Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ
    ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ

  • ΤΡΑΓΩΔΙΑ σε ελαιοτριβείο στον Πτελεό Μαγνησίας! Δύο νεκροί από πτώση σε δεξαμενή λαδιού και άλλοι τρεις τραυματίες!
    ΤΡΑΓΩΔΙΑ σε ελαιοτριβείο στον Πτελεό Μαγνησίας! Δύο νεκροί από πτώση σε δεξαμενή λαδιού και άλλοι τρεις τραυματίες!

  • Η Γεωργία είναι η μοναδική γυναίκα αστυνομικός στην Κρήτη που οδηγεί μηχανή!......
    Η Γεωργία είναι η μοναδική γυναίκα αστυνομικός στην Κρήτη που οδηγεί μηχανή!......

  • Η δημοσιοποίηση από την Αστυνομία στοιχείων και φωτογραφιών κατηγορούμενων, τα προσωπικά δεδομένα και ο αντίλογος
    Η δημοσιοποίηση από την Αστυνομία στοιχείων και φωτογραφιών κατηγορούμενων, τα προσωπικά δεδομένα και ο αντίλογος

  • ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ MAT KAI EKAM MΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ- ΜΕ ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο 10ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ- ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ…!!! (ΦΩΤΟ &ΒΙΝΤΕΟ)
    ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ MAT KAI EKAM MΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ- ΜΕ ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο 10ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ- ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ…!!! (ΦΩΤΟ &ΒΙΝΤΕΟ)

  • Πέντε άτομα συνελήφθησαν στη Μυρσίνη Ηλείας, για την παράνομη μεταφορά με θαλαμηγό 184  αλλοδαπών
    Πέντε άτομα συνελήφθησαν στη Μυρσίνη Ηλείας, για την παράνομη μεταφορά με θαλαμηγό 184 αλλοδαπών

  • χτύπημα στα Σεπόλια: Ποιος ήταν ο Papa, ή Papas, ή Ari ή Aristidis που δολοφο νήθηκε στην καφετέρια  Ο 32χρονος Αλβανός
    χτύπημα στα Σεπόλια: Ποιος ήταν ο Papa, ή Papas, ή Ari ή Aristidis που δολοφο νήθηκε στην καφετέρια Ο 32χρονος Αλβανός

  • To αφεντικό τρελάθηκε! Άγνωστος μοιράζει χρήματα σε αυτή την περιοχή...
    To αφεντικό τρελάθηκε! Άγνωστος μοιράζει χρήματα σε αυτή την περιοχή...

  • Πυροσβέστης τραυματίστηκε σε νησίδα των Οινουσσών – Μετανάστες είχαν ανάψει φωτιά
    Πυροσβέστης τραυματίστηκε σε νησίδα των Οινουσσών – Μετανάστες είχαν ανάψει φωτιά

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

15χρονος Αλβανός..Έβγαζε χαρτζιλίκι από το παγκάρι του ναού! ! Στην Ελασσόνα



Police-Voice blog ➤

Ο 15χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον έπιασαν στα πράσα να παραβιάζει το παγκάρι της εκκλησίας και να αρπάζει από μέσα μικρό χρηματικό ποσό

Εύκολο τρόπο να βγάζει το χαρτζιλίκι του είχε βρει ένας ανήλικος αλλοδαπός στην Ελασσόνα, τρυπώνοντας σε μια από τις εκκλησίες της κωμόπολης και παραβιάζοντας το παγκάρι! Με τη σύλληψή του εξιχνιάστηκαν δυο κλοπές στον ίδιο ναό.

Ο 15χρονος Αλβανός συνελήφθη μέρα- μεσημέρι από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον έπιασαν στα πράσα να παραβιάζει το παγκάρι της εκκλησίας και να αρπάζει από μέσα μικρό χρηματικό ποσό. Κατά την προανάκριση, ομολόγησε ότι και πριν από τέσσερις ημέρες είχε διαρρήξει το ίδιο παγκάρι πάλι με πενιχρή λεία. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και εκεί βρήκε τους γονείς του που συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Στις φυλακές Αυλώνα κρατείται ήδη για άλλα αδικήματα ο δράστης της κλοπής 260 ευρώ και χρυσαφικών αξίας 10.000 ευρώ από το σπίτι μιας γυναίκας στο Αίγιο, που είχε γίνει στις 17 Απριλίου του 2013 την ώρα που η 69χρονη ιδιοκτήτρια σκάλιζε ανυποψίαστη την αυλή της! Πρόκειται για έναν 20χρονο τσιγγάνο, σε βάρος του οποίου οι άνδρες της Ασφαλείας Αιγίου σχημάτισαν νέα δικογραφία για κλοπή.

Πηγή ➤http://www.protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου