Police-Voice blog ➤
Στις 19:00 κλείνουν οι κάλπες για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, που μέχρι στιγμής διεξάγονται ομαλά, χωρίς να έχουν λείψει για άλλη μια φορά τα μικροπροβλήματα.
Μέχρι τώρα καταγράφονται υψηλά ποσοστά αποχής των ψηφοφόρων, ενώ όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί αλλά και οι επικεφαλής των συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο μας, έχουν ασκήσει από νωρίς το εκλογικό τους δικαίωμα.
Στις 19:00, με το κλείσιμο της κάλπης, θα ανακοινωθούν τα exit poll, ενώ τα πρώτα ασφαλή εκλογικά αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 23:00.
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το υπουργείο Εσωτερικών για να διασφαλίσει ότι η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί ομαλά, με τονΓιάννη Μιχελάκη στην ενημέρωσή του να ζητά από τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι πολίτες δεν πρέπει να επιτρέψουν να αποφασίσουν άλλοι για λογαριασμό τους»
Πηγή ➤http://www.antenna.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου