Διάφορες Αναρτήσεις

  • Πρόταση-βό μβα της Κομισιόν: Ταξίδια εντός ΕΕ μόνο για όσους έχουν κάνει την 3η δόση
    Πρόταση-βό μβα της Κομισιόν: Ταξίδια εντός ΕΕ μόνο για όσους έχουν κάνει την 3η δόση

  • Εξιχνιάστηκε το αιματηρό επεισόδιο Θεσσαλονίκη: 51χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε υπάλληλο μπαρ
    Εξιχνιάστηκε το αιματηρό επεισόδιο Θεσσαλονίκη: 51χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε υπάλληλο μπαρ

  • Σε κακούργημα μετατρέπεται το αδίκημα του βασανισμού ζώων μετά τα αυξανόμενα κρούσματα  η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του υπουργού έρχεται
    Σε κακούργημα μετατρέπεται το αδίκημα του βασανισμού ζώων μετά τα αυξανόμενα κρούσματα η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του υπουργού έρχεται

  • ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ; 35χρονος Αγρινιώτης βρέθηκε νεκρός στην Ολλανδία -Είχε πάει για…
    ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ; 35χρονος Αγρινιώτης βρέθηκε νεκρός στην Ολλανδία -Είχε πάει για…

  • Αίσιο τέλος Περιπέτεια για ζευγάρι Γάλλων: Ξεκίνησαν για βόλτα αλλά χάθηκαν στον Ψηλορείτη
    Αίσιο τέλος Περιπέτεια για ζευγάρι Γάλλων: Ξεκίνησαν για βόλτα αλλά χάθηκαν στον Ψηλορείτη

  • Αθεόφοβοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Μετα τα αρχαία στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων εντάχθηκε και νοσοκομείο του ΕΣΥ!
    Αθεόφοβοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Μετα τα αρχαία στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων εντάχθηκε και νοσοκομείο του ΕΣΥ!

  • ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Κώστα Σέλτσα του ΣΥΡΙΖΑ! Χόρεψε και τραγούδησε το σκοπιανό άσμα «Μην ξεχνάτε την Αιγαιακή Μακεδονία» (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Κώστα Σέλτσα του ΣΥΡΙΖΑ! Χόρεψε και τραγούδησε το σκοπιανό άσμα «Μην ξεχνάτε την Αιγαιακή Μακεδονία» (ΒΙΝΤΕΟ)

  •  Παράξενα... Συγγνώμη που δεν είχαμε περισσότερα για να κλέψετε....
    Παράξενα... Συγγνώμη που δεν είχαμε περισσότερα για να κλέψετε....

  • ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ Συνελήφθη 28χρονος που μέσω εκβιασμού απέσπασε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο από 13χρονη
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ Συνελήφθη 28χρονος που μέσω εκβιασμού απέσπασε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο από 13χρονη

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Κατάντια : Συγγνώμη για το Φαρμακονήσι ζήτησε ο αρχηγός του Λ/Σ ! ! ..Δεν είσαι παπάς αρχηγέ του Λιμενικού Σώματος να ζητάς συγγνώμη …



Police-Voice blog ➤
Δεν είσαι παπάς αρχηγέ του Λιμενικού Σώματος να ζητάς συγγνώμη …Κρίμα για  τους άνδρες και τις Γυναίκες του Λ/Σ  κρίμα για  την κατάντια μας  !
Τα πράγματα κύριε αρχηγέ του Λ/Σ είναι πολύ απλά αναλαμβάνεις την ευθύνη παίρνεις αποφάσεις και δίνεις διαταγές, αυτά κάνει ο αρχηγός και ο αξιωματικός που προίσταται των Ανδρών του!
Δεν ζητά συγγνώμη λες και είσαι ο παπάς της ενορίας …Αν δεν σταθείς δίπλα στους άνδρες σου τώρα ποιος θα τους  σταθεί ; Τι παναπεί ζητάς συγγνώμη ; Αν οι άνδρες εκτέλεσαν την αποστολή τους σύμφωνα με τις εντολές που είχαν πάρει  τους υπερασπίζεσαι ,αν δεν εκτέλεσαν τις διαταγές τους στέλνεις στο Ναυτοδικείο !!
Από ποιόν ζητάς συγγνώμη  από τους βουλευτές ; Αύριο περιμένεις να εκτελέσουν διαταγές οι Άνδρες σου   ; Τι να πούμε εμείς πια  ! Αυτό είναι κατάντια   και τίποτε άλλο !
Ο Θεός να μας φυλάξει από τα χειρότερα που είναι μπροστά μας !
Συγγνώμη» ζήτησε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Δημήτρης Μπαντιάς, για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι. Ο  Μπαντιάς μίλησε ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής, όπου συζητήθηκε το ναυάγιο και η διαχείριση των περιστατικών της παράνομης μετανάστευσης στο Αιγαίο, Νωρίτερα, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου ενημέρωσε την επιτροπή για την υπόθεση.
«Σαν αρχηγός του Λιμενικού Σώmpantias-limeniko-swma-660ματος θα αναλάβω την ευθύνη μου. Θα ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Ζητάμε συγγνώμη. Εγώ σαν αρχηγός του Λιμενικού. Και από τις οικογένειες των θυμάτων και από όλους εσάς, τον κύριο υπουργό, την κυβέρνηση, όλους τους Έλληνες, που σας φέραμε σε αυτή τη θέση. Προσπαθήσαμε, αλλά κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Από εκεί και πέρα ο καθένας να σκεφθεί οτιδήποτε άλλο» ήταν η δήλωση του  αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Δημήτρη Μπαντιά.
Ενημέρωση από επιτελείς του Λιμενικού
Για το έργο του Λιμενικού Σώματος στα ανατολικά θαλάσσια σύνορα, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνδρες του Λιμενικού κατά τις επιχειρήσεις διάσωσης και την αδυναμία των αρχών να διαπιστώσουν με ασφάλεια την προέλευση χιλιάδων μεταναστών που επιχειρούν να διασχίσουν τη θάλασσα, ενημέρωσαν τους βουλευτές της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής οι επιτελείς του Λιμενικού.Είναι χαρακτηριστική η περιγραφή που έκανε ο αντιπλοίαρχος Ιωάννης Καραγεωργόπουλος για τις έγγραφες οδηγίες που δίνουν οι διακινητές λαθρέμποροι στους μετανάστες που επιχειρούν να διασχίσουν το Αιγαίο.
«Τους λένε: όταν ανεβείς στην βάρκα πέταξε οποιοδήποτε ταξιδιωτικό έγγραφο φέρεις», είπε ο κ. Καραγεωργόπουλος εξηγώντας ότι η πρακτική αυτή «δυσχεραίνει πολύ την ταυτοποίηση αυτών των προσώπων, τον εντοπισμό της προέλευσής τους καθώς επίσης και τη δυνατότητα διερεύνησης για το ποιον κάθε ανθρώπου».
Οι διακινητές τους δίνουν σημειώματα με οδηγίες που αναφέρουν: «όταν εμφανιστεί ένα ελληνικό σκάφος του Λιμενικού τρύπησε την βάρκα στο πίσω μέρος της με ένα μαχαίρι. Μην φοβάστε οι Έλληνες θα σας σώσουν. Δεν μπορούν να σας στείλουν πίσω στην Τουρκία. Δεν μπορούν να σας επαναπατρίσουν. Μην μιλάτε καθόλου αγγλικά. Προσποιηθείτε ότι δεν γνωρίζετε την αγγλική και επαναλάβατε τη λέξη Παλαιστίνιοι».
Το αποτέλεσμα, όπως ανέφερε ο αντιπλοίαρχος, «είναι εικόνες με σκισμένα σκάφη, που μεταφέρουν δύστυχους ανθρώπους θύματα εκμετάλλευσης, υπερφορτωμένα επισφαλή σκάφη που έχουν τα οργανωμένα δίκτυα
Πηγή ➤http://veteranos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου