Διάφορες Αναρτήσεις

  • «Για γέλια και για κλάματα»: Πρώτα απελαύνουν τους Ρώσους διπλωμάτες και μετά λόγω φόβου αντιποίνων τους… βραβεύουν!
    «Για γέλια και για κλάματα»: Πρώτα απελαύνουν τους Ρώσους διπλωμάτες και μετά λόγω φόβου αντιποίνων τους… βραβεύουν!

  • ΕΣΥ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΕ...!!! 500 ΣΟΜΠΕΣ ΚΗΡΟΖΙΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ Η ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!
    ΕΣΥ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΕ...!!! 500 ΣΟΜΠΕΣ ΚΗΡΟΖΙΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ Η ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!

  • Λάρισα: Γνωρίστε τη γυναίκα που οδηγεί το πρώτο υβριδικό λεωφορείο – Οι ξεχωριστές δυνατότητες...
    Λάρισα: Γνωρίστε τη γυναίκα που οδηγεί το πρώτο υβριδικό λεωφορείο – Οι ξεχωριστές δυνατότητες...

  • ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ...
    ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ...

  • ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ! !  Το σενάριο για οικουμενική κυβέρνηση και εκλογές αργότερα,,
    ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ! ! Το σενάριο για οικουμενική κυβέρνηση και εκλογές αργότερα,,

  • ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ; ΝΕΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ – ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΟΦΟΡ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ
    ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ; ΝΕΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ – ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΟΦΟΡ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ

  • Αυτοί θα πάνε στην πρώτη γραμμή! Δείτε τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων που θα φωνάξουν «παρών» όταν χρειαστεί! (ΒΙΝΤΕΟ)
    Αυτοί θα πάνε στην πρώτη γραμμή! Δείτε τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων που θα φωνάξουν «παρών» όταν χρειαστεί! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Φωτιές στην Αττική: Δεύτερη νύχτα-θρίλερ για τα Βίλια – Παραμένει ο συναγερμός στην Κερατέα
    Φωτιές στην Αττική: Δεύτερη νύχτα-θρίλερ για τα Βίλια – Παραμένει ο συναγερμός στην Κερατέα

  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… Γεμίζουν και Οπλίζουν τα LEOPARD 2! Οι Ρώσοι μας τα έδιναν στη μισή τιμή ΑΛΛΑ…
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… Γεμίζουν και Οπλίζουν τα LEOPARD 2! Οι Ρώσοι μας τα έδιναν στη μισή τιμή ΑΛΛΑ…

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Θεσσαλία: 566 συλλήψεις τον Ιούνιο



Police-Voice blog ➤
Στις 566 ανήλθαν τον Ιούνιο οι συλλήψεις στη Θεσσαλία. Σύμφωνα με τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλίας, τα περισσότερα άτομα (156) συνελήφθησαν για παραβάσεις του ποινικού κώδικα, του Κ.Ο.Κ και του γενικού οικοδομικού κανονισμού, (74) για καταδιωκτικά έγγραφα, (58) για παραβάσεις του νόμου για ναρκωτικά και (46) για διάπραξη κλοπών – διαρρήξεων οικιών, καταστημάτων, οχημάτων, κ.α.

Εξιχνιάστηκαν (42) υποθέσεις ναρκωτικών, (32) υποθέσεις του νόμου περί όπλων, (44) κλοπές – διαρρήξεις οικιών και καταστημάτων, κλοπές οχημάτων κ.α., (4) υποθέσεις για λαθρεμπόριο – παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα,(7) υποθέσεις πλαστογραφίας, (4) υποθέσεις απάτης, (1) υπόθεση σε βάρος ανηλίκων και (2) υποθέσεις κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.

Επιπλέον βρέθηκαν συνολικά 21 κλεμμένα οχήματα.

Πηγή: thessalianews.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου