Διάφορες Αναρτήσεις

  • Κρήτη: Ψυχικό ράκος η ανήλικη τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου – Έμαθε την αλήθεια!
    Κρήτη: Ψυχικό ράκος η ανήλικη τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου – Έμαθε την αλήθεια!

  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ πως πουλάνε την υδρόγειο στη Γερμανία! Εστιάστε πάνω από την ΕΛΛΑΔΑ και δείτε τι ΣΗΜΑΙΑ μας έχουν! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ πως πουλάνε την υδρόγειο στη Γερμανία! Εστιάστε πάνω από την ΕΛΛΑΔΑ και δείτε τι ΣΗΜΑΙΑ μας έχουν! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

  • Ρομά προσποιήθηκαν τους τεχνικούς εταιρείας ηλεκτρικού ρεύματος και έκλεψαν €100.000 από ηλικιωμένη.....
    Ρομά προσποιήθηκαν τους τεχνικούς εταιρείας ηλεκτρικού ρεύματος και έκλεψαν €100.000 από ηλικιωμένη.....

  • Αυτά άφησαν πίσω οι αναρχικοί που εισέβαλαν με ΛΟΣΤΟΥΣ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΦΩΤΟ)
    Αυτά άφησαν πίσω οι αναρχικοί που εισέβαλαν με ΛΟΣΤΟΥΣ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΦΩΤΟ)

  • ΣΟΥΗΔΙΑ: Επιστολή μαθητών δημοτικού: «Φοβόμαστε, δεν θέλουμε να ξαναπάμε σχολείο». Τρόμος σε σχολείο που γέμισε παιδιά προσφύγων.
    ΣΟΥΗΔΙΑ: Επιστολή μαθητών δημοτικού: «Φοβόμαστε, δεν θέλουμε να ξαναπάμε σχολείο». Τρόμος σε σχολείο που γέμισε παιδιά προσφύγων.

  • «Έρχεται Γουδί» για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Ελεύθερος αλλά με περιοριστικούς όρους ο 63χρονος που έστελνε «απειλητικά» μηνύματα στην Παπακώστα
    «Έρχεται Γουδί» για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Ελεύθερος αλλά με περιοριστικούς όρους ο 63χρονος που έστελνε «απειλητικά» μηνύματα στην Παπακώστα

  • Ψαχνά: Τα πήραν όλα κι έφυγαν!...
    Ψαχνά: Τα πήραν όλα κι έφυγαν!...

  • Ιωάννινα: Αλβανοί μετέφεραν από τα σύνορα 60 κιλά χασίς...Ακόμη μία προσπάθεια να σπρώξουν ναρκωτικά στη χώρα μας
    Ιωάννινα: Αλβανοί μετέφεραν από τα σύνορα 60 κιλά χασίς...Ακόμη μία προσπάθεια να σπρώξουν ναρκωτικά στη χώρα μας

  • Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω  γυναίκα που έκλεψε τουλάχιστον 16 εξοχικές κατοικίες..........
    Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω γυναίκα που έκλεψε τουλάχιστον 16 εξοχικές κατοικίες..........

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Τους έπιασαν στα πράσα στο αεροδρόμιο: Εβγαζαν 700.000 ευρώ στο εξωτερικό στοιβαγμένα στις βαλίτσες ανάμεσα στα εσώρουχα



Police-Voice blog ➤
Στο δόκανο του ΣΔΟΕ πιάστηκαν τα πρώτα «πουλάκια», που επιχείρησαν να βγάλουν χρήματα στο εξωτερικό χωρίς τη μεσολάβηση κάποιας τράπεζας αλλά στοιβάζοντας τα «γκρίζα» ευρώ ανάμεσα σε ρούχα και εσώρουχα κάποιας βαλίτσας.
Όπως επισημαίνουν στελέχη του Σώματος, όταν ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα εμβάσματα, κλήθηκαν για εξηγήσεις οι πρώτοι φορολογούμενοι και άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες «καμπάνες», πολλοί ήταν εκείνοι που θορυβήθηκαν και αποφάσισαν να ακολουθήσουν άλλη οδό είτε για να φυγαδεύσουν στο εξωτερικό το ρευστό είτε για να φέρουν από το εξωτερικό το χρήμα που είχαν βγάλει την προηγούμενη 3ετία, προκειμένου να καλύψουν τρέχουσες ανάγκες.
Το κακό γι' αυτούς είναι ότι στο ΣΔΟΕ έχει πέσει σύρμα και σύμφωνα με πληροφορίες έμπειρα στελέχη έχουν ακροβολιστεί σε αεροδρόμια και λιμάνια, ελέγχοντας την διακίνηση ύποπτων κεφαλαίων. Τα πρώτα «πουλάκια» πιάστηκαν ήδη στο δόκανο, αφού σε 25 περιπτώσεις φορολογούμενων βρέθηκαν πάνω από 700.000 ευρώ κρυμμένα στις αποσκευές και έπεσαν οι σχετικές καμπάνες.
Με βάση τη νομοθεσία, απαγορεύεται η κίνηση κεφαλαίων άνω των 10.000 ευρώ με βαλίτσα. Στην περίπτωση παράβασης κατάσχεται επί τόπου το 25% των κεφαλαίων που θα πιαστούν από τους ελεγκτές, χωρίς να ελέγχεται αν το χρήμα αυτό είναι «μαύρο», ενώ το υπόλοιπο 75% δεσμεύεται έως ότου αποδειχθεί ότι πρόκειται για χρήμα που έχει δηλωθεί.
iefimerida.gr

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου