Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έβαλε σε "καραντίνα" τον Αστυνομικό Δ/ντη της Εύβοιας



Police-Voice blog ➤
Ποιοι βάπτισαν τη ληστεία κλοπή; - Έρευνα από τους αστυνομικούς των Εσωτερικών Υποθέσεων - Απομακρύνθηκε ο επικεφαλής της Εύβοιας  Λάμπρος Χουλιαράς μέχρι να βγει το πόρισμα της ΕΔΕ.
Η ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, που πέρασε εφιαλτικές ώρες τα ξημερώματα της Κυριακής, ήταν ο
λόγος που ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.  απομάκρυνε τον Αστυνομικό Δ/ντη της  Εύβοιας με 3ημηνη απόσπαση στη  Δυτική Αττική , μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα από τη Διεύθυνση  Εσωτερικών Υποθέσεων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ παρά την αγριότητα που παρουσίαζε η συγκεκριμένη ληστεία, αφού οι δράστες δεν δίστασαν να «σιδερώσουν» το πρόσωπο του  ηλικιωμένου άντρα με το ηλεκτρικό σίδερο που βρήκαν στο σπίτι, οι  τοπικές αστυνομικές αρχές προσπάθησαν να την εμφανίσουν ως μια απλή  κλοπή.
Με ποιανού εντολή άραγε;
Αυτό ακριβώς ερευνούν οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων, που  έφτασαν εσπευσμένα στην Εύβοια για την υπόθεση. Μέχρι να ολοκληρωθεί η  έρευνα, ο Αστυνομικός Δ/ντης θα απέχει των καθηκόντων του από την  Εύβοια, με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τη συγκάλυψη ενημερώθηκε ο Υπουργός ο  οποίος έδωσε αμέσως εντολή να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.
Αν δεν είχε βγει η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού να μιλήσει δημόσια  και να περιγράψει τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασαν οι γονείς της στα  χέρια των ληστών, ίσως και αυτή η περίπτωση να είχε περάσει απαρατήρητη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να βαπτίσουν κλοπή μια ληστεία, αφού θέλουν να εμφανίζουν  όσο το δυνατόν μικρότερα ποσοστά εγκληματικότητας.

Lamiareport.gr
Πηγή ➤.bloko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου