Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα μπήκαν από την πίσω πλευρά... Διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο αλλά έφυγαν άπρακτοι



Police-Voice blog ➤

Οι δράστες άρχισαν να βάζουν τα κοσμήματα σε ένα σάκο που είχαν μαζί τους, αλλά φαίνεται πως δεν είχαν υπολογίσει σωστά τον χρόνο αντίδρασης των αστυνομικών οι οποίοι έφτασαν… γρηγορότερα απ’ ό,τι περίμεναν

Ο ήχος του συναγερμού που χτυπούσε ακατάπαυστα στο κοσμηματοπωλείο της Πάτρας στο οποίο είχαν τρυπώσει, δεν ανησύχησε τους άγνωστους δράστες που εξακολούθησαν να αρπάζουν τα πολύτιμα κομμάτια. Όμως, αναγκάστηκαν να τα παρατήσουν όταν άκουσαν τις σειρήνες των περιπολικών!



Οι άγνωστοι κακοποιοί πρέπει να είχαν ικανότητες… ακροβάτη, καθώς φαίνεται πως σκαρφάλωσαν στις ταράτσες γειτονικών κτιρίων για να φτάσουν στην πίσω πλευρά αυτού στο οποίο βρίσκεται το κοσμηματοπωλείο. Κανείς δεν τους πήρε είδηση, όταν έσπασαν ένα παράθυρο ενεργοποιώντας το σύστημα συναγερμού.

Οι δράστες άρχισαν να βάζουν τα κοσμήματα σε ένα σάκο που είχαν μαζί τους, αλλά φαίνεται πως δεν είχαν υπολογίσει σωστά τον χρόνο αντίδρασης των αστυνομικών οι οποίοι έφτασαν… γρηγορότερα απ’ ό,τι περίμεναν! Έτσι, για να μην τους τσακώσουν με τα κλοπιμαία στα χέρια, εγκατέλειψαν το σάκο με τη λεία τους και έσπευσαν να εξαφανιστούν, πιθανότατα βάζοντας μερικά ακριβά κομμάτια στις τσέπες τους!
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου