Διάφορες Αναρτήσεις

  • Αγανακτισμένος ο ταξιτζής που μαχαιρώθηκε από Σέρβους: Πήγα για δουλειά και βρέθηκα στο νοσοκομείο
    Αγανακτισμένος ο ταξιτζής που μαχαιρώθηκε από Σέρβους: Πήγα για δουλειά και βρέθηκα στο νοσοκομείο

  • «Ξαναχτύπησε» ο κλέφτης με το πατίνι - Άρπαξε δαχτυλίδι αξίας €17.000 από κοσμηματοπωλείο στη Γλυφάδα Είχε συλληφθεί στις 23 Δεκεμβρίου στο Κολωνάκι αλλά αφέθηκε ελεύθερος ....
    «Ξαναχτύπησε» ο κλέφτης με το πατίνι - Άρπαξε δαχτυλίδι αξίας €17.000 από κοσμηματοπωλείο στη Γλυφάδα Είχε συλληφθεί στις 23 Δεκεμβρίου στο Κολωνάκι αλλά αφέθηκε ελεύθερος ....

  • ΕΚΤΑΚΤΟ  Έρχεται «εκρηκτικό» βράδυ στο Ηράκλειο ..Κρήτη! ΔΕΙΤΕ τι ετοιμάζουν οι αγρότες!
    ΕΚΤΑΚΤΟ Έρχεται «εκρηκτικό» βράδυ στο Ηράκλειο ..Κρήτη! ΔΕΙΤΕ τι ετοιμάζουν οι αγρότες!

  • ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ! ..Φασίστας και ρατσιστής και αυτός ??  ο Άστεγος έγραψε ότι είναι Έλληνας σε χαρτί και ζητάει λεφτά !
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ! ..Φασίστας και ρατσιστής και αυτός ?? ο Άστεγος έγραψε ότι είναι Έλληνας σε χαρτί και ζητάει λεφτά !

  • Κώστας Πάσσαρης: Απορρίφθηκε η αίτηση άρσης των ισοβίων από τον Άρειο Πάγο
    Κώστας Πάσσαρης: Απορρίφθηκε η αίτηση άρσης των ισοβίων από τον Άρειο Πάγο

  • ΝΥΧΤΑ ΘΡΙΛΕΡ σε Μάνδρα και Ν. Πέραμο – Φουσκώνουν πάλι ρέματα – 15 νεκροί...Δυτική Αττική: σε ποιους δρόμους απαγορεύεται η κυκλοφορία
    ΝΥΧΤΑ ΘΡΙΛΕΡ σε Μάνδρα και Ν. Πέραμο – Φουσκώνουν πάλι ρέματα – 15 νεκροί...Δυτική Αττική: σε ποιους δρόμους απαγορεύεται η κυκλοφορία

  • ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ...Έδεσσα: Νέος παράνομος έρανος για λογαριασμό σωματείου «μαϊμού»-Χειροπέδες σε 44χρονη που πωλούσε “φούμαρα”
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ...Έδεσσα: Νέος παράνομος έρανος για λογαριασμό σωματείου «μαϊμού»-Χειροπέδες σε 44χρονη που πωλούσε “φούμαρα”

  • Νέα μέτρα - Αττική: Επιστροφή σε click away και ραντεβού στα καταστήματα από αύριο - Κλειστά τα λύκεια
    Νέα μέτρα - Αττική: Επιστροφή σε click away και ραντεβού στα καταστήματα από αύριο - Κλειστά τα λύκεια

  • Δεν υπάρχει ο τύπος – Πάρκαρε πάνω στην πλατεία Συντάγματος!
    Δεν υπάρχει ο τύπος – Πάρκαρε πάνω στην πλατεία Συντάγματος!

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

H τραγωδία σημειώθηκε στις 9 σημερα το πρωί Περιστέρι: Καθαρίστρια του δήμου βούτηξε στο κενό από το κτίριο της Περιφέρειας



Police-Voice blog ➤

Πήγε κανονικά το πρωί στην εργασία της χωρίς να δώσει το παραμικρό σημάδι ότι κάτι την απασχολεί - «Ήταν από τα καλύτερα παιδιά» δηλώνει στο protothema.gr ο δήμαρχος Περιστερίου

Tραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης στο Περιστέρι.

Μια γυναίκα 33 ετών βούτηξε στο κενό από την ταράτσα του κτιρίου της περιφέρειας Δυτικής Αττικής, που βρίσκεται στην οδό Τρώων 1. Σύμφωνα με πληροφορίες η αυτόχειρας μπήκε στο κτίριο, ανέβηκε μέχρι την τάρατσα, βγήκε στην ταράτσα χρησιμοποιώντας την έξοδο κινδύνου και έπεσε στον ακάλυπτο του κτιρίου. Εργαζόμενοι στην περιφέρεια δεν αντιλήφθηκαν άμεσα τι έχει συμβεί καθώς το μόνο που άκουσαν ήταν ένας υπόκωφος θόρυβος από πρόσκρουση.



Σύμφωνα με τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, η 35χρονη ήταν μόνιμη υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας του δήμου. «Ήταν από τα καλύτερα και πιο άψογα παιδιά στην υπηρεσία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συγκλονισμένος από το περιστατικό καθώς ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο σημείο, ο κ. Παχατουρίδης αναφέρει πως σύμφωνα με όσα του είπε ο προϊστάμενος της υπηρεσίας, στις 6:30 το πρωί η 35χρονη πήγε κανονικά στη δουλειά της χωρίς να δείχνει ότι την απασχολεί κάτι τόσο σοβαρό που να μπορεί να υποψιάσει κάποιον ότι σχεδιάζει να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση απελπισίας.



Η αυτόχειρας εργαζόταν εδώ και χρόνια στην υπηρεσία καθαριότητας με αρμοδιότητα να καθαρίζει δύο πλατείες, η μια εκ των οποίων είναι στην ίδια περιοχή με το κτίριο της περιφέρειας από την ταράτσα του οποίου έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ήταν ανύπαντρη, ο πατέρας της είχε πεθάνει πρόσφατα, η μητέρα της είναι άρρωστη και μια από τις αδελφές της είναι άτομο με αναπηρία.



Πηγή ➤http://www.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου