Διάφορες Αναρτήσεις

  • Toυς κάνουμε πλάκα! Οι Έλληνες Anonymous χάκαραν την ιστοσελίδα της τουρκικής αστυνομίας- Οι φωτογραφίες του Ερντογάν με το Γκόλουμ
    Toυς κάνουμε πλάκα! Οι Έλληνες Anonymous χάκαραν την ιστοσελίδα της τουρκικής αστυνομίας- Οι φωτογραφίες του Ερντογάν με το Γκόλουμ

  • ΚΥΠΡΟΣ..Λεμεσός: Άγριος βιασμός 37χρονης Ουκρανής απο βουλγαρο !
    ΚΥΠΡΟΣ..Λεμεσός: Άγριος βιασμός 37χρονης Ουκρανής απο βουλγαρο !

  • "Πρέπει επιτέλους να απεμπλακεί η Αστυνομία από την πολιτική εξουσία...", Κείμενο αστυνομικού

  • ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ «ΤΟΛΜΗΣΕ» ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ «ΤΟΛΜΗΣΕ» ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Θεσσαλονίκη:  τροχονόμος  Από τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο... ασθενοφόρο
    Θεσσαλονίκη: τροχονόμος Από τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο... ασθενοφόρο

  • Σύλληψη πασίγνωστου ψυχιάτρου στο Κολωνάκι! «Βαριές» κατηγορίες σε βάρος του – Ψεύτικες βεβαιώσεις και πώληση ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)
    Σύλληψη πασίγνωστου ψυχιάτρου στο Κολωνάκι! «Βαριές» κατηγορίες σε βάρος του – Ψεύτικες βεβαιώσεις και πώληση ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)

  • Εντοπίστηκε φυτεία με 233 δενδρύλλια χασίς στην Καλαμάτα
    Εντοπίστηκε φυτεία με 233 δενδρύλλια χασίς στην Καλαμάτα

  • ΕΚΤΑΚΤΟ – ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΡΙΧΑΡΔΟΣ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΧΡΥΣΟΥ!
    ΕΚΤΑΚΤΟ – ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΡΙΧΑΡΔΟΣ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΧΡΥΣΟΥ!

  • Συγκινητικές εικόνες στα Φάρσαλα από τη διάσωση κουταβιών που κινδύνεψαν να πνιγούν από τον «Διομήδη»
    Συγκινητικές εικόνες στα Φάρσαλα από τη διάσωση κουταβιών που κινδύνεψαν να πνιγούν από τον «Διομήδη»

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Εύβοια: Πατριός - κτήνος ξυλοκόπησε και πέταξε από τις σκάλες 10χρονο κοριτσάκι...Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η μικρή 10χρονη



Police-Voice blog ➤

Στην απολογία του ο 27χρονος Αλβανός τόνισε ότι είχε πιει και δεν ήξερε τι έκανε

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 10χρονο κοριτσάκι από την Αλβανία, όπου το βράδυ της Κυριακής έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πατριού της, όπως γράφει το eviazoom.

Ήταν περίπου στις 23.50 το βράδυ, στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν ο 27χρονος Αλβανός πήγε μεθυσμένος στο σπίτι της αδερφής του, για να παραλάβει το 10χρονο κοριτσάκι, το οποίο είχε αφήσει εκεί η μητέρα του, καθώς η ίδια εργαζόταν σε γνωστό fast-food της πόλης.

Ο 27χρονος πατριός, μόλις μπήκε στο σπίτι άρχισε να φωνάζει χωρίς λόγο και αφού χτύπησε την αδερφή του και τον άνδρα της, εισέβαλε στο δωμάτιο που βρισκόταν η 10χρονη και την ξυλοκόπησε, σέρνοντάς την από τα μαλλιά, όπου στο τέλος την πέταξε από τις σκάλες.

Σε κατάσταση σοκ, η αδερφή του ειδοποίησε το ασθενοφόρο και την αστυνομία και λίγο αργότερα κατέφθασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι πήγαν να συλλάβουν τον δράστη, αλλά εκείνος αντιστάθηκε και προσπάθησε να τους χτυπήσει, ενώ τους καθύβριζε χυδαία.
Τελικά, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν σιδηροδέσμιο στα κρατητήρια Χαλκίδας, αλλά και εκεί δέχτηκαν απειλές και ύβρεις από τον δράστη.

Το κοριτσάκι, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας και από εκεί, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 27χρονος Αλβανός κατηγορείται για σοβαρά αδικήματα (ενδοιοκογενειακή βία, απείθεια, αντίσταση και βλασφημία εναντίων των αστυνομικών) και οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ.Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την κράτηση του.

Στην απολογία του, τόνισε ότι είχε πιει και δεν ήξερε τι έκανε.

Πηγή ➤http://www.protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου