Διάφορες Αναρτήσεις

  • Πήγαινε να πάρει τη σύζυγό του από τη δουλειά και σκοτώθηκε σε τροχαίο  ένας 45χρονος,.....
    Πήγαινε να πάρει τη σύζυγό του από τη δουλειά και σκοτώθηκε σε τροχαίο ένας 45χρονος,.....

  • Τους παγίδεψαν οι Άραβες του Άλ Τζαζίρα  Σείεται το νησί απ’ το σκάνδαλο   να δίνει χρυσή βίζα σε διεθνείς καταζητούμενους. ΒΙΝΤΕΟ
    Τους παγίδεψαν οι Άραβες του Άλ Τζαζίρα Σείεται το νησί απ’ το σκάνδαλο να δίνει χρυσή βίζα σε διεθνείς καταζητούμενους. ΒΙΝΤΕΟ

  • Άρχισαν τα όργανα....Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανοιχτός πόλεμος με τον Μάνο Δασκαλάκη – «Δεν θα χύσω κροκοδείλια δάκρυα σαν μερικούς μερικούς»
    Άρχισαν τα όργανα....Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανοιχτός πόλεμος με τον Μάνο Δασκαλάκη – «Δεν θα χύσω κροκοδείλια δάκρυα σαν μερικούς μερικούς»

  •  Συνελήφθη ηλικιωμένος ο οποίος οδηγούσε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο..... Ε65....
    Συνελήφθη ηλικιωμένος ο οποίος οδηγούσε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο..... Ε65....

  • Οι άθλιοι Γεωργιανοί δολοφόνοι που σκότωσαν με γροθιές τον Γιώργο Αρφάνη, στον ανακριτή Σπάρτης. Γιατί κρύβετε τις φάτσες τους; (ΒΙΝΤΕΟ)
    Οι άθλιοι Γεωργιανοί δολοφόνοι που σκότωσαν με γροθιές τον Γιώργο Αρφάνη, στον ανακριτή Σπάρτης. Γιατί κρύβετε τις φάτσες τους; (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Τον χαβά τους… Τουρκικά αεροσκάφη προχώρησαν σε παραβιάσεις του FIR Αθηνών και στο Αιγαίο!
    Τον χαβά τους… Τουρκικά αεροσκάφη προχώρησαν σε παραβιάσεις του FIR Αθηνών και στο Αιγαίο!

  • Καρέ – Καρέ η δράση των «ξυπόλητων» διαρρηκτών – Πώς έπιαναν στον ύπνο τα θύματα τους   Οι τέσσερις συλληφθέντες, Αλβανικής υπηκοότητας
    Καρέ – Καρέ η δράση των «ξυπόλητων» διαρρηκτών – Πώς έπιαναν στον ύπνο τα θύματα τους Οι τέσσερις συλληφθέντες, Αλβανικής υπηκοότητας

  • ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΝ ΠΕΣΕΙ στο μπαλκόνι σας ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ…ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ την μπαλκονόπορτα! Δεν είναι τυχαίο….ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ..
    ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΝ ΠΕΣΕΙ στο μπαλκόνι σας ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ…ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ την μπαλκονόπορτα! Δεν είναι τυχαίο….ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ..

  • Ενέδρα σε 30χρονη επιχειρηματία έξω από τράπεζα Εύβοια:.... Πήγαν να την κλέψουν, αντιστάθηκε και την χτύπησαν με γκλοπ στο κεφάλι
    Ενέδρα σε 30χρονη επιχειρηματία έξω από τράπεζα Εύβοια:.... Πήγαν να την κλέψουν, αντιστάθηκε και την χτύπησαν με γκλοπ στο κεφάλι

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Δείτε βίντεο 'Ετσι γίνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη..την καθιερωμένη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην 5η Λεωφόρο, την Κυριακή 29 Μαρτίου.



Police-Voice blog ➤

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα εκπροσωπήσει την Κυριακή 29 Μαρτίου την κυβέρνηση - Το 2015 σηματοδοτεί την 77η χρονιά που θα λάβει χώρα η περίφημη παρέλαση

Έτοιμη είναι η Νέα Υόρκη να υποδεχθεί και φέτος την καθιερωμένη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην 5η Λεωφόρο, την Κυριακή 29 Μαρτίου. Κάθε χρόνο παρελαύνουν στους δρόμους του Μανχάταν χιλιάδες Έλληνες της διασποράς, κρατώντας ελληνικές σημαίες, ενώ οι συμμετέχοντες στην παρέλαση φορούν παραδοσιακές στολές. Η εκδήλωση τιμά την 194η επέτειο από την ανεξαρτησία στην Ελλάδα μετά από 400 χρόνια τουρκικής οθωμανικής κυριαρχίας στις 25 Μαρτίου 1821.



 

Το 2015 σηματοδοτεί την 77η χρονιά που θα λάβει χώρα η περίφημη παρέλαση και οι διοργανωτές της εκδήλωσης έχουν καλέσει πολλούς Έλληνες ομογενείς στις τιμητικές θέσεις των Τελεταρχών Φέτος, στις θέσεις αυτές θα είναι μεταξύ άλλων ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, ο μεγαλοεπιχειρηματίας Τζον Κάλαμος και το ζεύγος Ελένης και Γιάννη Ψαρρά. πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων είναι ο Πέτρος Γαλάτουλας. Επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις. Εκτιμάται ότι θα παρακολουθήσουν τη παρέλαση πάνω από 250.000 θεατές.

Στο βίντεο που ανέβασε το  Greekgateway, βλέπουμε πώς γιορτάζουν οι ομογενείς στο Μανχάταν την επέτειο της 25ης Μαρτίου:
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου