Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΣΙΦΑ; «ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ»
    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΣΙΦΑ; «ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ»

  • ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ..Ερευνα για τον Χρ. Ξηρό: Οι βόμβες με κινητά, η «μικρή» στα Τουρκοβούνια και το «κόλπο» στο Αιγάλεω
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ..Ερευνα για τον Χρ. Ξηρό: Οι βόμβες με κινητά, η «μικρή» στα Τουρκοβούνια και το «κόλπο» στο Αιγάλεω

  • ΣΟΚ ! Εννιάχρονη σκότωσε κατά λάθος με ούζι τον εκπαιδευτή της ! !
    ΣΟΚ ! Εννιάχρονη σκότωσε κατά λάθος με ούζι τον εκπαιδευτή της ! !

  • ΤΟΥΡΚΙΑ ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Υπαξιωματικός σκότωσε με το κράνος του φαντάρο γιατί μίλαγε στο κινητό του
    ΤΟΥΡΚΙΑ ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Υπαξιωματικός σκότωσε με το κράνος του φαντάρο γιατί μίλαγε στο κινητό του

  • Ήθελαν να κάνουν... κάρβουνο το σπίτι του Κ. Σημίτη - Τι βρήκε η αντιτρομοκρατική ...ΤΙ ΈΚΑΝΑΝ  ΠΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ..νεοτερα ...ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ.
    Ήθελαν να κάνουν... κάρβουνο το σπίτι του Κ. Σημίτη - Τι βρήκε η αντιτρομοκρατική ...ΤΙ ΈΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ..νεοτερα ...ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ.

  • Απάντηση ΕΛΑΣ για τον «γιο αστυνομικού δίπλα στον 23χρονο» που φέρεται να δολοφόνησε τον Άλκη
    Απάντηση ΕΛΑΣ για τον «γιο αστυνομικού δίπλα στον 23χρονο» που φέρεται να δολοφόνησε τον Άλκη

  • Ποινικές διώξεις σε πρώην στελέχη της ΕΥΠ.! ! !  Μετά από πολύμηνη έρευνα
    Ποινικές διώξεις σε πρώην στελέχη της ΕΥΠ.! ! ! Μετά από πολύμηνη έρευνα

  • Πόσοι θα εισαχθούν στις σχολές αστυφυλάκων και αξιωματικών της Αστυνομίας
    Πόσοι θα εισαχθούν στις σχολές αστυφυλάκων και αξιωματικών της Αστυνομίας

  • ΓΕΛΑΝΕ & ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ! ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! Στις 23 Ιουνίου θα γίνει χαμός στα σύνορα…ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ
    ΓΕΛΑΝΕ & ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ! ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! Στις 23 Ιουνίου θα γίνει χαμός στα σύνορα…ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Καταδικάστηκαν 19,... αθωώθηκαν 12.... Βαριές ποινές για τη συμμορία με τα καλάσνικοφ

Η πολυσέλιδη δικογραφία περιελάμβανε πάνω από 150 αδικήματα, όπως συμμετοχή σε ένοπλη συμμορία που διέπραττε ληστείες σε τράπεζες, εκρήξεις σε ATM, επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, διακίνηση όπλων, ναρκωτικών και εκβιάσεις

Police-Voice blog ➤

Έως και 75 χρόνια κάθειρξης στους κατηγορούμενους - Η σπείρα είχε εφαλτήριο την Καβάλα 

Μετά από σχεδόν ένα μήνα, ολοκληρώθηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Κομοτηνής, η δίκη της "συμμορίας με τα καλάσνικοφ", στην οποία ήταν κατηγορούμενα 31 άτομα.

Από αυτούς, 19 καταδικάστηκαν, με τις ποινές να φτάνουν μέχρι και τα 75 χρόνια κάθειρξης για τους "εγκεφάλους", ενώ 12 αθωώθηκαν. Η πολυσέλιδη δικογραφία περιελάμβανε πάνω από 150 αδικήματα, όπως συμμετοχή σε ένοπλη συμμορία που διέπραττε ληστείες σε τράπεζες, εκρήξεις σε ATM, επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, διακίνηση όπλων, ναρκωτικών και εκβιάσεις.

Η σπείρα, που εξαρθρώθηκε τον Ιούνιο του 2012, είχε εφαλτήριο την Καβάλα και είχε αναστατώσει με τη δράση της την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Αναλυτικά οι ποινές που επιβλήθηκαν: Στον Αλέξανδρο Τζελεπάκη κάθειρξη 79 ετών συνολικά, στον Αλέξανδρο Μακαδασίδη κάθειρξη 75 ετών, στον Νίκο Μπάτζιο κάθειρξη 46 ετών. Οι προαναφερόμενοι είναι οι "εγκέφαλοι" της σπείρας.

Στον Σπύρο Σιχλίδη 27 χρόνια, στον Θωμά Παπαντώνη 23 χρόνια, στον Σέρβο Γκόραν Τοβιζάρσκι 15 χρόνια, στον Αλέξη-Άρη Στεφανίδη 21 χρόνια (του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας), στον Κλέωνα Ανδροκόπουλο 15 χρόνια και έξι μήνες (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ), στον Θωμά Μπουκάκη πέντε χρόνια και έξι μήνες (άσκησε έφεση, η οποία έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό), στον Βασίλη Πέκο τρία χρόνια (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος), στον Τάκη Τρικίδη εννέα χρόνια (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος), στον Γιώργο Βέττα έξι χρόνια και έξι μήνες (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος) και στον Νίκο Χρυσουλίδη 16 χρόνια (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος).

Πηγή ➤ .protothema

1 σχόλιο: