαλλό
    Θρίλερ με… «αδέσποτες» σφαίρες που τραυμάτισαν δυο γυναίκες στον Κορυδαλλό

  • Κρήτη: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Ηρακλείου
    Κρήτη: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Ηρακλείου

  • ΒΡΕΧΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ! Ανανέωσαν στη ΡΑΕ σύμβαση ηθοποιού που ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΚΑΛΑ στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΒΡΕΧΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ! Ανανέωσαν στη ΡΑΕ σύμβαση ηθοποιού που ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΚΑΛΑ στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

  • ΘΡΙΛΕΡ..Γιάννενα: Χαμός στο facebook με το κουτάβι που βλέπετε - Η ιδιοκτήτρια δεν πίστευε στα μάτια της (Φωτό)!
    ΘΡΙΛΕΡ..Γιάννενα: Χαμός στο facebook με το κουτάβι που βλέπετε - Η ιδιοκτήτρια δεν πίστευε στα μάτια της (Φωτό)!

  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η Ελλάς πωλείται…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η Ελλάς πωλείται…

  • ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ,...Ισλαμίστρια Θεολόγος: Οι μουσουλμάνοι μπορούν να βιάζουν αλλόθρησκες!  ώστε να τις «εξευτελίσουν».
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ,...Ισλαμίστρια Θεολόγος: Οι μουσουλμάνοι μπορούν να βιάζουν αλλόθρησκες! ώστε να τις «εξευτελίσουν».

  • Απίστευτη πρόκληση από Τούρκο πολιτικό – Σήκωσε την ημισέληνο λίγα μέτρα μακρυά από την ελληνική Βουλή!
    Απίστευτη πρόκληση από Τούρκο πολιτικό – Σήκωσε την ημισέληνο λίγα μέτρα μακρυά από την ελληνική Βουλή!

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΘΥΜΑΣΤΕ; Η περιπέτεια της μικρής Μαρίας που είχε ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! Η εντυπωσιακή αλλαγή στη ζωή της !!



Police-Voice blog ➤
Ο κατάξανθος άγγελος που βλέπετε στη φωτογραφία και έγινε θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη χώρα, ζει πλέον μια εντελώς διαφορετική ζωή…
Η περιπέτεια της 6χρονης πια Μαρίας, που ζούσε στον καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα και μεγάλωνε δίπλα σε ένα ζευγάρι που την είχε υιοθετήσει παράνομα, με ψευδείς βεβαιώσεις από τη Βουλγάρα μητέρα της, ανήκει πια στο παρελθόν.
Ο κατάξανθος άγγελος με τα μεγάλα γαλάζια μάτια ζει πλέον μια καλύτερη ζωή, την οποία έχει πλέον συνηθίσει και ήδη άρχισε να πηγαίνει σχολείο. Η Μαρία, την οριστική επιμέλεια της οποίας έχει από τις αρχές του χρόνου ο σύλλογος ”Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς της δόθηκε η δυνατότητα για μάθηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες κάθισε στα θρανία για να διδαχθεί τα πρώτα της γράμματα. Είναι πια μαθήτρια νηπιαγωγείου και κάνει όλα όσα κάνουν τα υπόλοιπα παιδία της ηλικίας της. «Η Μαρία είναι ένα χαμογελαστό κοριτσάκι το οποίο έχει προσαρμοστεί πια πλήρως και έχει ενταχθεί στον ξενώνα όπου φιλοξενείται» ανέφεραν άνθρωποι του συλλόγου.

Στο νηπιαγωγείο όπου άρχισε να πηγαίνει, συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες. Μάλιστα έχει βελτιωθεί κατά πολύ και ο λόγος της, γιατί όταν ήρθε σε εμάς αντιμετώπιζε ιδιαίτερη δυσκολία και επικοινωνούσε κυρiως με το βλέμμα».

Πηγή ➤makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου