Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι κάτοικοι.. Διαρρήκτες και «κυνηγοί» μετάλλων αλωνίζουν στην Αρκαδία



Police-Voice blog ➤

Οι πιο άτυχοι, καταλαβαίνουν πολύ αργά ότι διαρρήκτες έχουν εισβάλει στα σπίτια τους και έχουν ξαφρίσει χρήματα, πολύτιμα αντικείμενα, ακόμη και είδη διατροφής

Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι κάτοικοι στα χωριά της Αρκαδίας, που πέρασαν «μαύρα» Χριστούγεννα εξ αιτίας της δράσης συμμοριών με διαρρήκτες και «κυνηγούς» μετάλλων οι οποίοι λεηλατούν τις ιδιοκτησίες τους τις τελευταίες ημέρες.



Πιο… τυχεροί είναι αυτοί που δέχονται «επισκέψεις» στις αυλές και τις αποθήκες των σπιτιών τους, από άγνωστους δράστες που κλέβουν μεταλλικά αντικείμενα, ακόμη και μεγάλου βάρους. Άλλοι, πάλι, «ξηλώνουν» τις μπαταρίες των αυτοκινήτων και εξαφανίζονται, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να προσπαθούν μάταια να βάλουν μπροστά τη μηχανή το επόμενο πρωί. Οι πιο άτυχοι, καταλαβαίνουν πολύ αργά ότι διαρρήκτες έχουν εισβάλει στα σπίτια τους και έχουν ξαφρίσει χρήματα, πολύτιμα αντικείμενα, ακόμη και είδη διατροφής.

Οι περισσότερες κλοπές έχουν γίνει στις κοινότητες Άγιος Πέτρος Κυνουρίας, Στενό και Κάψια και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να τις ερευνήσουν πήραν αποτυπώματα στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους δράστες, που όμως μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου