Διάφορες Αναρτήσεις

  • Είχαν τυλίξει τα να ρκω τικά με αφίσες του «Νονού» - Δύο συλλήψεις (εικόνα)
    Είχαν τυλίξει τα να ρκω τικά με αφίσες του «Νονού» - Δύο συλλήψεις (εικόνα)

  • Ρίχνουν… ΛΑΔΙ στη ΦΩΤΙΑ! «Δεν ήταν φιλοξενία αυτό, εμείς θα σας υποδεχθούμε σαν φίλους»
    Ρίχνουν… ΛΑΔΙ στη ΦΩΤΙΑ! «Δεν ήταν φιλοξενία αυτό, εμείς θα σας υποδεχθούμε σαν φίλους»

  • Οι κλέφτες και οι απατεώνες έχουν βρει ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δείτε κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα λεφτά μην πλησιάσετε!
    Οι κλέφτες και οι απατεώνες έχουν βρει ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δείτε κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα λεφτά μην πλησιάσετε!

  • ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ! Οι Τούρκοι θυμήθηκαν την Τριπολιτσά και ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ όσο δεν πάει  Ιταμή πρόκληση από το τουρκικό ΥΠΕΞ:  (ΦΩΤΟ)
    ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ! Οι Τούρκοι θυμήθηκαν την Τριπολιτσά και ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ όσο δεν πάει Ιταμή πρόκληση από το τουρκικό ΥΠΕΞ: (ΦΩΤΟ)

  • Ο  ορθόδοξος που από τη μια, δακρύζει μπροστά στην Παναγιά και από την άλλη, έκανε συμμαχία με τον μουσουλμάνο.
    Ο ορθόδοξος που από τη μια, δακρύζει μπροστά στην Παναγιά και από την άλλη, έκανε συμμαχία με τον μουσουλμάνο.

  • ΕΚΤΑΚΤΟ ! ! ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ  ΑΝΘΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ! ! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
    ΕΚΤΑΚΤΟ ! ! ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ! ! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

  • Hummer, ναρκωτικά και πορνεία στη θέση των σεισμόπληκτων στο Μενίδι
    Hummer, ναρκωτικά και πορνεία στη θέση των σεισμόπληκτων στο Μενίδι

  • Τον απεγκλώβισε ο γιος του.. Βοιωτία: Σώθηκε ο βοσκός, χάθηκαν τα ζώα του
    Τον απεγκλώβισε ο γιος του.. Βοιωτία: Σώθηκε ο βοσκός, χάθηκαν τα ζώα του

  • Οργή στην Τουρκία για τα ολοκαίνουργια «αντισεισμικά» κτίρια που κατέρρευσαν και καταπλάκωσαν δεκάδες ανθρώπους...
    Οργή στην Τουρκία για τα ολοκαίνουργια «αντισεισμικά» κτίρια που κατέρρευσαν και καταπλάκωσαν δεκάδες ανθρώπους...

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Στην περιοχή Νικάνορα της Κόνιτσας... Φορτηγό μετέφερε πάνω από μισό τόνο χασίς!



Police-Voice blog ➤

Το φορτηγό ήταν γεμάτο με 482 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 526 κιλών και 750 γραμμαρίων

Με ένα νοικιασμένο κλειστό φορτηγάκι προσπάθησαν τα ελληνοαλβανικά κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών να εισάγουν στη χώρα πάνω από μισό τόνο κάνναβης! Όμως, το όχημα που οδηγούσε ένας 54χρονος Έλληνας εντοπίστηκε στην περιοχή Νικάνορα της Κόνιτσας.

Το φορτηγάκι ακινητοποιήθηκε στο 77ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων -Κοζάνης και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι ήταν γεμάτο με 482 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 526 κιλών και 750 γραμμαρίων!

Ο οδηγός, που φέρεται να ανήκει στον εκτελεστικό βραχίονα διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους τελικούς παραλήπτες του φορτίου. Για τα δύο κινητά τηλέφωνα του 54χρονου ζήτησαν άρση απορρήτου, ενώ κατέσχεσαν το φορτηγάκι που ανήκει σε εταιρία ενοικιάσεως.

Πηγή ➤http://www.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου