Διάφορες Αναρτήσεις

  • Περαιτέρω βελτίωση του καιρού σήμερα ! Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία ! Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 1-10-2014
    Περαιτέρω βελτίωση του καιρού σήμερα ! Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία ! Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 1-10-2014

  • Άλιμος: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ τραυματίστηκε σε σύλληψη δραστών διάρρηξης οικίας
    Άλιμος: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ τραυματίστηκε σε σύλληψη δραστών διάρρηξης οικίας

  • : «Νταής» χτύπησε τη σύζυγό του και δύο περαστικές που έτρεξαν για βοήθεια Οι δύο γυναίκες κατέθεσαν μήνυση εναντίον του 47χρονου
    : «Νταής» χτύπησε τη σύζυγό του και δύο περαστικές που έτρεξαν για βοήθεια Οι δύο γυναίκες κατέθεσαν μήνυση εναντίον του 47χρονου

  • Κρήτη: Το facebook έκαψε την δασκάλα, που απολύθηκε
    Κρήτη: Το facebook έκαψε την δασκάλα, που απολύθηκε

  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ! Δικαστική “καμπάνα” σε τράπεζα για διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σε εισπρακτική εταιρεία   Η απόφαση του Δικαστηρίου
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ! Δικαστική “καμπάνα” σε τράπεζα για διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σε εισπρακτική εταιρεία Η απόφαση του Δικαστηρίου

  • Τους πιάσανε στα πράσα!! Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διέθετε ξένα μηχανήματα POS στην Ελλάδα
    Τους πιάσανε στα πράσα!! Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διέθετε ξένα μηχανήματα POS στην Ελλάδα

  • Καλωσήρθατε στην κόλαση…..! Έτσι υποδέχονται οι Ολλανδοί τους Λαθρομετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
    Καλωσήρθατε στην κόλαση…..! Έτσι υποδέχονται οι Ολλανδοί τους Λαθρομετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

  • «Αδέσποτος» ΣΑΚΟΣ στην Ηγουμενίτσα! 12 κιλά «ΟΡΦΑΝΗΣ» κάνναβης βρέθηκαν σε θαμνώδη περιοχή!
    «Αδέσποτος» ΣΑΚΟΣ στην Ηγουμενίτσα! 12 κιλά «ΟΡΦΑΝΗΣ» κάνναβης βρέθηκαν σε θαμνώδη περιοχή!

  • Νέες αποκαλύψεις   Επίθεση στην Ερμού: Ψυχ ασθενής, ναρ κο μα νής και επι κίν δυνος ο 24χρονος Αφγανός  δράστης, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος – «Έχει προσαχθεί 20 φορές!»
    Νέες αποκαλύψεις Επίθεση στην Ερμού: Ψυχ ασθενής, ναρ κο μα νής και επι κίν δυνος ο 24χρονος Αφγανός δράστης, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος – «Έχει προσαχθεί 20 φορές!»

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε αν σας παρακολουθούν μέσω διαδικτύου! ! ! ? ? ?


Σ.Σ...ΑΛΗΘΕΙΑ ....Η ..ΨΕΜΑΤΑ ???
Police-Voice blog ➤

Μια νέα πρωτοποριακή ιστοσελίδα υπόσχεται να αποκαλύψει στους χρήστες εάν τα προσωπικά δεδομένα τους έχουν υποκλαπεί διαδικτυακά

Μία νέα πρωτοποριακή ιστοσελίδα υπόσχεται να αποκαλύψει στους χρήστες εάν τα προσωπικά δεδομένα τους, όπως μυστικοί κωδικοί πρόσβασης, λογαριασμοί πιστωτικών καρτών κλπ, έχουν υποκλαπεί διαδικτυακά, σύμφωνα με δημοσίευμα του εξειδικευμένου σε θέματα τεχνολογίας περιοδικού PCWorld.

Η ιστοσελίδα, η οποία έχει την ονομασία haveibeenpwned.com και δημιουργήθηκε από τον Αυστραλό προγραμματιστή Τρόι Χαντ, επιτρέπει στους χρήστες της να τσεκάρουν εάν οι διευθύνσεις του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (e-mail) υπάρχουν στις λίστες με δεδομένα που «εκλάπησαν» στο διαδίκτυο, μετά τις διαρροές στην εταιρεία Adobe System, φέτος, στη Yahoo, το 2012, στη Sony και τη Stratfor, το 2011 καθώς και στη Gawker, το 2010.

Στην ιστοσελίδα δεν υπάρχουν αποθηκευμένα τα δεδομένα που έχουν διαρρεύσει από τον κάθε χρήστη, αλλά μόνο οι διευθύνσεις του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, προκειμένου να γίνει εφικτή η διασταύρωση και κάθε χρήστης να γνωρίζει εάν έχει πέσει θύμα «διαδικτυακής υποκλοπής».

«Δεν έχω ανάγκη να γνωρίζω, προσωπικά, τους κωδικούς πρόσβασης του κάθε χρήστη που έχει πέσει θύμα διαδικτυακής κλοπής. Δεν είναι απαραίτητο και, ειλικρινά, δεν θέλω να έχω τέτοια ευθύνη» δήλωσε ο Χαντ στο PCWorld.

Συνολικά, στη βάση δεδομένων του haveibeenpwned.com υπάρχουν 152 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν από την Adobe, 860.000 της Stratfor, πάνω από 530.000 της Gawker, περίπου 455.000 της Yahoo και 37.000 της Sony.
Πηγή ➤ http://www.protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου