Διάφορες Αναρτήσεις

  • Τουρκική προβοκάτσια οι μετανάστες στον Έβρο: Δεν εντοπίστηκε ούτε ένας σε ελληνική νησίδα Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ βάζει τέλος στο σίριαλ
    Τουρκική προβοκάτσια οι μετανάστες στον Έβρο: Δεν εντοπίστηκε ούτε ένας σε ελληνική νησίδα Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ βάζει τέλος στο σίριαλ

  • ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! Μαρία απο Αλβανία: Οι Έλληνες δεν είστε φιλόξενος λαός! Αν δεν σου αρέσει σήκω και φύγε…
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! Μαρία απο Αλβανία: Οι Έλληνες δεν είστε φιλόξενος λαός! Αν δεν σου αρέσει σήκω και φύγε…

  • Νέο επεισόδιο με τους μετανάστες κλπ  στη Θεσσαλονίκη! Κρεμάστηκαν και πάλι σε αμαξοστοιχία
    Νέο επεισόδιο με τους μετανάστες κλπ στη Θεσσαλονίκη! Κρεμάστηκαν και πάλι σε αμαξοστοιχία

  • Καλοκαιρία με μικρή πτώση της θερμοκρασίας..Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 17 Μαρτίου
    Καλοκαιρία με μικρή πτώση της θερμοκρασίας..Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 17 Μαρτίου

  • Ένας 17χ ρονος χτύπησε με ............  τον πατέρα της κοπέλας του μαζί με τρεις φίλους του......
    Ένας 17χ ρονος χτύπησε με ............ τον πατέρα της κοπέλας του μαζί με τρεις φίλους του......

  •  50χρονος παρέσυρε 9χ ρονη και ασέλγησε πάνω της Της έδωσε πέντε ευρώ για να το κρατήσει μυστικό!...
    50χρονος παρέσυρε 9χ ρονη και ασέλγησε πάνω της Της έδωσε πέντε ευρώ για να το κρατήσει μυστικό!...

  • Στην υποκατάσταση της Πολιτείας και της Αστυνομίας...Άτυπη «πολιτοφυλακή» αναρχικών σε ρόλο αστυνομίας στα Εξάρχεια
    Στην υποκατάσταση της Πολιτείας και της Αστυνομίας...Άτυπη «πολιτοφυλακή» αναρχικών σε ρόλο αστυνομίας στα Εξάρχεια

  • Σήμερα το πρωί.... Σύλληψη 42 παράνομων μεταναστών στην Ικαρία...
    Σήμερα το πρωί.... Σύλληψη 42 παράνομων μεταναστών στην Ικαρία...

  • ΤΕΡΑΤΑ-ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ βίντεο από εν ψυχρώ εκτέλεση στη Βραζιλία- Το ανέβασαν στο διαδίκτυο οι ίδιοι οι δολοφόνοι (ΠΡΟΣΟΧΗ:ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
    ΤΕΡΑΤΑ-ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ βίντεο από εν ψυχρώ εκτέλεση στη Βραζιλία- Το ανέβασαν στο διαδίκτυο οι ίδιοι οι δολοφόνοι (ΠΡΟΣΟΧΗ:ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Οι Αθηναίοι άναψαν και χθες τα τζάκια τους «Πνίγηκε» από την αιθαλομίχλη ξανά η Αθήνα



Police-Voice blog ➤

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην πρωτεύουσα - Δεν έβαλαν μυαλό οι Αθηναίοι - Τι πρέπει να προσέχουν οι ευπαθείς ομάδες - Επαναλαμβάνει τις συστάσεις του το ΥΠΕΚΑ

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και το εορταστικό πνεύμα των ημερών φαίνεται ότι οδήγησαν αρκετούς πολίτες να ανάψουν τα τζάκια τους το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων αλλά και Ανήμερα, με αποτέλεσμα να κάνει την εμφάνισή της εκ νέου στην Αττική η αιθαλομίχλη.



Για τρίτη ημέρα το γκρίζο «σύννεφο» της ατμοσφαιρικής ρύπανσης κάλυψε όλη την Αττική, καθώς οι ημέρες ήταν ευνοϊκές για τη συσσώρευση αιωρούμενων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα.

Το τσουχτερό κρύο τις νύχτες, σε συνδυασμό με τις γιορτινές βραδιές φαίνεται πως οδήγησε πολλούς να ανάψουν το τζάκι για λόγους... θαλπωρής.

Έτσι, σε πολλές περιοχές της Αττικής, τα αιωρούμενα σωματίδια ξεπέρασαν το όριο συναγερμού, καθώς καταγράφονται συγκεντρώσεις της τάξης των 100 μικρογραμμαρίων/ κυβικό μέτρο.

Τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Υγείας έχουν απευθύνει συστάσεις στους πολίτες να περιορίσουν κατά το δυνατόν την άσκοπη χρήση τζακιών, τόσο για περιβαλλοντικούς λόγους, όσο και για λόγους υγείας κυρίως εκείνων με αναπνευστικά προβλήματα (άσθμα) και καρδιοπάθειες.

Όπως τονίζει το ΥΠΕΚΑ, με την ανταπόκρισή τους στη σύσταση αυτή, οι πολίτες συνεισφέρουν στην προστασία της υγείας όλων.

Παράλληλα, σε συνέχεια της κοινής ανακοίνωσής του με το υπουργείο Υγείας, το υπουργείο Περιβάλλοντος σημείωνε χθες  ότι το δίκτυο σταθμών παρακολούθησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης, για το 24ωρο της 24/12/2014, κατέγραψε στην Αττική υψηλά επίπεδα αιωρούμενων σωματιδίων ΑΣ10, μεγαλύτερα από 100 μg/m3.

Συγκεκριμένα, στους σταθμούς Πειραιά 123μg/m3, Αριστοτέλους 107 μg/m3, Μαρούσι 108 μg/m3.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες παρακολουθούν την εξέλιξη των τιμών των συγκεντρώσεων των αιωρούμενων σωματιδίων σε 24ωρη βάση και θα προβούν σε νεότερη ανακοίνωση.
Πηγή ➤.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου