Διάφορες Αναρτήσεις

  • Νέα απάτη με παραπλανητικά e-mail..Tiς τελευταίες ημέρες παρατηρείται έξαρση αποστολής απατηλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    Νέα απάτη με παραπλανητικά e-mail..Tiς τελευταίες ημέρες παρατηρείται έξαρση αποστολής απατηλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  • ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΤΣΑΚΩΣΑΝ 51ΧΡΟΝΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΜΕ...ΜΑΘΗΤΡΙΑ.... ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ… .
    ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΣΑΚΩΣΑΝ 51ΧΡΟΝΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΜΕ...ΜΑΘΗΤΡΙΑ.... ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ… .

  • Περί υποκλοπών στο Μαξίμου   Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.
    Περί υποκλοπών στο Μαξίμου Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.

  • Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης - Απεγκλωβίστηκαν 227 άτομα..
    Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης - Απεγκλωβίστηκαν 227 άτομα..

  • Περιφέρεια Αττικής: Τι αλλάζει στις θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης...Τα τεχνικά μέσα που εγκατέστησε....
    Περιφέρεια Αττικής: Τι αλλάζει στις θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης...Τα τεχνικά μέσα που εγκατέστησε....

  • Πάτρα: Συγκλονίζει ο θάνατος επιχειρηματία μετά από εγχείριση σκωληκοειδίτιδας - Πέθανε αναπάντεχα στο νοσοκομείο (Φωτό)!
    Πάτρα: Συγκλονίζει ο θάνατος επιχειρηματία μετά από εγχείριση σκωληκοειδίτιδας - Πέθανε αναπάντεχα στο νοσοκομείο (Φωτό)!

  • Κρήτη: Άρπαξαν τις καμπάνες από δύο ναούς..Δεν θα σημάνουν την Ανάσταση...
    Κρήτη: Άρπαξαν τις καμπάνες από δύο ναούς..Δεν θα σημάνουν την Ανάσταση...

  • ΕΦΟΔΟΣ της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΛΙΤ στην ΕΛΛΑΔΑ: Τι γυρεύουν στη χώρα μας οι πλούσιοι Τούρκοι!
    ΕΦΟΔΟΣ της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΛΙΤ στην ΕΛΛΑΔΑ: Τι γυρεύουν στη χώρα μας οι πλούσιοι Τούρκοι!

  • TO NOY MAΣ!!!! Ξάνθη: Ξεσηκωμός μουσουλμάνων για τον ιμάμη με τα οπλα  – Συγκέντρωση συμπαράστασης στα δικαστήρια (BINTEO)
    TO NOY MAΣ!!!! Ξάνθη: Ξεσηκωμός μουσουλμάνων για τον ιμάμη με τα οπλα – Συγκέντρωση συμπαράστασης στα δικαστήρια (BINTEO)

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

. Αιματηρή συμπλοκή λόγω Facebook στο Βόλο..Εξω από ένα μπαρ.



Police-Voice blog ➤

Γιατί ήρθαν στα χέρια ένας 26χρονος και ένας 23χρονος; - Ο ένας νοσηλεύεται τραυματισμένος και ο δεύτερος αναζητείται ως παρ’ ολίγον δολοφόνος!

Μια ανάρτηση στο Facebook την οποία θεώρησε συκοφαντική, ήταν η αιτία των διαφορών ενός 26χρονου με έναν 23χρονο που οδήγησε σε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ τους, με τον πρώτο να νοσηλεύεται τραυματισμένος και τον δεύτερο να αναζητείται ως παρ’ ολίγον δολοφόνος!

Οι δύο νεαροί συναντήθηκαν τυχαία έξω από ένα μπαρ της συνοικίας των Παλαιών στο Βόλο τα ξημερώματα της Πέμπτης και άρχισαν να καυγαδίζουν, με τον 26χρονο να ζητά το λόγο από τον 23χρονο για το σε βάρος του κείμενο που είχε «ανεβάσει». 

Ξαφνικά, ο 23χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε με αυτό δυο φορές τον 26χρονο στο αριστερό χέρι και τη λεκάνη! Αμέσως μετά την επίθεση τράπηκε σε φυγή και αναζητείται παντού από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου