Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ! ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΒΑΖΕΙ ΒΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» – «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ – ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ….»
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ! ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΒΑΖΕΙ ΒΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» – «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ – ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ….»

  • ΓΕΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ...ΑΝΕΚΔΟΤΟΟΟΟ...Τρεις τύποι είναι έξω από τον παράδεισο.
    ΓΕΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ...ΑΝΕΚΔΟΤΟΟΟΟ...Τρεις τύποι είναι έξω από τον παράδεισο.

  • «ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ». ΝΕΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ
    «ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ». ΝΕΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

  • ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! 30ΧΡΟΝΟΣ  ΦΩΤΟ
    ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! 30ΧΡΟΝΟΣ ΦΩΤΟ

  • Δες τι έκανες Κωνσταντίνε! Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΑΝΤΗΧΕΙ στις σκλαβωμένες πλαγιές της Βορείου Ηπείρου από xιλιάδες Έλληνες ΔΕΟΣ από τους Βουλιαράτες!
    Δες τι έκανες Κωνσταντίνε! Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΑΝΤΗΧΕΙ στις σκλαβωμένες πλαγιές της Βορείου Ηπείρου από xιλιάδες Έλληνες ΔΕΟΣ από τους Βουλιαράτες!

  • Άννυ: Συνελήφθη η μαϊμού - ψυχίατρος που βγήκε σε τηλεοπτικές εκπομπές και δήλωνε συνεργάτης του ΟΚΑΝΑ
    Άννυ: Συνελήφθη η μαϊμού - ψυχίατρος που βγήκε σε τηλεοπτικές εκπομπές και δήλωνε συνεργάτης του ΟΚΑΝΑ

  • «Χτύπησαν» με taser 87χρονη επειδή κρατούσε μαχαίρι… μαζεύοντας χόρτα!
    «Χτύπησαν» με taser 87χρονη επειδή κρατούσε μαχαίρι… μαζεύοντας χόρτα!

  • Επείγουσα αερομεταφορά βρέφους από την Ελλάδα στην Ιταλία για μεταμόσχευση καρδιάς....
    Επείγουσα αερομεταφορά βρέφους από την Ελλάδα στην Ιταλία για μεταμόσχευση καρδιάς....

  •  Aίσιο τέλος για το ζευγάρι που αγνοούνταν Ο 70χρονος είχε υποστεί κάποιον μικροτραυματισμό....
    Aίσιο τέλος για το ζευγάρι που αγνοούνταν Ο 70χρονος είχε υποστεί κάποιον μικροτραυματισμό....

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Πλαστά ασφαλιστήρια Ι.Χ. από τη General Commodities...Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ....



Police-Voice blog ➤
Το δρόμο του εισαγγελέα έλαβε η υπόθεση της δήθεν βουλγαρικής εταιρείας General Commodities, η οποία εξέδιδε πλαστά συμβόλαια ασφάλισης για Ι.Χ., εξαπατώντας πάνω από 10.000 «ασφαλισμένους».

Αποκαλύφθηκε πλήρως η απάτη της εταιρείας General Commodities Trade –που φερόταν να είναι βουλγαρικών συμφερόντων- η οποία εξαπατούσε τους ασφαλισμένους με πλαστά συμβόλαια ασφάλισης Ι.Χ. επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων. Πιο συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης της Τράπεζας Ελλάδος, ερευνώντας εδώ και ένα χρόνο την υπόθεση -καθώς υπέπεσαν στην αντίληψή της «ύποπτα» συμβόλαια της εν λόγω εταιρείας- διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει τέτοια εταιρεία στα αρχεία της και ότι πρόκειται για «ασφαλιστική-φάντασμα». Μάλιστα, συλλέγοντας όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις, παρέπεμψε τη συγκεκριμένη υπόθεση στη δικαιοσύνη.

Εν τέλει, με τον συντονισμό των αρμόδιων φορέων, καθώς και την παρέμβαση του εισαγγελέα συνελήφθησαν 20 άτομα από την αστυνομία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διάστημα «λειτουργίας» της General Commodities είχαν εξαπατηθεί –λόγω των χαμηλών τιμών που υποτίθεται διασφάλιζε - πάνω από 10.000 πολίτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι -όπως υποστηρίζουν ασφαλιστές με πολύχρονη πείρα- λόγω των ρευστών συνθηκών είναι «ενισχυμένα» τα φαινόμενα εξαπάτησης και στον ασφαλιστικό κλάδο, όμως είναι ιδιαίτερα παρήγορο το γεγονός ότι οι εποπτικές αρχές λειτουργούν και έχουν ως γνώμονα την εξυγίανση του κλάδου και την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς.

Πηγή ➤ nooz
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου