Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ιγνατίου: Ο Ερντογάν θα στείλει πολεμικά στην Κρήτη και τότε ο Μητσοτάκης πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση
    Ιγνατίου: Ο Ερντογάν θα στείλει πολεμικά στην Κρήτη και τότε ο Μητσοτάκης πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση

  • (ΠΡΟΣΟΧΗ ι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ! !Οι Ρώσοι αφανίζουν τους τζιχαντιστές στην Παλμύρα-Εκατοντάδες νεκροί από τις μαζικές αεροπορικές επιδρομές(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
    (ΠΡΟΣΟΧΗ ι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ! !Οι Ρώσοι αφανίζουν τους τζιχαντιστές στην Παλμύρα-Εκατοντάδες νεκροί από τις μαζικές αεροπορικές επιδρομές(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

  • Άφησαν γαϊδουράκι δεμένο, μπλέχτηκε στο σχοινί του και πέθανε - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης Το ζώο πάλευε να ξεπιαστεί μέρες,...ΦΩΤΟ  & βίντεο
    Άφησαν γαϊδουράκι δεμένο, μπλέχτηκε στο σχοινί του και πέθανε - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης Το ζώο πάλευε να ξεπιαστεί μέρες,...ΦΩΤΟ & βίντεο

  • 62χρονος ποδηλάτης εντοπίστηκε νεκρός στο δρόμο...
    62χρονος ποδηλάτης εντοπίστηκε νεκρός στο δρόμο...

  • Πάτρα: Παριστάνουν τους ενοικιαστές και αρπάζουν κοσμήματα!
    Πάτρα: Παριστάνουν τους ενοικιαστές και αρπάζουν κοσμήματα!

  • ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Δύο Γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη Rafale-Μ, στο αεροδρόμιο Λάρνακας  ΒΙΝΤΕΟ,
    ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Δύο Γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη Rafale-Μ, στο αεροδρόμιο Λάρνακας ΒΙΝΤΕΟ,

  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-Νεαροί άρπαξαν 16χρονη μέσα από το σπίτι της-Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ
    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-Νεαροί άρπαξαν 16χρονη μέσα από το σπίτι της-Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

  • ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΑΣΥ !
    ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΑΣΥ !

  • ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! Ας μην τροφοδοτούμε αυτή την «αρρώστια» - Προστατεύουμε τα παιδιά μας. !
    ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! Ας μην τροφοδοτούμε αυτή την «αρρώστια» - Προστατεύουμε τα παιδιά μας. !

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Θανατηφόρο τροχαίο στα Τέμπη με έναν νεκρό και 14 τραυματίες...



Police-Voice blog ➤

Οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό - Εκ των τραυματιών τρεις είναι διασωληνωμένοι -ανάμεσα στους οποίους ένα επτάχρονο κορίτσι - και οι υπόλοιποι με ελαφρά τραύματα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στα Τέμπη στο 384ο χλμ. όταν Ι.Χ αυτοκίνητο επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που κατευθυνόταν προς τη συμπρωτεύουσα και συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα με βουλγάρικες πινακίδες που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Μετά τη σφοδρότατη σύγκρουση η νταλίκα ανατράπηκε και το λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπεσε πάνω της.

Νεκρός είναι ο 47χρονος οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, ενώ τραυματίστηκαν η 43χρονη σύζυγός του και οι κόρες του, 17 και 7 ετών. Το επτάχρονο κορίτσι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λάρισας, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Τραύματα φέρει και ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, καθώς και ένας επιβάτης του ΚΤΕΛ. Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης επέβαιναν συνολικά 18 άτομα.

Από το ΚΤΕΛ έχουν απεγκλωβιστεί όλοι οι επιβάτες και 15 από αυτούς μεταφέρθηκαν σε δύο νοσοκομεία της Λάρισας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και στο Γενικό Νοσοκομείο. Τρεις από αυτούς είναι διασωληνωμένοι και οι υπόλοιποι με ελαφρά τραύματα.



Επιτόπου έσπευσαν οχήματα της ΕΛΑΣ, Πυροσβεστική και δεκαοχτώ ασθενοφόρα από όλη τη Θεσσαλία. Επί ώρες 15 άνδρες της ΕΜΑΚ που βρέθηκαν εκεί με δύο ειδικά εξοπλισμένα οχήματα προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες, κυρίως του λεωφορείου, οι οποίοι καλούσαν σε βοήθεια.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διακόπηκε και διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών, ενώ ουρές χιλιμέτρων έχουν σχηματιστεί και στα δύο ρεύματα.



Να σημειωθεί ότι το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της εθνικής οδού μετά τα παλιά διόδια, κοντά στο σημείο όπου είχε συμβεί το πολύνεκρο τροχαίο με τους μαθητές από το Μακροχώρι Ημαθίας.

Η τροχαία είναι επί ποδός και προσπαθεί να επιβραδύνει την κυκλοφορία των οχημάτων, έχοντας δώσει εντολές να σταματούν τα αυτοκίνητα, πριν αυτά μπουν στην κοιλάδα των Τεμπών.



Πηγή ➤ http://www.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου