Διάφορες Αναρτήσεις

  • Θεσσαλία: 566 συλλήψεις τον Ιούνιο
    Θεσσαλία: 566 συλλήψεις τον Ιούνιο

  • Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ! ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ «ΠΡΕΣΒΥ ΕΚ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ» – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΤΖΑΜΠΑ»! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ (ΦΩΤΟ)
    Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ! ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ «ΠΡΕΣΒΥ ΕΚ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ» – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΤΖΑΜΠΑ»! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ (ΦΩΤΟ)

  • Πυροβολισμοί στον Σταθμό Λαρίσης – Ένας τραυματίας
    Πυροβολισμοί στον Σταθμό Λαρίσης – Ένας τραυματίας

  • ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΌ ΜΕ 500.000 ΧΛΜ ΕΝΤΌΠΙΣΕ Η Σ.Κ.Α.Υ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ ! και δεν ειναι το μονο ! !
    ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΌ ΜΕ 500.000 ΧΛΜ ΕΝΤΌΠΙΣΕ Η Σ.Κ.Α.Υ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ ! και δεν ειναι το μονο ! !

  • Τα ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ στις ΗΠΑ οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Και βάση ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο! (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)
    Τα ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ στις ΗΠΑ οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Και βάση ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο! (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

  • Αδιανόητη συνδικαλιστική δίωξη αστυνομικών με κυβέρνηση πρώτη φορά αριστερά !
    Αδιανόητη συνδικαλιστική δίωξη αστυνομικών με κυβέρνηση πρώτη φορά αριστερά !

  • Διαρρήκτες μαγείρεψαν και έφαγαν σε καφενείο σε χωριό των Γρεβενών - Ανάστατοι οι κάτοικοι από τις επιδρομές....
    Διαρρήκτες μαγείρεψαν και έφαγαν σε καφενείο σε χωριό των Γρεβενών - Ανάστατοι οι κάτοικοι από τις επιδρομές....

  • «Ιερό» Ερωτικό Σκάνδαλο – «Ζωηρή» παπαδιά κλέφτηκε με …μεγαλοεπιχειρηματία!
    «Ιερό» Ερωτικό Σκάνδαλο – «Ζωηρή» παπαδιά κλέφτηκε με …μεγαλοεπιχειρηματία!

  • Πογκρόμ κατά των Χριστιανών στην Κίνα: Καίνε Βίβλους και καταστρέφουν σταυρούς (ΒΙΝΤΕΟ)
    Πογκρόμ κατά των Χριστιανών στην Κίνα: Καίνε Βίβλους και καταστρέφουν σταυρούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Μεσσηνία: Εξ ουρανού οι ελπίδες για να μπει ένα τέλος στη μεγάλη πυρκαγιά...Έχουν γίνει στάχτη περισσότερα από 2.000 στρέμματα



Police-Voice blog ➤

Ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα - Στόχος να οριοθετηθεί η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας - Υπάρχουν διάσπαρτες εστίες αλλά όχι μεγάλο μέτωπο - Κανένας κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές και την αρχαία Μεσσήνη

Το πρώτο φως της ημέρας περιμένουν στην Πυροσβεστική για να μπορέσουν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο χωριό Ζερμπίσια Μεσσηνίας.

Η εκτίμηση των υπευθύνων είναι ότι με τη βοήθεια των εναέριων μέσων το μέτωπο, το οποίο πηγαίνει καλύτερα, θα μπορέσει να οριοθετηθεί μετά και τις ολονύχτιες προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων που έδωσαν μάχη με τις φλόγες.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων στην Πελοπόννησο που μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τα εναέρια μέσα έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρώτες ρίψεις καθώς υπάρχουν διάσπαρτες εστίες αλλά όχι μεγάλα μέτωπα.

Στο σημείο παραμένουν 90 πυροσβέστες με 38 οχήματα και 58 άτομα πεζοπόρο τμήμα συνεπικουρούμενες απο 50 στρατιώτες αλλά και μηχανήματα και υδροφόρες από τους δήμους της περιοχής.

Μέχρι στιγμής έχουν καταστραφεί περισσότερα από 2.000 στρέμματα δάσους και ελαιώνων.



Κάποια στιγμή η φωτιά απείλησε και τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Μεσσήνης αλλά χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων η πυρκαγιά τελικά.

Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας τα χωριά Μαυρομάτι, Κροντήρες, Δανηλαίϊκα και Γκολέμη.

 

Στα μέτωπα στην υπόλοιπη χώρα εξακολουθεί για δεύτερο 24ωρο να καίει η φωτιά στην Καλαμπάκα όπου και εκεί εκτιμάται ότι με τη βοήθεια των πυροσβεστικών αεροπλάνων οι 61 πυροσβέστες με τα 29 οχήματα που βρίσκονται στην περιοχή θα μπορέσουν να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο.

Ενεργό μέτωπο υπάρχει, τέλος, ακόμα και στο Κυργιάκι Λιβαδειάς όπου για την κατάσβεση επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

 

 

Πηγή ➤http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου