Σελίδες

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε όχημα γεμάτο κλοπιμαία Ο εισαγγελέας στον οποίο οδηγήθηκε ο δράστης, του.... το όχημά του κατασχέθηκε ....

  
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Ο εισαγγελέας στον οποίο οδηγήθηκε ο δράστης, του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος

Τυχαία υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Τροχαίας στο Μεσολόγγι ένας Έλληνας που συνελήφθη επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα το αυτοκίνητό του, αλλά από την προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε πως τους τελευταίους έξι μήνες είχε διαπράξει διαρρήξεις στην περιοχή, από τις οποίες εξιχνιάστηκαν δυο μέχρι στιγμής.

Στο διάστημα από τις 29 Απριλίου ως την περασμένη Δευτέρα, ο δράστης είχε παραβιάσει δυο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και το κτίριο ενός σχολείου, από τα οποία είχε κλέψει πακέτα τσιγάρων και προϊόντα αξίας 1.650 ευρώ, ένα καταγραφικό κάμερας, έναν φορητό υπολογιστή, έναν προτζέκτορα και 19 ευρώ.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Αιτωλικού στο σπίτι και στο όχημά του. Ωστόσο, κατέσχεσαν επιπλέον 27 δαχτυλίδια, δυο καρφίτσες, δυο σταυρούς, έναν φορητό υπολογιστή, έξι κατσαβίδια και διάφορα είδη ψιλικών που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και ερευνάται από πού τα είχε κλέψει.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου στον οποίο οδηγήθηκε ο δράστης, του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη των κλοπών.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου