Διάφορες Αναρτήσεις

  • Συνελήφθη 48χρονος  για γε νε τή σιες πράξεις σε βάρος 15χρονης Αντιμετωπίζει επίσης,.....
    Συνελήφθη 48χρονος για γε νε τή σιες πράξεις σε βάρος 15χρονης Αντιμετωπίζει επίσης,.....

  • Καιρός – Meteo: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας – Που θα έχουμε 37αρια
    Καιρός – Meteo: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας – Που θα έχουμε 37αρια

  • Ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Μεταμόρφωση: Έστρεψε το υποπολυβόλο mp5 στην ταμία  ΦΩΤΟ
    Ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Μεταμόρφωση: Έστρεψε το υποπολυβόλο mp5 στην ταμία ΦΩΤΟ

  • ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ! ! Σχολικός εκφοβισμός: Τα σημάδια του bullying στο παιδί – Τι να κάνετε ??
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ! ! Σχολικός εκφοβισμός: Τα σημάδια του bullying στο παιδί – Τι να κάνετε ??

  • Φέρνουν πυρηνικά και στην Ελλάδα – Στη Σούδα πενήντα βόμβες B61 – Αποσύρονται από το Ιντσιρλίκ οι Αμερικάνοι και κλαμα οι Τουρκοι  τι επαθες πασα μου ??
    Φέρνουν πυρηνικά και στην Ελλάδα – Στη Σούδα πενήντα βόμβες B61 – Αποσύρονται από το Ιντσιρλίκ οι Αμερικάνοι και κλαμα οι Τουρκοι τι επαθες πασα μου ??

  • Πιλότος πτήσης Σαντορίνη - Αθήνα αποθεώθηκε παρά τη δίωρη καθυστέρηση - «Το πατήσαμε λίγο παραπάνω» Αξέχαστος μένει ο
    Πιλότος πτήσης Σαντορίνη - Αθήνα αποθεώθηκε παρά τη δίωρη καθυστέρηση - «Το πατήσαμε λίγο παραπάνω» Αξέχαστος μένει ο

  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ! Ο Γκλέτσος αρνείται την εγκατάσταση προσφύγων κλπ στον Καραβόμυλο – Έγκλημα για τον τουρισμό
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ! Ο Γκλέτσος αρνείται την εγκατάσταση προσφύγων κλπ στον Καραβόμυλο – Έγκλημα για τον τουρισμό

  • Αυτή είναι η εικόνα της “εκσυγχρονισμένης” Ελλάδας- Δείτε τη φωτογραφία που έχει “ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ” το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες (φωτο)
    Αυτή είναι η εικόνα της “εκσυγχρονισμένης” Ελλάδας- Δείτε τη φωτογραφία που έχει “ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ” το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες (φωτο)

  • Κορωνοϊός: 2.152 νέα κρούσματα, 87 θάνατοι και 597 στις ΜΕΘ  Δείτε LIVE την ενημέρωση
    Κορωνοϊός: 2.152 νέα κρούσματα, 87 θάνατοι και 597 στις ΜΕΘ Δείτε LIVE την ενημέρωση

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Aκρωτηριάζουν το χέρι του 3χρονου μετά την απόπειρα επανασυγκόλλησης



Police-Voice blog ➤Το μόλις τριάμισι ετών αγοράκι, που τραυματίστηκε στα Σύβοτα όταν έβαλε το χεράκι του στο πλυντήριο των ρούχων, θα μείνει ανάπηρο.

Η λεπτή χειρουργική επέμβαση που έγινε από τους ορθοπεδικούς του Νοσοκομείου Χατζηκώστα δεν πέτυχε.

Το χέρι δεν αιματώνεται, με αποτέλεσμα οι γιατροί να είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε οριστικό ακρωτηριασμό του.

Στο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο Χατζηκώστα, που υπογράφεται από τον διοικητή του Λάμπρο Γεωργόπουλο, σημειώνεται:


«Μετά την εκτίμηση που έγινε σήμερα από την εξειδικευμένη ιατρική ομάδα που έκανε την προσπάθεια επανασυγκόλλησης στον τρίχρονο ασθενή διαπιστώθηκε η αδυναμία αιματώσεως του περιφερειακού τμήματος. Στο ανωτέρω πλαίσιο και για να μη διακινδυνεύσει η ζωή του ασθενούς αποφασίσθηκε ο ακρωτηριασμός του μη βιώσιμου τμήματος».

Πώς τραυματίστηκε ο τρίχρονος

Το αγοράκι τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατ, όταν για λίγα λεπτά ξέφυγε από την προσοχή της γιαγιάς του. Η περιέργεια το οδήγησε να βάλει το χέρι του στο παλιό πλυντήριο ρούχων που βρίσκονταν σε λειτουργία.

Ο τραυματισμός ήταν βαρύτατος. Πέρα από τον ακρωτηριασμό του χεριού, προκλήθηκαν κι άλλες μεγάλες βλάβες.

Οι γιατροί στο Χατζηκώστα επί δώδεκα ώρες έδωσαν μάχη στο χειρουργείο για τη συγκόλληση. Η προσπάθεια όμως δεν είχε αίσια έκβαση.

Πηγή ➤zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου