Διάφορες Αναρτήσεις

  • Για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, αντίσταση, απείθεια, απειλή και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών σε αστυνονικο , συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί,
    Για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, αντίσταση, απείθεια, απειλή και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών σε αστυνονικο , συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί,

  • Καταιγιστικές εξελίξεις! Δύσκολες ώρες για την Folli Follie και τους 5.100 εργαζομένους – Τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή
    Καταιγιστικές εξελίξεις! Δύσκολες ώρες για την Folli Follie και τους 5.100 εργαζομένους – Τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή

  • ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΤΩΝΗ ! ! ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΙΛΗΣΕ -ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΟΤΑΚΗ ! !
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΤΩΝΗ ! ! ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΙΛΗΣΕ -ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΟΤΑΚΗ ! !

  • Επεισόδια στον Πειραιά μετά την ήττα του Ολυμπιακού..
    Επεισόδια στον Πειραιά μετά την ήττα του Ολυμπιακού..

  • ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤO ΣΟΥΦΛΙ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤO ΣΟΥΦΛΙ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

  • ΜΠΡΑΒΟ ! ΜΠΡΑΒΟ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ! !ΦΩΤΟ  Εκδήλωση τιμής και προσευχής στην Κρήτη,
    ΜΠΡΑΒΟ ! ΜΠΡΑΒΟ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ! !ΦΩΤΟ Εκδήλωση τιμής και προσευχής στην Κρήτη, "Να γίνει ένα θαύμα για τον Στάθη μας"

  • ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ! ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ! !  ΠΙΠΕΡΑΤΑ ! ! ΧΑΜΟΣ με την 24χρονη Πατρινιά γιατρό που έγινε πορνοσταρ! Τι είπε σε συνέντευξη της! (φωτο)
    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ! ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ! ! ΠΙΠΕΡΑΤΑ ! ! ΧΑΜΟΣ με την 24χρονη Πατρινιά γιατρό που έγινε πορνοσταρ! Τι είπε σε συνέντευξη της! (φωτο)

  • Το στρατιωτικό σκέλος του deal της Ελλάδας με τα ΗΑΕ – Γιατί αλλάζει όλα τα δεδομένα
    Το στρατιωτικό σκέλος του deal της Ελλάδας με τα ΗΑΕ – Γιατί αλλάζει όλα τα δεδομένα

  • Τέμπη: Πτυχιούχος Νομικής ο 23χρονος Κυπριανός, θύμα του δυστυχήματος Σε κλίμα συγκίνησης η παράδοση του πτυχίου του.....
    Τέμπη: Πτυχιούχος Νομικής ο 23χρονος Κυπριανός, θύμα του δυστυχήματος Σε κλίμα συγκίνησης η παράδοση του πτυχίου του.....

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ.. Άγριο ξύλο σε διαιτητή και επόπτη - ΒΙΝΤΕΟ



Police-Voice blog ➤
Τα τραγικά περιστατικά στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου όλο και αυξάνονται, με τον κίνδυνο να εξελιχθεί το φαινόμενο σε μια μάστιγα με απρόβλεπτα αποτελέσματα να είναι ορατός.
Το νέο κρούσμα
έρχεται από τα γήπεδα της Ηλείας και συγκεκριμένα από έναν αγώνα β' κατηγορίας ανάμεσα στον Ηρακλή Πύργου και Άφοβο Βροχίτσας.
Οι παίκτες των γηπεδούχων ξεσηκώθηκαν με την απόφαση του διαιτητή Γεωργόπουλου και του βοηθού Στρακόπουλου να καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Άφοβου.
Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr αυτό ήταν τρίτο συνολικά πέναλτι στο ματς (αφού και το σκορ 1-1 ως εκείνη την ώρα είχε διαμορφωθεί με δυο άλλα πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα).
Ο παίκτης των φιλοξενούμενων, Αγγελόπουλος, το εκτέλεσε, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή το απέκρουσε, αλλά στη συνέχεια της φάσης οι φιλοξενούμενοι σκόραραν. Ωστόσο, ο βοηθός Στρακόπουλος παράλληλα είχε σηκώσει τη σημαία του (προφανώς για να υποδείξει επανάληψη, θεωρώντας ότι ο τερματοφύλακας είχε βγει πιο μπροστά από το επιτρεπόμενο όριο).
Ο διαιτητής Γεωργόπουλος καταλόγισε το γκολ, με τους εξοργισμένους παίκτες των γηπεδούχων να ξυλοκοπούν βάναυσα τον ρέφερι.
Δείτε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό των διαιτητών:




Πηγή ➤.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου