Διάφορες Αναρτήσεις

  • Κορωνοϊός: «Λουκέτο» σε Δημοτικά, Νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακούς έως τις 30 Νοεμβρίου
    Κορωνοϊός: «Λουκέτο» σε Δημοτικά, Νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακούς έως τις 30 Νοεμβρίου

  • Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις Αλβανών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών...Αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή
    Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις Αλβανών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών...Αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή

  •  Κυριακή 1η Ιουλίου, ημέρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου  στην πλατεία Συντάγματος Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος βάζει δωρεάν πούλμαν για το συλλαλητήριο της Αθήνας
    Κυριακή 1η Ιουλίου, ημέρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος βάζει δωρεάν πούλμαν για το συλλαλητήριο της Αθήνας

  • Βίντεο-ντοκουμέντο: Πώς πέρασε το δικό του ο «σουλτάνος» στην Κομοτηνή.. «Πεσκέσι» Ερντογάν μετά την επίσκεψη: Δεσμεύει για στρατιωτικές ασκήσεις το μισό Αιγαίο!
    Βίντεο-ντοκουμέντο: Πώς πέρασε το δικό του ο «σουλτάνος» στην Κομοτηνή.. «Πεσκέσι» Ερντογάν μετά την επίσκεψη: Δεσμεύει για στρατιωτικές ασκήσεις το μισό Αιγαίο!

  • Απόφαση “βόμβα” του Ευρωπαϊκού Δικαστήριο για το Facebook και τα προσωπικά δεδομένα...
    Απόφαση “βόμβα” του Ευρωπαϊκού Δικαστήριο για το Facebook και τα προσωπικά δεδομένα...

  • Απίστευτο: Λαγοκέφαλος-γίγας αλιεύτηκε στην Ιεράπετρα [εικόνα]
    Απίστευτο: Λαγοκέφαλος-γίγας αλιεύτηκε στην Ιεράπετρα [εικόνα]

  • Αποχώρησε απο το συμβούλιο μεταθέσεων ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ ! ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ !
    Αποχώρησε απο το συμβούλιο μεταθέσεων ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ ! ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ !

  • «Πισώπλατη μαχαιριά» από τον  Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπορίσοφ : «Η Ελλάδα να τα βγάλει πέρα μόνη της με την Τουρκία»
    «Πισώπλατη μαχαιριά» από τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπορίσοφ : «Η Ελλάδα να τα βγάλει πέρα μόνη της με την Τουρκία»

  • ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Ο Εθνικός μας ύμνος με ποντιακή ΛΥΡΑ! Ζήτω η ορθοδοξία μας! Ζήτω η ΕΛΛΑΣ! ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ!
    ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Ο Εθνικός μας ύμνος με ποντιακή ΛΥΡΑ! Ζήτω η ορθοδοξία μας! Ζήτω η ΕΛΛΑΣ! ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ!

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Προσποιούνταν το μέντιουμ και απέσπασε 35.000 σε δύο χρόνια...



Police-Voice blog ➤
Εξαπατούσε συστηματικά 58χρονη γυναίκα αποκομίζοντας χρηματικό ποσό ύψους 35.000 ευρώ!
Στη σύλληψη μίας 75χρονης γυναίκας που προσποιούνταν το μέντιουμ τα δύο τελευταία χρόνια προχώρησαν χθες το μεσημέρι οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, η 75χρονη εξαπατούσε στην περιοχή της Χαριλάου τα δύο τελευταία χρόνια 58χρονη γυναίκα αποκομίζοντας, παράνομα, μεγάλο περιουσιακό όφελος.

Σε βάρος της 75χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία μετά χρήσεως.

Σημειώνεται ότι, νωρίτερα, η 75χρονη επισκέφτηκε υποκατάστημα χρηματοπιστωτικού ιδρύματος της περιοχής και αποπειράθηκε να εισπράξει επιταγή χρηματικού ποσού 11.400 ευρώ, που έφερε το όνομα της παθούσας και είχε εκδοθεί στα μέσα Ιουλίου.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η δράστιδα, προσποιούμενη το μέντιουμ και εκμεταλλευόμενη την κατάσταση υγείας της 58χρονης γυναίκας, κατά τα δύο τελευταία χρόνια, την εξαπατούσε συστηματικά, αποκομίζοντας, παράνομα, περιουσιακό όφελος χρηματικού ποσού 35.000 ευρώ.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή: voria.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου