Σελίδες

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Περιστέρι: Έληξε το θρίλερ με τον ταμπουρωμένο στο σπίτι του ψυχιάτρου.....διαπραγματευτής......

https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Έληξε το θρίλερ με τον ταμπουρωμένο άνδρα στο Περιστέρι.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής (25.10.24) ο νοσηλευτής βγήκε από το σπίτι στο Περιστέρι, όπου είχε ταμπουρωθεί από τις 10.45 το πρωί. 

Μετά από τέσσερις ώρες έβγαλαν από το σπίτι ψυχιάτρου τον άντρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Μετά από 4 και πλέον ώρες, οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, να βγάλουν τον άντρα που είχε κλειδωθεί σε σπίτι ψυχιάτρου στην οδό Καλείδωνος 39, στο Περιστέρι και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, είχε δώσει τα κλειδιά τις προηγούμενες ημέρες στον συγκεκριμένο άνδρα, προκειμένου να το βάψει, καθώς φέρεται να είναι ελαιοχρωματιστής.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης δεν έμεινε ευχαριστημένος από την δουλειά του, καβγάδισαν, και του ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι και να του παραδώσει και τα κλειδιά.

Τότε ο άνδρας πράγματι επέστρεψε, αλλά ταμπουρώθηκε στο σπίτι και απειλεί να αυτοκτονήσει. Στο σημείο έχει φτάσει διαπραγματευτής.

Ο νοσηλευτής που είναι και ελαιοχρωματιστής, πήγε να βάψει σπίτι στo Περιστέρι, διαπληκτίστηκε με τον ιδιοκτήτη ψυχίατρο, τον οποίο έδιωξε από το διαμέρισμα και στη συνέχεια, ταμπουρώθηκε μέσα, απειλώντας να αυτοκτονήσει.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο άνδρες εργάζονται μαζί. 


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου