Police-Voice blog ➤
Ελπιδες και προσδοκίες προκάλεσε η χειρουργική επέμβαση που πραγματοποίησε στον 34χρονο αστυνομικό των ΤΑΕ ο νευροχειρουργός Γιώργος Αρχοντάκης που του αφαίρεσε τα 4 κρισιμότερα για τη ζωή του σκάγια.
Σύμφωνα με πληροφορίες στις
επόμενες 4 με 5 ώρες οι γιατροί θα μπορούν ν' αποφανθούν για την έκβαση της μάχης που δινει ο αστυνομικός, όμως ευτυχώς ήδη τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά.
Υπάρχουν κι άλλα σκάγια στο κεφάλι του αστυνομικού όμως δεν φοβίζουν, ενω το ευτύχημα μέσα στην όλη τραγική κατάσταση είναι όπως τουλάχιστον λέγεται ότι δέχτηκε τον πυροβολισμό από τη δεξιά πλευρά, με συνέπεια όταν συνέλθει να μην υπάρχουν φόβοι για δυσοίωνες τραυματικές κληρονομιές.
η police-voice εύχεται κάθε καλό στον αστυνομικό και ταχεία αναρρωση, ευχές που φανταζόμαστε πως συνοδεύονται από ολόκληρη την οικογένεια της Αστυνομίας καθώς και της κοινωνίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου