Διάφορες Αναρτήσεις

  • Τους πιάσανε στα πράσα!! Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διέθετε ξένα μηχανήματα POS στην Ελλάδα
    Τους πιάσανε στα πράσα!! Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διέθετε ξένα μηχανήματα POS στην Ελλάδα

  • Δεκάδες άτομα έχασαν την ζωή τους από αεροπορικές επιδρομές στην Συρία
    Δεκάδες άτομα έχασαν την ζωή τους από αεροπορικές επιδρομές στην Συρία

  • Πώς έφτασε η Αντιτρομοκρατική στην αποκάλυψη του τούνελ-οπλοστάσιου στα Σεπόλια
    Πώς έφτασε η Αντιτρομοκρατική στην αποκάλυψη του τούνελ-οπλοστάσιου στα Σεπόλια

  • Το «αόρατο» αεροσκάφος έκτης γενιάς που απειλεί τα F-35
    Το «αόρατο» αεροσκάφος έκτης γενιάς που απειλεί τα F-35

  • Μεγαλείο ψυχής από μία Ελληνίδα μάνα!
    Μεγαλείο ψυχής από μία Ελληνίδα μάνα!

  • «ΣΦΑΖΕΙ» ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ Η ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ, ΕΚΠΡOΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΕΞ «ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ»!
    «ΣΦΑΖΕΙ» ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ Η ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ, ΕΚΠΡOΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΕΞ «ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ»!

  • Χώρα-«χωνευτήρι» ! Όλοι σιωπούν, αλλά όλοι οι Ευρωπαίοι στέλνουν μουσουλμάνους πίσω στην Ελλάδα! (ΒINTEO)
    Χώρα-«χωνευτήρι» ! Όλοι σιωπούν, αλλά όλοι οι Ευρωπαίοι στέλνουν μουσουλμάνους πίσω στην Ελλάδα! (ΒINTEO)

  • ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ! ! βίντεο: Δείτε τον Χίλτερ να εξοργίζεται με τους Έλληνες που «Μένουν σπίτι»
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ! ! βίντεο: Δείτε τον Χίλτερ να εξοργίζεται με τους Έλληνες που «Μένουν σπίτι»

  • Χειροπέδες σε 38χρονο αλλοδαπό που σήκωσε ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο με 225.000 ευρώ – Αναζητούνται οι συνεργοί του
    Χειροπέδες σε 38χρονο αλλοδαπό που σήκωσε ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο με 225.000 ευρώ – Αναζητούνται οι συνεργοί του

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ..Δ.Η.Ε. 12χρονος προέτρεπε 9χρονη σε προσβλητικές πράξεις μέσω διαδικτύου



Police-Voice blog ➤
Ένας 12χρονος και μια 9χρονη εμπλέκονται σε υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου μέσω διαδικτύου, για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας.

Αναλυτικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία 42χρονης, βάσει της οποίας άγνωστοι είχαν προσεγγίσει διαδικτυακά την 9χρονη κόρη της και μέσω chat την είχαν προτρέψει σε διαδικτυακές πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της (cybersex).

Οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές διέταξαν τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και ακολούθησε έρευνα, η οποία υπέδειξε ότι η επίμαχη σύνδεση Ίντερνετ ανήκε σε 42χρονη.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της και διαπιστώθηκε ότι υπήρχε εμπλοκή του 12χρονου γιου της, ο οποίος διαχειριζόταν τους επίμαχους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω των οποίων πραγματοποιούνταν η κακόβουλη δραστηριότητα.




Βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξετάσεις.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

http://www.huffingtonpost.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου