Διάφορες Αναρτήσεις

  •  Άρπαξαν χρήματα από 87χρονη ως υπάλληλοι εταιρείας φυσικού αερίου. Στη δημοσιότητα τα πρόσωπά τους (Εικόνες)
    Άρπαξαν χρήματα από 87χρονη ως υπάλληλοι εταιρείας φυσικού αερίου. Στη δημοσιότητα τα πρόσωπά τους (Εικόνες)

  • Καβάλα: Έκλεβαν μηχανάκια και τα πουλούσαν για ανταλλακτικά...Εξιχνιάσεις για κλοπές μοτοσυκλετών
    Καβάλα: Έκλεβαν μηχανάκια και τα πουλούσαν για ανταλλακτικά...Εξιχνιάσεις για κλοπές μοτοσυκλετών

  • Ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά στην Κέρκυρα..σήμερα το πρωί στον καταυλισμό των Ρομά στο Λιβάδι Ρόπα στην Κέρκυρα.
    Ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά στην Κέρκυρα..σήμερα το πρωί στον καταυλισμό των Ρομά στο Λιβάδι Ρόπα στην Κέρκυρα.

  • Πολυετής κάθειρξη σε 55χρονο που υποσχόταν καριέρα μοντέλου σε κοπέλες!
    Πολυετής κάθειρξη σε 55χρονο που υποσχόταν καριέρα μοντέλου σε κοπέλες!

  • Φθηνότερα τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ,.. ο ντελίβερι καφές και τα ροφήματα ...
    Φθηνότερα τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ,.. ο ντελίβερι καφές και τα ροφήματα ...

  • Διδακτική Ιστορία - Ο άθεος και η γριούλα .! !
    Διδακτική Ιστορία - Ο άθεος και η γριούλα .! !

  • Φόβοι για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα μετά τη ληστεία στο Δίστομο..Σε συναγερμό έχει τεθεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία
    Φόβοι για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα μετά τη ληστεία στο Δίστομο..Σε συναγερμό έχει τεθεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία

  • Μεσολόγγι: Ο αρχαιοκάπηλος που συνελήφθη έχει φιλικές σχέσεις με τον κρεοπώλη από την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη...
    Μεσολόγγι: Ο αρχαιοκάπηλος που συνελήφθη έχει φιλικές σχέσεις με τον κρεοπώλη από την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη...

  • Διαδήλωση-Θράκη: Η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα γύρισε την πλάτη στην αυτοαποκαλούμενη «τουρκική» Ένωση Ξάνθης (βίντεο)
    Διαδήλωση-Θράκη: Η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα γύρισε την πλάτη στην αυτοαποκαλούμενη «τουρκική» Ένωση Ξάνθης (βίντεο)

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Νέα απάτη με sms που υπερχρεώνει το λογαριασμό! ...ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ..ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ



Police-Voice blog ➤
 Άδικα…θα ψάχνετε την ψιλή μελαχρινή( που σας έστειλε μήνυμα στο κινητό) η οποία σας κοιτούσε επίμονα χθες στην καφετέρια, της αρέσατε πολύ και βρήκε τον αριθμό σας από τον Σάκη και μάλιστα θα χαρεί να τα πείτε, διότι επρόκειτο για φάρσα. Σύμφωνα με το typosthes,  επιτήδειοι, έχουν στήσει μια καλά οργανωμένη επιχείρηση αποστολής sms σε κινητά τηλέφωνα ανυποψίαστων συνδρομητών -γένους αρσενικού ως επί τω πλείστων – στέλνοντας το παρακάτω σύντομο γραπτό μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο «ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΣ ΠΟΛΥ. Ο ΣΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ Η ΨΗΛΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΕΠΙΜΟΝΑ . ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ 6943741328.»

Όσοι λοιπόν απαντήσουν στο μήνυμα της αιθέριας υπάρξεως η χειρότερα πάρουν τηλέφωνο στον αριθμό από όπου εστάλη το μήνυμα.. θα υπερχρεωθούν με υπέρογκα ποσά… χωρίς ποτέ να γνωρίσουν την ψιλή μελαχρινή που ενδεχομένως είχαν υποπτευθεί με το μυαλό τους… ποιά είναι !

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ !!! ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

Πηγή ➤ makeleio.....http://elas-lyste
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου