Διάφορες Αναρτήσεις

  • Έκλεψαν μηχανές για ροδάκινα ....στη Βέροια ....
    Έκλεψαν μηχανές για ροδάκινα ....στη Βέροια ....

  • ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΦΟΡΜΗ Διπλό φονικό στην Καβάλα: Σκότωσε μάνα και γιο για το πάρκινγκ
    ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΦΟΡΜΗ Διπλό φονικό στην Καβάλα: Σκότωσε μάνα και γιο για το πάρκινγκ

  • ΩΡΑ 11:16! ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ‘Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ –ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΩΡΑ 11:16! ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ‘Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ –ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

  • «ΣΟΥΠΑ» τα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ του ΦΙΛΗ: Ο Ιησούς «ακούει»… Ριάνα, Τσακνή, Κηλαηδόνη, «συγκατοικεί» με τον Αλλάχ και «διαβάζει» το Κοράνι!
    «ΣΟΥΠΑ» τα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ του ΦΙΛΗ: Ο Ιησούς «ακούει»… Ριάνα, Τσακνή, Κηλαηδόνη, «συγκατοικεί» με τον Αλλάχ και «διαβάζει» το Κοράνι!

  • Η Μόσχα θα στείλει στη Γερμανία αποδείξεις για τους μαζικούς τάφους στο Ντονμπάς, δηλώνει η Μαρία Ζαχάροβα
    Η Μόσχα θα στείλει στη Γερμανία αποδείξεις για τους μαζικούς τάφους στο Ντονμπάς, δηλώνει η Μαρία Ζαχάροβα

  • Ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος με έναν τραυματία ! ! !
    Ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος με έναν τραυματία ! ! !

  • Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς έκανε τη μηχανή του έλκηθρο, ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοιράζει πακέτα  «Άγιος Βασίλης με κράνος, ....
    Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς έκανε τη μηχανή του έλκηθρο, ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοιράζει πακέτα «Άγιος Βασίλης με κράνος, ....

  • Ζευγάρι πήγε να μαζέψει ελιές σε χωράφι και βρέθηκε σε νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό  Επίθεση σε χωράφι, την ώρα που είχαν
    Ζευγάρι πήγε να μαζέψει ελιές σε χωράφι και βρέθηκε σε νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό Επίθεση σε χωράφι, την ώρα που είχαν

  • Σκληρές αλήθειες από τον Γερμανικό Τύπο: «Η Ελλάδα αφέθηκε στην τύχη της»
    Σκληρές αλήθειες από τον Γερμανικό Τύπο: «Η Ελλάδα αφέθηκε στην τύχη της»

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

To Υπουργείο oικονομικών μας έκλεισε την πόρτα ! Ανοιχτή επιστολή των Ομοσπονδιών στον Σαμαρά



Police-Voice blog ➤
"Το Υπουργείο Οικονομικών, όμως, με το προσχέδιο του Προϋπολογισμού που κατέθεσε στις 6 Οκτωβρίου 2014 στη Βουλή των Ελλήνων, δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στο πνεύμα και το γράμμα των ανωτάτων δικαστών, βάζοντας για άλλη μια φορά στη ζυγαριά της Τρόικας την ασφάλεια της χώρας,..."
Προς: Τον Πρωθυπουργό της Χώρας
κ. Αντώνη ΣΑΜΑΡΑ
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε εκ νέου σε σας, μετά την από 29 Αυγούστου 2014 (Αρ. Πρωτ.201/1/33δ) Ανοιχτή Επιστολή μας, επειδή το Υπουργείο Οικονομικών, συνεχίζει την ίδια παρελκυστική τακτική, έχοντας κλειστές τις πόρτες του διαλόγου στις Ομοσπονδίες μας.
Η συνεχής αναβλητικότητα εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών για συνάντηση και ενημέρωσή μας, μεγεθύνει την δυσαρέσκεια όλων των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, τη στιγμή που η δική μας συνεπής στάση, αγγίζει τα απώτατα όρια της ανοχής.
Όπως αναγνωρίσατε, κατά την ομιλία σας στα εγκαίνια της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η Πολιτεία έχει αδικήσει τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας. Οφείλει, ακριβώς γι' αυτό, να συμμορφωθεί πλήρως στις τελεσίδικες αποφάσεις της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, όσο και στην επιβεβαιωτική απόφαση της Επιτροπή Συμμόρφωσης του ΣτΕ που εκδόθηκε μετά από προσφυγή μας, κατά του Υπουργείου Οικονομικών.
Το Υπουργείο Οικονομικών, όμως, με το προσχέδιο του Προϋπολογισμού που κατέθεσε στις 6 Οκτωβρίου 2014 στη Βουλή των Ελλήνων, δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στο πνεύμα και το γράμμα των ανωτάτων δικαστών, βάζοντας για άλλη μια φορά στη ζυγαριά της Τρόικας την ασφάλεια της χώρας, ήτοι την εύρυθμη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας και τη διατήρηση του αξιόμαχου αυτών.
Επειδή, εις μάτην αναμέναμε έως και σήμερα την ανταπόκριση του Υπουργείου Οικονομικών στο αίτημά μας για άμεση συνάντηση- ενημέρωση, σας καλούμε να παρέμβετε ώστε να ενημερωθούμε επισήμως από το οικονομικό σας επιτελείο για τις σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης.
Με εκτίμηση
ypografes omospondion6
Πηγή ➤http://www.policenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου