Διάφορες Αναρτήσεις

  • Οι ... ορφανοί της
    Οι ... ορφανοί της "17 Ν"... Tου Λαμπρόπουλου Βασίλη έρευνα! ! !

  • Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 34χρονης πρώην βολεϊμπολίστριας Μαργαρίτας Οικονομοπούλου.......Κατέρρευσε στο αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης....
    Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 34χρονης πρώην βολεϊμπολίστριας Μαργαρίτας Οικονομοπούλου.......Κατέρρευσε στο αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης....

  • Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης... Κλειστά τα δικαστήρια από σήμερα
    Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης... Κλειστά τα δικαστήρια από σήμερα

  • Αυστηρή προειδοποίηση της Αστυνομίας προς όλους τους πολίτες: «Προσέξτε» ! ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..
    Αυστηρή προειδοποίηση της Αστυνομίας προς όλους τους πολίτες: «Προσέξτε» ! ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..

  • Επανέρχεται ο μισθός των ενστόλων στο 2012 ... η απόφαση του ΣτΕ έχει ισχύ και για τους συνταξιούχους αποστράτους.
    Επανέρχεται ο μισθός των ενστόλων στο 2012 ... η απόφαση του ΣτΕ έχει ισχύ και για τους συνταξιούχους αποστράτους.

  • Ελλάδα σε OHE: Απορρίπτονται στο σύνολό τους οι τουρκικές αξιώσεις για αποστρατικοποίηση στο Αιγαίο
    Ελλάδα σε OHE: Απορρίπτονται στο σύνολό τους οι τουρκικές αξιώσεις για αποστρατικοποίηση στο Αιγαίο

  • Νέα κόλπα ....Συνελήφθη 50χρονος αλλοδαπός που παρίστανε τον τεχνίτη και έκλεβε ηλικιωμένους......
    Νέα κόλπα ....Συνελήφθη 50χρονος αλλοδαπός που παρίστανε τον τεχνίτη και έκλεβε ηλικιωμένους......

  •  Δεν είναι ικανοί να μοιράσουν δυο γαιδουριών άχυρα.! ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. ΣΚΟΝΗ, ΘΡΥΨΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ
    Δεν είναι ικανοί να μοιράσουν δυο γαιδουριών άχυρα.! ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. ΣΚΟΝΗ, ΘΡΥΨΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ

  • Συγκλονίζει αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ που έσωσε 4χ ρονο παι δί στο Παλαιό Φάληρο: «Νιώθω ευγνωμοσύνη στον Θεό»
    Συγκλονίζει αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ που έσωσε 4χ ρονο παι δί στο Παλαιό Φάληρο: «Νιώθω ευγνωμοσύνη στον Θεό»

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ισλαμιστές σχεδίαζαν να σκοτώσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ..ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SUN



Police-Voice blog ➤
Για σχέδιο δολοφονίας της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας από τέσσερις ισλαμιστές μέσα στο Σαββατοκύριακο, το οποίο απέτρεψε η βρετανική αστυνομία, κάνει λόγο δημοσίευμα της εφημερίδας Sun.
Οι επίδοξοι δολοφόνοι σχεδίαζαν να μαχαιρώσουν την Ελισάβετ την Παρασκευή την ώρα που η χώρα γιόρταζε την επέτειο των 96 ετών από το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.
Η βρετανική αστυνομία ανακάλυψε το σχέδιο δολοφονίας από τους τέσσερις μαχητές, ηλικίας 19 έως 27 ετών, και πραγματοποίησε επιδρομές στο δυτικό Λονδίνο για να τους αποτρέψει.
Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι ύποπτοι τρομοκράτες θα χρησιμοποιούσαν μαχαίρι για να σκοτώσουν τη 88χρονη βασίλισσα, ωστόσο θεωρούν ότι πιθανώς να είχαν και πρόσβαση σε όπλα.
Η Σκότλαντ Γιαρντ ανέφερε ότι οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στο Λονδίνο και στα περίχωρα της βρετανικής πρωτεύουσας. Θεωρούνται ύποπτοι ότι συμμετείχαν στην προετοιμασία «τρομοκρατικών ενεργειών», ανέφερε η Σκότλαντ Γιαρντ.
Η αστυνομία έχει διεξάγει κατ' οίκον έρευνες και έχει συνεργαστεί με την MI5, τη βρετανική υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας, στην υπόθεση αυτή. Αυτές «οι συλλήψεις και οι έλεγχοι έχουν διεξαχθεί στο πλαίσιο μιας έρευνας σχετικά με την ισλαμιστική τρομοκρατία» διευκρίνισε η αστυνομία.
Αξιωματούχοι προειδοποίησαν τόσο τη βασίλισσα Ελισάβετ, όσο και τον βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον, για την πιθανή απειλή, ωστόσο η αυτού μεγαλειότητα δεν σκοπεύει να ματαιώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στις εορταστικές εκδηλώσεις.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η απειλείται η ζωή της βασίλισσας. Στο παρελθόν είχε συμβεί μία απόπειρα δολοφονίας της Ελισάβετ και του συζύγου της Φιλίππου, κατά τη διάρκεια περιοδείας τους στην Αυστραλία, γνωστή ως «σχέδιο Lithgow».
Το βασιλικό ζεύγος ταξίδευε από το Σίδνεϊ στο Όραντζ το 1970 όταν το τρένο τους προσέκρουσε σε ένα τεράστιο ξύλινο κορμό το οποίο φέρεται να είχε τοποθετηθεί στις ράγες έτσι ώστε να προκαλέσει εκτροχιασμό του τρένου, όσο αυτό κινείτο με μεγάλη ταχύτητα.
Ωστόσο, για κάποιο λόγο το τρένο πήγαινε με ασυνήθιστα χαμηλή ταχύτητα και έτσι αποσοβήθηκε οποιοδήποτε ατύχημα που θα τους κόστιζε τη ζωή.
Πηγή:ethnos.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου