Διάφορες Αναρτήσεις

  • Σύρος: Χαμός στο facebook με σερβιτόρο καφετέριας - Δείτε τι αποφάσισε να κάνει...
    Σύρος: Χαμός στο facebook με σερβιτόρο καφετέριας - Δείτε τι αποφάσισε να κάνει...

  • Δείτε τί έκανε ένας αστυνομικός- Έκανε όλους τους χρήστες του διαδικτύου να συγκινηθούν (ΒΙΝΤΕΟ)
    Δείτε τί έκανε ένας αστυνομικός- Έκανε όλους τους χρήστες του διαδικτύου να συγκινηθούν (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Επεισόδια κατά την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στη Λέσβο – Έντονες αντιδράσεις και χρήση χημικών..(εικόνες)
    Επεισόδια κατά την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στη Λέσβο – Έντονες αντιδράσεις και χρήση χημικών..(εικόνες)

  • Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι της Πελοποννήσου οδηγούν στον Πύργο! Όλη η Ηλεία έτοιμη για το Συλλαλητήριο για την Μακεδονία!
    Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι της Πελοποννήσου οδηγούν στον Πύργο! Όλη η Ηλεία έτοιμη για το Συλλαλητήριο για την Μακεδονία!

  • Σκηνές απείρου κάλλους σε ταβέρνα στο ΒΟΛΟ – Οι ελεγκτές μπήκαν την πιο ακατάλληλη στιγμή!
    Σκηνές απείρου κάλλους σε ταβέρνα στο ΒΟΛΟ – Οι ελεγκτές μπήκαν την πιο ακατάλληλη στιγμή!

  • Τον αναζητούσαν πολύ καιρό Καστοριά: Συνέλαβαν δραπέτη στην Κορησό
    Τον αναζητούσαν πολύ καιρό Καστοριά: Συνέλαβαν δραπέτη στην Κορησό

  • Σοκ: Τούρκοι πέταξαν στη θάλασσα τα λείψανα Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων....Το αποκαλύπτει ο εκδότης της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αφρίκα»
    Σοκ: Τούρκοι πέταξαν στη θάλασσα τα λείψανα Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων....Το αποκαλύπτει ο εκδότης της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αφρίκα»

  • : Συνελήφθη ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ - Τέλεσε κανονικά τη λειτουργία
    : Συνελήφθη ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ - Τέλεσε κανονικά τη λειτουργία

  •  Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΦΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗ! Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΤΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-
    Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΦΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗ! Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΤΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΩΣ ΠΟΤΕ ???? Ξάνθη: Με υπαίθριες φωτιές ζεσταίνονται οι αστυνομικοί στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών ! για τους μετανάστες διαθέτουν θέρμανση. ! !



Police-Voice blog ➤

Υπηρετούν σε κιόσκια καλυμμένα με νάυλον - Αναγκάζονται να ανάψουν μόνοι τους φωτιές για να «σπάει» το κρύο

Στην καταγγελία πως οι αστυνομικοί που εργάζονται στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στην Ξάνθη αναγκάζονται να ανάψουν υπαίθριες φωτιές για να ζεσταθούν και να βγάλουν τη βάρδια, προέβη η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, που έχει τίτλο «Ως πότε;;;», αναφέρουν πως οι συνάδελφοί τους είναι αναγκασμένοι να κάνουν την υπηρεσία τους σε κιόσκια κλεισμένα με νάυλον, χωρίς καθόλου θέρμανση, και έτσι είναι αναγκασμένοι να ανάβουν μόνοι τους φωτιές για να ζεσταθούν! 

Οι συνθήκες αυτές δεν ισχύουν για τους μετανάστες που βρίσκονται υπό κράτηση μέσα σε κοντέινερ που διαθέτουν θέρμανση. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης: 

«Τι και αν είναι ο δεύτερος συνεχόμενος χειμώνας που έχει έρθει στη Ξάνθη. Στην Αθήνα είναι αλλιώς…Θα έπρεπε όσοι αποφασίζουν για τους συναδέλφους μας που είναι στο δρόμο, πριν βγάλουν τις αποφάσεις τους, να κλείνουν τις πόρτες των γραφείων τους, να έρχονται να βλέπουν τις συνθήκες που εργάζονται οι συνάδελφοι για ένα οχτάωρο, πριν υπογράψουν τις διαταγές.
  
Στο κέντρο φύλαξης παράνομων μεταναστών για δεύτερο χειμώνα, οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν το κρύο με υπαίθριες φωτιές και μέσα σε κιόσκια που τα έχουν κλείσει με νάιλον… κι όμως αυτή είναι η αστυνομία του 2014…και ακριβώς απέναντί τους, στα 20 μέτρα στους θαλάμους καλώς οι παράνομοι μετανάστες βρίσκονται  με κοντομάνικα λόγω… αφόρητης ζέστης από τα καλοριφέρ!!!!
   
Κύριε Υπουργέ δεν μας αξίζει και δεν μας αρμόζει πια αυτή η αδιαφορία από την ηγεσία μας, ούτε από την πολιτική ούτε από τη φυσική, ζητάμε ΑΜΕΣΑ την προμήθεια 3 κοντέινερ κατάλληλα διαμορφωμένων για τους συναδέλφους που υπηρετούν στη φύλαξη του κέντρου, για την αντιμετώπιση του ψύχους το χειμώνα και αντίστοιχα της ζέστης το καλοκαίρι».

Πηγή ➤http://www.protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου