Διάφορες Αναρτήσεις

  • Οθόνη σε νταλίκα δείχνει αν μπορείτε να προσπεράσετε- ΒΙΝΤΕΟ
    Οθόνη σε νταλίκα δείχνει αν μπορείτε να προσπεράσετε- ΒΙΝΤΕΟ

  • Συμπλοκή Αλβανών κακοποιών με κατοίκους σε χωριό της Θεσπρωτίας
    Συμπλοκή Αλβανών κακοποιών με κατοίκους σε χωριό της Θεσπρωτίας

  • ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ – ΜΥΣΤΗΡΙΟ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 34ΧΡΟΝΗ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ!  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ! ΦΟΒΟΙ
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ – ΜΥΣΤΗΡΙΟ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 34ΧΡΟΝΗ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ! ΦΟΒΟΙ

  • 'Επεσε σε γκρεμό 150 μέτρων και βγήκε ζωντανή - Η Παναγιά έκανε το θαύμα της.
    'Επεσε σε γκρεμό 150 μέτρων και βγήκε ζωντανή - Η Παναγιά έκανε το θαύμα της.

  • ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνετρίβη στη Μεσόγειο ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος
    ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνετρίβη στη Μεσόγειο ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος

  • «Με έδενε με χειροπέδες και με βί α ζε»   την έβριζε και την απειλούσε είτε λεκτικά, είτε με.....Στη νέα της κατάθεση λοιπόν περιέγραψε πιο αναλυτικά τα περιστατικά....
    «Με έδενε με χειροπέδες και με βί α ζε» την έβριζε και την απειλούσε είτε λεκτικά, είτε με.....Στη νέα της κατάθεση λοιπόν περιέγραψε πιο αναλυτικά τα περιστατικά....

  • Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της  στο Ίλιον.
    Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Ίλιον.

  • Λέσβος Καυγάς κατέληξε σε μαχαίρωμα στη Μυτιλήνη
    Λέσβος Καυγάς κατέληξε σε μαχαίρωμα στη Μυτιλήνη

  • Καβάλα: Εμπρηστής προκάλεσε ζημιές σε οχήματα και σπίτια
    Καβάλα: Εμπρηστής προκάλεσε ζημιές σε οχήματα και σπίτια

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 21-11-2013



Police-Voice blog ➤
Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο, αλλά και σταδιακή επιεδείνωση του καιρού από τα νοτιοδυτικά με τοπικά πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013.

 Τις βραδινές ώρες τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στην Πελοπόννησο, στην Ανατολική Στερεά, στην Ευβοια, στον Αργοσαρωνικό, στο Κεντρικό Αιγαίο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 20 στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 20 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί με σταδιακή ενίσχυση τις απογευματινές και βραδινές ώρες από τα νοτιότερα πελάγη σε σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας και επιδέιωνση του καιρού τις βραδινές ώρες με τοπικά ισχυρές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας τη νύχτα στα ανατολικά τμήματα του νομού, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι
Καλά οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό στην Ιταλία αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας με διαδοχικά μέτωπα κακοκαιρίας από την Πέμπτη 21/11 έως και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας. Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες που τοπικά θα έχουν πολύ έντονο χαρακτήρα με αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενισχυμένους ανέμους και πιθανές χαλαζοπτώσεις.
 Πιο αναλυτικά:
Την Πέμπτη 21/1 βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά τόπους στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο, αλλά σταδιακά αναμένεται περαιτέρω επιδείνωση του καιρού από τα νοτιοδυτικά τμήματα της χώρας, με τοπικά πολύ ισχυρές καταιγίδες κυρίως στην Πελοπόννησο και στο Νότιο Ιόνιο.

Τις βραδινές ώρες και της Πέμπτης και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Παρασκευή, ισχυρότατες βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Πελοπόννησο (ιδιαίτερα στα νότια και ανατολικά), στον Αργοσαρωνικό, στο Μυρτώο Πέλαγος, στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πιθανότατα και της Αττικής), στην Εύβοια, στις Κυκλάδες, στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Την Παρασκευή 22/11 τα ισχυρά φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στο Αιγαίο (με ιδιαίτερη επιμονή στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα), στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση.
Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις, ενισχυόμενοι κατά τόπους και κατά περιόδους στα 8 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία το τριήμερο Σάββατο 23/11 – Δευτέρα 25/11 βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινότερα τμήματα της Κεντρικής και Βόρειας χώρας.

Λεπτομερέστερες προγνώσεις δίνονται στις προγνώσεις πόλεων και θαλασσών, στους ιστιοπλοϊκούς χάρτες και στους χάρτες κυματισμού, καθώς και στο διαδραστικό χάρτη Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.


Πηγή ➤.meteo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου