Διάφορες Αναρτήσεις

  • Τα ξίφη σε νέους σημαιοφόρους επέδωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας....
    Τα ξίφη σε νέους σημαιοφόρους επέδωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας....

  • Φάληρο: Επίθεση σε περιπολικό που πήγε να διαλύσει συνάθροιση 1.000 ατόμων  Δύο αστυνομικοί τραυματίες
    Φάληρο: Επίθεση σε περιπολικό που πήγε να διαλύσει συνάθροιση 1.000 ατόμων Δύο αστυνομικοί τραυματίες

  • Λαμία: 60χρονος έστειλε τρεις «φουσκωτούς» να ληστέψουν κατάστημα...
    Λαμία: 60χρονος έστειλε τρεις «φουσκωτούς» να ληστέψουν κατάστημα...

  • Ανέκδοτο: Ο τρομερός εραστής..
    Ανέκδοτο: Ο τρομερός εραστής..

  • Βγήκε ραντεβού με τον δολοφόνο της - Βρήκαν το πτώμα της σε σοκάκι..βιντεο
    Βγήκε ραντεβού με τον δολοφόνο της - Βρήκαν το πτώμα της σε σοκάκι..βιντεο

  • ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Νέα στοιχεία για την πολύκροτη συναυλία και την εταιρεία από τη Βουλγαρία! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
    ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Νέα στοιχεία για την πολύκροτη συναυλία και την εταιρεία από τη Βουλγαρία! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ! ! Μπήκαν στο εστιατόριο και άρχισαν να τραγουδούν - Αυτό που έγινε μετά θα σας κάνει να βάλετε τα κλάματα!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ! ! Μπήκαν στο εστιατόριο και άρχισαν να τραγουδούν - Αυτό που έγινε μετά θα σας κάνει να βάλετε τα κλάματα!

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέσπασε ο Πετρούνιας για την ΕΡΤ – «Είναι ατόπημα και άδικο – Ο κόσμος ήθελε να δει Πετρούνια και δεν είδε»
    Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέσπασε ο Πετρούνιας για την ΕΡΤ – «Είναι ατόπημα και άδικο – Ο κόσμος ήθελε να δει Πετρούνια και δεν είδε»

  • Κακοκαιρία «Ελπίδα» – ΔΕΔΔΗΕ: Χωρίς ρεύμα 3.000 νοικοκυριά – Πού εξακολουθεί να υπάρχει διακοπή ηλεκτροδότησης
    Κακοκαιρία «Ελπίδα» – ΔΕΔΔΗΕ: Χωρίς ρεύμα 3.000 νοικοκυριά – Πού εξακολουθεί να υπάρχει διακοπή ηλεκτροδότησης

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Δύο συλλήψεις για κατοχή δυόμισι κιλών χασίς



Police-Voice blog ➤Με περισσότερα από δυόμισι κιλά χασίς συνελήφθησαν ένας 37χρονος και μία 52χρονη, σε χωριό του δήμου Σπάρτης. Ο 37χρονος κατηγορείται και για παράνομη κατοχή όπλων και βεγγαλικών.Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και το αυτοκίνητο του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κιλά και 726,4 γραμμάρια χασίς, ένα περίστροφο, 14 φυσίγγια, 55 κροτίδες, μία ζυγαριά ακριβείας, ένας μεταλλικός τρίφτης, χρηματικό ποσό 440,47 ευρώ καθώς και αντικείμενα που σχετίζονται με τη συσκευασία των ναρκωτικών.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 840 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του 37χρονου, καθώς και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 52χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σπάρτης.


Πηγή ➤ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου