Σελίδες

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Έπιασαν Βουλγάρα που χτύπησε και λή στε ψε ηλικιωμένη....Κατάφερε να παραμείνει ασύλληπτη επί ενάμιση χρόνο....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Διέπραξε το έγκλημα μαζί με τον 55χρονο σύντροφό της, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και ήδη είναι προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης

Κατάφερε να παραμείνει ασύλληπτη επί ενάμιση χρόνο μια 56χρονη Βουλγάρα η οποία είχε ξυλοκοπήσει μια ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στα Χανιά και την είχε ληστέψει, μαζί με τον 55χρονο σύντροφό της ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και ήδη είναι προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης.

Η αλλοδαπή κυκλοφορούσε σαν… κυρία στα Χανιά, όπου εντοπίστηκε την Κυριακή από αστυνομικούς της Ασφαλείας και υποβλήθηκε σε έλεγχο. Μάλιστα, τους έδειξε πλαστά έγγραφα και δήλωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας, αλλά διαπιστώθηκε από τα αποτυπώματά της ότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα του ανακριτή Χανίων για ληστεία και συνελήφθη.

Η ληστεία είχε γίνει στις 14 Απριλίου του 2023, όταν οι δυο Βούλγαροι είχαν εισβάλει στο σπίτι της ηλικιωμένης και είχαν αρπάξει μικρό χρηματικό ποσό και κοσμήματα, ενώ όταν εκείνη άρχισε να καλεί σε βοήθεια, την χτυπήσαν άγρια. Σε βάρος της 56χρονης αλλοδαπής σχηματίστηκε και νέα δικογραφία για πλαστογραφία και ψευδή κατάθεση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Συνελήφθη φυγόποινος

Στην Καβάλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου