Διάφορες Αναρτήσεις

  •  Στα Κορέστεια... Καστοριά:.. Δύο συλλήψεις αλλοδαπών για μεταφορά λαθρομεταναστών
    Στα Κορέστεια... Καστοριά:.. Δύο συλλήψεις αλλοδαπών για μεταφορά λαθρομεταναστών

  • ΤΟ ΕΊΔΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ !...ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ & της Πακιστανικής μειονότητας ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ  ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !
    ΤΟ ΕΊΔΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ !...ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ & της Πακιστανικής μειονότητας ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !

  • Οι «φιλήσυχοι» ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΛΠ  λεηλατούν τη Λέσβο: Μαχαιρώνουν – Κλέβουν και ληστεύουν!
    Οι «φιλήσυχοι» ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΛΠ λεηλατούν τη Λέσβο: Μαχαιρώνουν – Κλέβουν και ληστεύουν!

  • Τραυματίστηκε 11χ ρονη αθλήτρια ξιφασκίας – Κλήθηκε η Πυροσβεστική για να κόψει το ξίφος
    Τραυματίστηκε 11χ ρονη αθλήτρια ξιφασκίας – Κλήθηκε η Πυροσβεστική για να κόψει το ξίφος

  • Καμίνια: Συνελήφθη ο 71χρονος που απειλούσε με μαχ αίρι τη σύζυγό του και το παιδί τους
    Καμίνια: Συνελήφθη ο 71χρονος που απειλούσε με μαχ αίρι τη σύζυγό του και το παιδί τους

  • "Πρόβα τζενεράλε" έτοιμη για όλα η Τουρκία - Τα ανησυχητικά συμπεράσματα των ασκήσεών της

  • Στη Χαλκιδική «άναψε» Φωταγωγήθηκε  το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα  ΒΙΝΤΕΟ
    Στη Χαλκιδική «άναψε» Φωταγωγήθηκε το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα ΒΙΝΤΕΟ

  • Συνελήφθη 22χρονος με 12,3 κιλά ηρωίνης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ
    Συνελήφθη 22χρονος με 12,3 κιλά ηρωίνης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

  • ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ -Ο Αλβανός δολοφόνος του αρχιφύλακα Σπανουδάκη στους κρατουμένους της Κέρκυρας που έσκαβαν για να αποδράσουν
    ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ -Ο Αλβανός δολοφόνος του αρχιφύλακα Σπανουδάκη στους κρατουμένους της Κέρκυρας που έσκαβαν για να αποδράσουν

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Kαταγγελία στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων για την τοποθέτηση καμερών εντός του χώρου εργασίας των αστυνομικών



Police-Voice blog ➤
Δείτε την ανακοίνωση τυ ΣΕΦΕΑΑ με θέμα : «Τοποθέτηση καμερών εντός χώρου εργασίας αστυνομικών (φυλακίων φρούρησης στόχων) και παραβίαση προσωπικών δεδομένων»

            Μετά την έναρξη εργασιών τοποθέτησης καμερών καταγραφής εικόνας και ήχου ΕΝΤΟΣ των φυλακίων-οικίσκων φρούρησης ευπαθών στόχων, υπενθυμίζουμε σε όσους από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν την εύθηνη της απόφασης ότι, εκτός από την εγκατάσταση, τον φρουρούμενο στόχο  και την κάμερα, υπάρχει ένας άνθρωπος που ζει και κινείται εκεί καθημερινά, για τουλάχιστο ένα οχτάωρο και για πολλά χρόνια. Ένας αστυνομικός που δεν είναι εξάρτημα ή ανταλλακτικό μιας εγκατάστασης αλλά εργαζόμενος με προσωπικές εκφάνσεις και δραστηριότητες κατά το χρόνο εργασίας του.  
Θυμίζουμε τις καταγγελίες μας και αναφορές για :
  • Στόχους χωρίς φυλάκια που φρουρούνται από πυλωτές κατοικιών, ταράτσες, κοντινά πάρκα, χωρίς καμία προστασία ούτε καν από τα καιρικά φαινόμενα χωρίς καν  χώρο για τις ατομικές τους ανάγκες.
  • Σκοπιές "τρώγλες" αντί για σκοπιές με αλεξίσφαιρη θωράκιση.
  • Αλεξίσφαιρα γιλέκα από τα οποία τα περισσότερα είναι ληγμένα.
Για τα παραπάνω:
Σήμερα 02/05/2014 σε έκτακτο συνεδρίαση το Διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΦΕΑΑ αποφάσισε:
Να απευθυνθεί και να καταγγείλει τις παραπάνω ενέργειες-αποφάσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στην ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
Σκοπός του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α είναι:
  •       Nα μάθουμε αν ερωτήθηκε η Αρχή πριν από κάθε ενέργεια.
  •       Αν η τοποθέτηση των καμερών εντός του χώρου εργασίας παραβιάζει αρχές προσωπικών δεδομένων.
  •       Να δοθεί εντολή παύσης των εργασιών έως ότου αποφανθεί η Αρχή.
  •       Η αφαίρεση των καμερών που ήδη έχουν τοποθετηθεί.
  •       Να πληροφορηθούμε το κόστος αγοράς και εγκατάστασης του συστήματος παρακολούθησης των χώρων εργασίας των αστυνομικών.
  •       Να πληροφορηθούμε το όνομα  της εταιρίας και τον τρόπο που ανατέθηκε η αγορά και εγκατάσταση.
Σχετικό έγγραφό θα αποσταλεί και στην Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με το εν λόγω θέμα, αλλά και την πληροφόρηση μας για εφαρμογή αντίστοιχης και παράλληλης μεθόδου παρακολούθησης ευπαθών στόχων εξ ίσου ίσως και περισσότερο παρακινδυνευμένη.
Το έγγραφό μας με τις λεπτομέρειες  του προς την ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ θα το δημοσιεύσουμε την Τρίτη 06/05/2014 με νέα μας ανακοίνωση.
Εξαντλώντας κάθε νόμιμο μέσο αποτροπής της εφαρμογής ενός συστήματος που  παραβιάζει και παραβλέπει τον άνθρωπο αστυνομικό ανοίγοντας παράλληλα  την πόρτα σε "φιλόδοξους" αξιωματικούς να ελέγξουν και να βάλλουν στην τάξη υφισταμένους τους παρατηρώντας τους  από τη θαλπωρή του γραφείου τους, θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε εξέλιξη.
                                                                          Για το Δ.Σ.
                                     Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν.Γραμματέας
                                  Ντούμας Βασίλειος                                             Φαναριώτης Ιωάννης
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου