Διάφορες Αναρτήσεις

  • ..Συνελήφθη 12χρονος μετά από καταγγελία γονέα - «Έπιασε από τον.......
    ..Συνελήφθη 12χρονος μετά από καταγγελία γονέα - «Έπιασε από τον.......

  • Δύο συλλήψεις Κυκλοφορούσαν και οπλοφορούσαν σε Ρέθυμνο και Βόλο
    Δύο συλλήψεις Κυκλοφορούσαν και οπλοφορούσαν σε Ρέθυμνο και Βόλο

  • Απίστευτο: Συνέλαβαν 2 συμβολαιογράφους γιατί δεν δέχτηκαν τα ομόλογα Σώρρα
    Απίστευτο: Συνέλαβαν 2 συμβολαιογράφους γιατί δεν δέχτηκαν τα ομόλογα Σώρρα

  • ΣΗΜΕΡΑ ,,  ΝΕΠΑΛ: ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟ μέγεθος 6,7R..Ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό στο Νεπάλ έχει ξεπεράσει τους 2.000.
    ΣΗΜΕΡΑ ,, ΝΕΠΑΛ: ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟ μέγεθος 6,7R..Ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό στο Νεπάλ έχει ξεπεράσει τους 2.000.

  • Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής σε εξέλιξη Συνελήφθη για λαθρεμπόριο καυσίμων ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και άλλοι 15
    Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής σε εξέλιξη Συνελήφθη για λαθρεμπόριο καυσίμων ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και άλλοι 15

  • Για ποιους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης-Όλα τα ονόματα..και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς,ΝΕΟΤΕΡΑ
    Για ποιους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης-Όλα τα ονόματα..και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς,ΝΕΟΤΕΡΑ

  • Απονομή πτυχίων σε 188 αποφοιτήσαντες Δόκιμους Υπαστυνόμους (εικόνες)
    Απονομή πτυχίων σε 188 αποφοιτήσαντες Δόκιμους Υπαστυνόμους (εικόνες)

  • Προειδοποιητικό
    Προειδοποιητικό "μήνυμα" της Κομισιόν προς την Τουρκία - "Σταματήστε τις απειλές προς κράτος - μέλος της Ε.Ε"

  • Πόλεμος στην Ουκρανία – Sun: «Αυτή είναι η βαλίτσα του Πούτιν με τα πυρηνικά»
    Πόλεμος στην Ουκρανία – Sun: «Αυτή είναι η βαλίτσα του Πούτιν με τα πυρηνικά»

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Στην Αττική.... Εκβίαζε 11χρονη να στείλει γυμνές φωτογραφίες της μέσω facebook! ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ...



Police-Voice blog ➤

Έπειτα από καταγγελία του πατέρα του κοριτσιού η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταυτοποίησε τα στοιχεία του 23χρονου ο οποίος και συνελήφθη

Για πορνογραφία ανηλίκων στο διαδίκτυο συνελήφθη την Πέμπτη σε περιοχή της Αττικής ένας 23χρονος, ο οποίος παριστάνοντας ανήλικη στο «facebook», εκβίαζε 11χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.  

Ο πατέρας όμως της 11χρονης κατήγγειλε ότι, άγνωστο άτομο υποδυόμενο ανήλικα κορίτσια, σε δύο προφίλ στο «Facebook», συνομιλούσε με την κόρη του και αφού την έπεισε να του στείλει προσωπικές της φωτογραφίες, στη συνέχεια απαιτούσε εκβιαστικά να του στείλει και άλλες με γυμνό περιεχόμενο, για να μην δημοσιοποιήσει αυτές που είχε ήδη στη κατοχή του. Η ανήλικη φοβούμενη τις απειλές, του έστειλε τρεις φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο, τις οποίες ο 23χρονος δημοσιοποίησε σε ένα από τα προφίλ.

Από την ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έγινε στο πλαίσιο της άρσης του απορρήτου, μετά από εισαγγελικό βούλευμα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 23χρονου.

Ακολούθησε έρευνα, την Πέμπτη στο σπίτι του, παρουσία εισαγγελέως, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και μια φορητή συσκευή αποθήκευσης ( usb ), στα οποία υπήρχαν αποθηκευμένες οι επίμαχες και άλλες φωτογραφίες της ανήλικης καθώς και φωτογραφίες από άλλη ανήλικη κοπέλα. 

Παράλληλα, από την επιτόπια αυτοψία στον υπολογιστή, ταυτοποιήθηκε ότι είναι ο διαχειριστής των επίμαχων προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 23χρονος συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή ➤http://www.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου