Διάφορες Αναρτήσεις

  • Πρωτοβουλία αγάπης: Ιερέας προσφέρει δωρεάν rapid test σε ανεμβολίαστους
    Πρωτοβουλία αγάπης: Ιερέας προσφέρει δωρεάν rapid test σε ανεμβολίαστους

  • Πέντε τόνοι «σοκολάτας» κάνναβης στο πλοίο από τη Συρία! (ΒΙΝΤΕΟ)
    Πέντε τόνοι «σοκολάτας» κάνναβης στο πλοίο από τη Συρία! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας Πρέβεζα: Σε κλίμα έντασης η δίκη 5 Γεωργιανών για τη δολοφονία 67χρονης από τα Γιάννενα
    Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας Πρέβεζα: Σε κλίμα έντασης η δίκη 5 Γεωργιανών για τη δολοφονία 67χρονης από τα Γιάννενα

  • Θάνος Κοντογιώργης: Από το «πουτ δε κοτ ντάουν»... κατηγορούμενος για βι α σμό
    Θάνος Κοντογιώργης: Από το «πουτ δε κοτ ντάουν»... κατηγορούμενος για βι α σμό

  • AΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Θα γίνει «.........»! Χαρίζουν την Ελλάδα στους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ! Εγγυητής το κράτος για δάνεια απόκτησης σπιτιού – Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και όλους του λοιπούς φόρους της εφορίας για την αγορά κατοικίας!
    AΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Θα γίνει «.........»! Χαρίζουν την Ελλάδα στους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ! Εγγυητής το κράτος για δάνεια απόκτησης σπιτιού – Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και όλους του λοιπούς φόρους της εφορίας για την αγορά κατοικίας!

  • Σουηδέζα ακτιβίστρια ξεφτίλισε τις τουρκικές αερογραμμές – Πήγαν να τη χτυπήσουν μέσα σε σουηδικό αεροδρόμιο  ΦΩΤΟ
    Σουηδέζα ακτιβίστρια ξεφτίλισε τις τουρκικές αερογραμμές – Πήγαν να τη χτυπήσουν μέσα σε σουηδικό αεροδρόμιο ΦΩΤΟ

  • Βρέθηκε τραυματισμένος αλεξιπτωτιστής στο δήμο Φυλής Αττικής
    Βρέθηκε τραυματισμένος αλεξιπτωτιστής στο δήμο Φυλής Αττικής

  • Η κακοκαιρία έπληξε την Κεφαλονιά: Ισχυρή καταιγίδα και έντονη χαλαζόπτωση στο Αργοστόλι
    Η κακοκαιρία έπληξε την Κεφαλονιά: Ισχυρή καταιγίδα και έντονη χαλαζόπτωση στο Αργοστόλι

  • Το παιχνιδι θανατου & Η κτηνωδία της «ΜΠΛΕ ΦΑΛΑΙΝΑΣ»: 130 αυτοκτόνησαν γι΄αυτόν που τους αποκαλεί απόβλητα!!! (ΦΩΤΟ)
    Το παιχνιδι θανατου & Η κτηνωδία της «ΜΠΛΕ ΦΑΛΑΙΝΑΣ»: 130 αυτοκτόνησαν γι΄αυτόν που τους αποκαλεί απόβλητα!!! (ΦΩΤΟ)

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ .....ΣΤΑ...Ήθελε και να οδηγήσει την αμαξοστοιχία Σικάγο: Έκανε «έλεγχο» στο τρένο... ολόγυμνη..ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Police-Voice blog ➤

Χαστούκισε επιβάτες και φώναζε ότι είναι η "θεά του τρένου"

Έκπληκτοι οι επιβάτες της "Κόκκινης Γραμμής" στο Σικάγο είδαν χθες μία ολόγυμνη γυναίκα να μπαίνει στους συρμούς της αμαξοστοιχίας φωνάζοντας ότι είναι η "θεά του τρένου" και υποστηρίζοντας ότι σκοπεύει να αναλάβει τον έλεγχό του!

Η 32χρονη γυναίκα ανέβηκε στο σταθμό "Grandville" και άρχισε να χαστουκίζει τους επιβάτες προτού κατευθυνθεί στο μποστινό μέρος του μέρος του τρένου με σκοπό να το οδηγήσει.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", η 32χρονη γυναίκα διέταξε όλους τους επιβάτες να κατέβουν με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση περίπου μισής ώρας στα δρομολόγια. Λίγα λεπτά αργότερα, μετέβη στο σημείο η αστυνομία, η οποία συνόδευσε τη γυναίκα εκτός του τρένου.

Δημοσίευμα της "Washington  Post" αναφέρει ότι η γυναίκα εξετάστηκε από ειδικούς και σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας του Σικάγου, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. 











Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου