Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΟΤΙ ΣΦΑΛΙΕΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ! ! Η Τουρκία ξεκίνησε τους βομβαρδισμούς στη Συρία κατά των Κούρδων και…των δυνάμεων του Ασαντ και προκαλεί εκνευρισμό σε ΗΠΑ και Ρωσία...«Σταματήστε τους βομβαρδισμούς» η απάντηση της Ουάσινγκτον.
    ΟΤΙ ΣΦΑΛΙΕΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ! ! Η Τουρκία ξεκίνησε τους βομβαρδισμούς στη Συρία κατά των Κούρδων και…των δυνάμεων του Ασαντ και προκαλεί εκνευρισμό σε ΗΠΑ και Ρωσία...«Σταματήστε τους βομβαρδισμούς» η απάντηση της Ουάσινγκτον.

  • ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Οι μαρτυρικές στιγμές του Ελληνισμού της Κύπρου από την εισβολή του Αττίλα
    ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Οι μαρτυρικές στιγμές του Ελληνισμού της Κύπρου από την εισβολή του Αττίλα

  • ΣΟΚ στην Κοζάνη! Νέα επίθεση σκύλου σε παιδί που έλεγε τα κάλαντα!
    ΣΟΚ στην Κοζάνη! Νέα επίθεση σκύλου σε παιδί που έλεγε τα κάλαντα!

  • ΑΠΘ: Ψευδοροφή κατέρρευσε στην οδοντιατρική σχολή – Δεν υπήρξαν τραυματισμοί από τύχη.....
    ΑΠΘ: Ψευδοροφή κατέρρευσε στην οδοντιατρική σχολή – Δεν υπήρξαν τραυματισμοί από τύχη.....

  • Ουκρανία - Ηχητικό ντοκουμέντο: «Καθαρίστε τους όλους! Δεν με νοιάζει αν φοράνε πολιτικά» ακούγεται να λέει Ρώσος διοικητής
    Ουκρανία - Ηχητικό ντοκουμέντο: «Καθαρίστε τους όλους! Δεν με νοιάζει αν φοράνε πολιτικά» ακούγεται να λέει Ρώσος διοικητής

  • βρε ουστ ! Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί του! Ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης ξαφνικά..
    βρε ουστ ! Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί του! Ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης ξαφνικά..

  • Πύργος: Σε κρίσιμη κατάσταση 7χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
    Πύργος: Σε κρίσιμη κατάσταση 7χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

  • Θεσσαλονίκη: «Σταμάτα να κάνεις περιπολίες γιατί θα πάθεις κακό» – Απειλές από Ρομά σε γυναίκα
    Θεσσαλονίκη: «Σταμάτα να κάνεις περιπολίες γιατί θα πάθεις κακό» – Απειλές από Ρομά σε γυναίκα

  • Συνελήφθη ο Δολοφονος Ιλίρ Κούπα στη Αλβανία ! ! ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ !
    Συνελήφθη ο Δολοφονος Ιλίρ Κούπα στη Αλβανία ! ! ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ !

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθησαν 11 παράνομες αποκλειστικές αλλοδαπές νοσοκομες !



Police-Voice blog ➤
Ένδεκα αλλοδαπές γυναίκες που φέρονται να εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες σε νοσοκομείο του Πειραιά, συνελήφθησαν από την αστυνομία και θα οδηγηθούν στην εισαγγελία.
Οι γυναίκες, τέσσερις υπήκοοι Βουλγαρίας, τέσσερις Αλβανίας και τρεις Γεωργίας, φέρονται να εργάζονταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες, χωρίς να διαθέτουν το προβλεπόμενο πτυχίο Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, άδεια άσκησης επαγγέλματος της αρμόδιας Αρχής, βιβλιάριο υγείας, ενώ φέρονται και ως μη εγγεγραμμένες στο μητρώο αποκλειστικών νοσοκόμων του νοσοκομείου.
Σημειώνεται ότι η άσκηση του επαγγέλματος της αποκλειστικής νοσοκόμας, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, έχει ως αποτέλεσμα τη στέρηση εσόδων από το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία του ΙΚΑ, καθώς δεν εκδίδονται οι απαιτούμενες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, ενώ επιπρόσθετα δεν καταβάλλονται οι προβλεπόμενες από τον νόμο ασφαλιστικές εισφορές.
Παράλληλα, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες ΔΟΥ και ΙΚΑ, προκειμένου να επιβληθούν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα και κυρώσεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου