Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ρόδος: Βίαιη ληστεία σε κατάστημα ..Tο ζευγάρι είχε μπει στο μαγαζί παριστάνοντας τους πελάτες
    Ρόδος: Βίαιη ληστεία σε κατάστημα ..Tο ζευγάρι είχε μπει στο μαγαζί παριστάνοντας τους πελάτες

  • ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ! ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ! ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Πάτρα: Οι νυχτερινές εμφανίσεις που έκαναν θέμα συζήτησης την κομμώτρια που βλέπετε
    Πάτρα: Οι νυχτερινές εμφανίσεις που έκαναν θέμα συζήτησης την κομμώτρια που βλέπετε

  • ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΕΟΦ: Όσοι παίρνετε το φάρμακο αυτό σταματήστε το!..ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ! & ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΕΟΦ: Όσοι παίρνετε το φάρμακο αυτό σταματήστε το!..ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ! & ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ

  • ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 57ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
    ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 57ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

  • Την πάτησε ο Ερντογάν – Οι Αμερικανοί τον αφήνουν δίχως πολεμική αεροπορία – Καθηλωμένα τα F-16
    Την πάτησε ο Ερντογάν – Οι Αμερικανοί τον αφήνουν δίχως πολεμική αεροπορία – Καθηλωμένα τα F-16

  • Κορωνοϊός: 16 κρούσματα σε νεοσύλλεκτους συνοριοφύλακες  εντοπίστηκαν στις σχολές αστυφυλάκων Κομοτηνής και Διδυμότειχου.
    Κορωνοϊός: 16 κρούσματα σε νεοσύλλεκτους συνοριοφύλακες εντοπίστηκαν στις σχολές αστυφυλάκων Κομοτηνής και Διδυμότειχου.

  • Σοκ στην Αυστρία: Αφγανός λαθρομετανάστης πήγε να μαχαιρώσει γυναίκα γιατί διάβαζε τη Βίβλο!
    Σοκ στην Αυστρία: Αφγανός λαθρομετανάστης πήγε να μαχαιρώσει γυναίκα γιατί διάβαζε τη Βίβλο!

  • ΝΕΟΤΕΡΑ ..ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ .! ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ! ! Ανεπιτυχής Προβοκατσια το περιστατικό με τα ΜΑΤ και τον περιπτερα στην πλατεια Εξαρχειων
    ΝΕΟΤΕΡΑ ..ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ .! ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ! ! Ανεπιτυχής Προβοκατσια το περιστατικό με τα ΜΑΤ και τον περιπτερα στην πλατεια Εξαρχειων

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Πασχαλινές προσφορές και... κόντρες Ξεκίνησε ο πόλεμος του ... αρνιού..



Police-Voice blog ➤

ε προσφορές, μείωση τιμών αλλά και καταγγελίες για παραπλανητική διαφήμιση μπαίνουμε στη Μεγάλη Εβδομάδα

Εντείνεται ο καθιερωμένος πόλεμος των πασχαλινών προσφορών στα αρνιά μεταξύ των αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Με τον όμιλο Μαρινοπουλου να εχει εξασφαλίσει 120.000 ελληνικά αρνιά τα οποία μέσω προσφορών (και με μια μεγάλη συνεργασία με το Πρωτο ΘΕΜΑ) θα διαθέσει στις χαμηλότερες εφετινές τιμές να δίνει τον τόνο στην αγορά, ο ανταγωνισμός επιδιώκει να αντεπιτεθεί.

Πιο συγκεκριμένα, έντονες αντεγκλήσεις προκαλεί η επιλογή της γερμανικής πολυεθνικής αλυσίδας LIDL να παρουσιάσει προσφορά αρνιών στα καταστήματα της. Ο περιορισμένος αριθμός που η εταιρεία βάζει προς πώληση και φθάνει σε ελάχιστα αμνοεριφια ανά κατάστημα, συν το γεγονός πως η εταιρεία σύμφωνα με τον ανταγωνισμό της δεν διατηρεί άδεια κρεοπωλείου, όξυναν τα πνεύματα, ενώ πηγές μιλάνε για παρέμβαση που θα υπάρξει απο τη μεριά του υπουργείου Ανάπτυξης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αρνιά της LIDL απο νωρίς σήμερα το πρωί εξαντλήθηκαν λόγω του περιορισμένου αριθμού τους, δημιουργώντας εκνευρισμό καθώς κύκλοι της αγοράς μιλάνε για "παραπλανητική διαφήμιση που στόχο είχε να βάλει κόσμο στα καταστήματα χωρίς να υπάρχει επάρκεια". 

Απο τη μεριά της η υπόλοιπη αγορά αναμένεται να κινηθεί σε τιμές κοντά στα 8 με 9 ευρώ ακόμα και πάνω απο 10 σε συγκεκριμένα συνοικιακά κρεοπωλεία το κιλό όταν οι μεγάλοι όμιλοι θα έχουν τιμές πολυ χαμηλότερες κοντά στα 6 ευρώ.

Πηγή ➤http://www.protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου