Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Μενιδίου – Αναφορές κάνουν λόγο για πυροβολισμούς
    Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Μενιδίου – Αναφορές κάνουν λόγο για πυροβολισμούς

  • Συνελήφθη η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε νεογέννητο σε ταράτσα στα Πατήσια
    Συνελήφθη η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε νεογέννητο σε ταράτσα στα Πατήσια

  • Φυγόποινος δάγκωσε αστυνομικό στη Ζάκυνθο για να αποφύγει τη σύλληψη  Ο ίδιος είχε πυροβολήσει και τραυματίσει αστυνομικό πριν τέσσερα χρόνια.
    Φυγόποινος δάγκωσε αστυνομικό στη Ζάκυνθο για να αποφύγει τη σύλληψη Ο ίδιος είχε πυροβολήσει και τραυματίσει αστυνομικό πριν τέσσερα χρόνια.

  •  Γυναίκα ζει μόνη… στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου....ενός παλιού εγκαταλειμμένου αυτοκινήτου.....
    Γυναίκα ζει μόνη… στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου....ενός παλιού εγκαταλειμμένου αυτοκινήτου.....

  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ??  ή ΑΛΗΘΙΝΟ; ?? – Εξωγήινοι απάντησαν στο χαιρετιστήριο μήνυμα της Γης του 1974! μεταφραση στα Ελληνικα (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ?? ή ΑΛΗΘΙΝΟ; ?? – Εξωγήινοι απάντησαν στο χαιρετιστήριο μήνυμα της Γης του 1974! μεταφραση στα Ελληνικα (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δύο ακόμη τραυματίστηκαν  από σύγκρουση φορτηγού με βαν....Το τροχαίο σημειώθηκε....
    Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δύο ακόμη τραυματίστηκαν από σύγκρουση φορτηγού με βαν....Το τροχαίο σημειώθηκε....

  • Φωκίδα: Η επιχειρηματίας την πάτησε σαν μικρό παιδί – Έτσι έχασε δολάρια και 178.000 ευρώ!
    Φωκίδα: Η επιχειρηματίας την πάτησε σαν μικρό παιδί – Έτσι έχασε δολάρια και 178.000 ευρώ!

  • Σαντορίνη: Ομολόγησε ότι σκότωσε το νεαρό που βλέπετε - Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του νεαρού Παναγιώτη (Βίντεο)!
    Σαντορίνη: Ομολόγησε ότι σκότωσε το νεαρό που βλέπετε - Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του νεαρού Παναγιώτη (Βίντεο)!

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Οι εύζωνες έκλεψαν την παράσταση στο Σίδνεϊ...Ευζωνες θα φρουρούν τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σίδνεϊ  ΦΩΤΟ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Οι εύζωνες έκλεψαν την παράσταση στο Σίδνεϊ...Ευζωνες θα φρουρούν τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σίδνεϊ ΦΩΤΟ

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Εξαφάνιση της Στέλλας Μπαδάκη, 16 ετών. ! SOS για την 16χρονη Στέλλα



Police-Voice blog ➤

Εξαφάνιση της Στέλλας Μπαδάκη, 16 ετών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάτρα, 13 Αυγούστου  2014

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ AMBER ALERT
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΜΠΑΡΔΑΚΗ, 16 ΕΤΩΝ

Στις 6 Αυγούστου  2014, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Πάτρα η Στέλλα Μπαρδάκη, 16 ετών.

Η Στέλλα έχει ύψος 1,73μ. και βάρος 65 κ., έχει κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο κοντό φόρεμα, μαύρα πέδιλα και έχει σκουλαρίκι στη μύτη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεδομένης της παρατεταμένης παραμονής της Στέλλας εκτός οικίας και των κινδύνων που ελλοχεύουν από αυτή, κρίνεται αναγκαία η άμεση εύρεσή της. Η οικογένειά της ανησυχεί ιδιαίτερα και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας να βρεθεί σύντομα και να επιστρέψει κοντά τους.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παραπάνω δελτίου τύπου. Σε ενδεχόμενη ανεύρεση της Στέλλας Μπαρδάκη θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νέο δελτίο τύπου και θα παρακαλούσαμε για την άμεση αφαίρεση των αφισών από τους χώρους ανάρτησης.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά
Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Τομέα των Εξαφανίσεων Ανηλίκων

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Σε διεθνές επίπεδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

● Eίναι μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Θύματα Εκμετάλλευσης Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Ηνωμένων Πολιτειών.
● Είναι μέλος στο Missing Children Europe.
● Είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Τηλεφωνικών Γραμμών για την προστασία των παιδιών (Child Helplines International) που περιλαμβάνει τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης από 143 χώρες.
● Είναι αναγνωρισμένος συνεργαζόμενος φορέας στο DPI (Department of Public Information) των Ηνωμένων Εθνών.
● Είναι αναγνωρισμένος Μ.Κ.Ο. με συμβουλευτικό ρόλο στο ECOSOC (Economic and Social     Council) των Ηνωμένων Εθνών
● Είναι μέλος στο διεθνές site για τις εξαφανίσεις ανηλίκων www.missingkids.com
● Είναι μέλος στην EFSC (European Federation for Street Children).
● Είναι μέλος στο ευρωπαϊκό δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού Eurochild

Στην προσπάθεια του Οργανισμού μας να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνουμε στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας μας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργαζόμαστε επίσης με Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανεύρεση τους.

Στιγμές αγωνίας ζουν οι οικείοι της 16χρονης Στέλλας Μπαρδάκη από την Πάτρα η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 6 Αυγούστου από το σπίτι της. Ο σύλλογος «Χαμόγελο του Παιδιού» σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Στις 6 Αυγούστου 2014, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Πάτρα η Στέλλα Μπαρδάκη, 16 ετών.

Η Στέλλα έχει ύψος 1,73μ. και βάρος 65 κ., έχει κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο κοντό φόρεμα, μαύρα πέδιλα και έχει σκουλαρίκι στη μύτη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεδομένης της παρατεταμένης παραμονής της Στέλλας εκτός οικίας και των κινδύνων που ελλοχεύουν από αυτή, κρίνεται αναγκαία η άμεση εύρεσή της. Η οικογένειά της ανησυχεί ιδιαίτερα και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας να βρεθεί σύντομα και να επιστρέψει κοντά τους».

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου