Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ του καιρού με καταιγίδες και χιόνια – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία  Αγριεύει απότομα ο καιρός
    ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ του καιρού με καταιγίδες και χιόνια – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία Αγριεύει απότομα ο καιρός

  • Ο 90χρονος δράστης δημιουργούσε συχνά προβλήματα, λένε κάτοικοι της Τήνου μετά τη δολοφονία του αγιογράφου  To χρονικό του εγκλήματος
    Ο 90χρονος δράστης δημιουργούσε συχνά προβλήματα, λένε κάτοικοι της Τήνου μετά τη δολοφονία του αγιογράφου To χρονικό του εγκλήματος

  • -Τουρκία: Νέα μέτρα από τον Ερντογάν – Σε καραντίνα 31 πόλεις μεταξύ αυτών και η Άγκυρα   η Τουρκία μετράει 425 νεκρούς και 20921 κρούσματα.
    -Τουρκία: Νέα μέτρα από τον Ερντογάν – Σε καραντίνα 31 πόλεις μεταξύ αυτών και η Άγκυρα η Τουρκία μετράει 425 νεκρούς και 20921 κρούσματα.

  • Κορωνοϊός –Αναστάτωση επικρατεί  και στις Σέρρες: Βρέθηκαν θετικοί τρεις καλεσμένοι σε γάμο
    Κορωνοϊός –Αναστάτωση επικρατεί και στις Σέρρες: Βρέθηκαν θετικοί τρεις καλεσμένοι σε γάμο

  • Πωλούσαν ηλιέλαιο σαν ελαιόλαδο...Διαβάστε ποια προϊόντα ανακαλεί ο ΕΦΕΤ τα οποία χαρακτηρίζει νοθευμένα και μη ασφαλή
    Πωλούσαν ηλιέλαιο σαν ελαιόλαδο...Διαβάστε ποια προϊόντα ανακαλεί ο ΕΦΕΤ τα οποία χαρακτηρίζει νοθευμένα και μη ασφαλή

  • Δεν κάνουμε πλάκα: Εκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ – Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι
    Δεν κάνουμε πλάκα: Εκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ – Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

  • Άτυχος στάθηκε ο… κλέφτης στα Τρίκαλα
    Άτυχος στάθηκε ο… κλέφτης στα Τρίκαλα

  • Στην «κατάψυξη» η Βόρεια Ελλάδα.... Βαρυχειμωνιά...Τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα-Γενικό απαγορευτικό απόπλου-  ΦΩΤΟ
    Στην «κατάψυξη» η Βόρεια Ελλάδα.... Βαρυχειμωνιά...Τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα-Γενικό απαγορευτικό απόπλου- ΦΩΤΟ

  • ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επιδείνωσης του καιρου ! Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Πέμπτη!
    ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επιδείνωσης του καιρου ! Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Πέμπτη!

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 29-12-2013



Police-Voice blog ➤
Βελτιωμένο καιρό σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις αυξημένες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, με σταδιακή βελτίωση αργότερα, περιμένουμε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 4 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 12 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 10 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά 6 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει η θάλασσα Ρόδου όπου θα πνέουν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων μέτριοι 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια τμήματα του νομού περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Πηγή ➤http://www.meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου