Διάφορες Αναρτήσεις

  • Στη Μεσσηνία Ληστές απασχόλησαν τα σκυλιά και χτύπησαν τρεις γυναίκες ! Συνελήφθη ένας Αλβανός  . . .
    Στη Μεσσηνία Ληστές απασχόλησαν τα σκυλιά και χτύπησαν τρεις γυναίκες ! Συνελήφθη ένας Αλβανός . . .

  • Επίθεση σε Μητροπολίτες: Αυτός είναι ο δράστης που έριξε το βι τρι όλι - Είχε συλληφθεί με να ρκω τικά   Είχε πάει προετοισμασμένος
    Επίθεση σε Μητροπολίτες: Αυτός είναι ο δράστης που έριξε το βι τρι όλι - Είχε συλληφθεί με να ρκω τικά Είχε πάει προετοισμασμένος

  • Απότακτος αστυνομικος της ΕΛΑΣ συνελήφθη στα Τίρανα - Κατηγορείται για την δολοφονία Αλβανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών
    Απότακτος αστυνομικος της ΕΛΑΣ συνελήφθη στα Τίρανα - Κατηγορείται για την δολοφονία Αλβανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών

  • Συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι για διακίνηση ναρ κω τικών  με τη διαδικασία του αυτοφώρου
    Συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι για διακίνηση ναρ κω τικών με τη διαδικασία του αυτοφώρου

  • Αποχωρεί ο Αμερικανός Πρέσβης από την Αγκυρα! Οι ΗΠΑ δίνουν επέκταση 12 Ν.Μ στην Ελλάδα;ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
    Αποχωρεί ο Αμερικανός Πρέσβης από την Αγκυρα! Οι ΗΠΑ δίνουν επέκταση 12 Ν.Μ στην Ελλάδα;ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

  • «ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡ@» ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ
    «ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡ@» ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ

  • ΚΛΑΙΕΙ όλη η Κερκυρα:”Έσβησε” βρέφος 4 μηνών – Αμέλεια γιατρών καταγγέλλουν οι γονείς
    ΚΛΑΙΕΙ όλη η Κερκυρα:”Έσβησε” βρέφος 4 μηνών – Αμέλεια γιατρών καταγγέλλουν οι γονείς

  • Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει το ζήτημα...μαρτυρία μητέρας για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης κόρης της Πώς αντιμετωπίζει η ίδια την εκτός ελέγχου κατάσταση....
    Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει το ζήτημα...μαρτυρία μητέρας για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης κόρης της Πώς αντιμετωπίζει η ίδια την εκτός ελέγχου κατάσταση....

  • Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ Ποιες περιοχές επηρεάζονται από ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών,
    Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ Ποιες περιοχές επηρεάζονται από ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών,

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Φρίκη: 53χρονος από την Αχαΐα βίασε την κόρη του!



Police-Voice blog ➤

Μέσα στο αυτοκίνητο έζησε τον τρόμο η 14χρονη τότε άτυχη κοπέλα - Ο κατηγορούμενος είχε και στο παρελθόν καταδικαστεί για βιασμό και άλλες αξιόποινες πράξεις

Ποινή κάθειρξης 32 χρόνια, εκ των οποίων τα 25 εκτιτέα, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πύργου σε έναν 53χρονο από την Αχαΐα για τον βιασμό της κόρης του, χωρίς να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η έφεση.



Το δικαστήριο αποδέχθηκε τα καταγγελλόμενα από τη 19χρονη σήμερα κόρη του ως πραγματικά γεγονότα και χωρίς κανένα ελαφρυντικό για τον κατηγορούμενο, που είχε δικαστεί και πάλι για βιασμό παλαιότερα καθώς και για άλλες αξιόποινες πράξεις.

Η υπεράσπιση από την πλευρά της υποστήριξε πως η 14χρονη τότε κοπέλα είναι μυθομανής και τίποτα από αυτά δεν ισχύει, κάτι που οι δικαστές και οι ένορκοι δεν αποδέχθηκαν.

Κατέθεσαν ο παιδοψυχολόγος και η ειδική ψυχολόγος που είχαν εξετάσει τότε την κοπέλα και είπαν στο δικαστήριο πως με βάση την εκτίμηση τη δική τους το κορίτσι έλεγε την αλήθεια.

Το ιστορικό


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 29 Αυγούστου του 2009 ύστερα από ένα πανηγύρι στην ευρύτερη περιοχή της Κάτω Αχαΐας το 14χρονο τότε κορίτσι παρουσίασε εξανθήματα και κνησμό σε όλο της το σώμα. Όταν το διαπίστωσαν επιστρέφοντας στο σπίτι από το γλέντι την πήρε με το αυτοκίνητο και την πήγε στο Κ.Υ Κάτω Αχαΐας, όπου την φρόντισαν οι γιατροί και της έδωσαν εξιτήριο για να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι.

Στο δρόμο δίπλα από την Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών, την οδήγησε με το αυτοκίνητο ο πατέρας της, κατέβασε τις ασφάλειες και, όπως λέει η κοπέλα, τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο.

Το θέμα αυτό την απασχολούσε για αρκετό καιρό και έπειτα από μερικούς μήνες το εκμυστηρεύτηκε σε δύο καθηγήτριες στο σχολείο και στη μάνα της, η οποία προχώρησε σε καταγγελία το 2011. 

Αμέσως οι ανακριτικές αρχές που ανέλαβαν την υπόθεση, διέταξαν την ιατροδικαστική γνωμάτευση και η κοπέλα πήγε στο Ρίο όπου εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και ειδική ψυχιάτρο, ιατροί που κατέθεσαν και στη δίκη.

Η κατηγορία που βάραινε τον 53χρονο ήταν βιασμός και αιμομιξία που είναι κακουργήματα καθώς και ασέλγεια, που είναι πλημμέλημα. Ο κατηγορούμενος είχε και στο παρελθόν καταδικαστεί για βιασμό και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: Patrisnews.com
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου