Σελίδες

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Σκηνές από ταινία γουέστερν με μπαμ & μπουμ εκτυλίχθηκαν αργά τη νύχτα στη λεωφόρο Συγγρού ... - Αναζητούνται οι δύο επιβαίνοντες σε μαύρο τζιπ...

 
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤
Συγγρού: Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς

22 και 35 ετών οι δύο που τραυματίστηκαν - Αναζητούνται οι δύο επιβαίνοντες σε μαύρο τζιπ που ενεπλάκησαν στον καβγά - Πληροφορίες ότι είχαν δώσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους


Σκηνές από ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκαν αργά τη νύχτα στη λεωφόρο Συγγρού με έναν άνδρα να ανοίγει πυρ και να τραυματίζει έναν 35χρονο στο χέρι ενώ από το περιστατικό τραυματίστηκε και ένας 22χρονος από τη συμπλοκή που προηγήθηκε.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα σήμερα όταν δύο άτομα κατέβηκαν από ένα μαύρο τζιπ και συνεπλάκησαν άγρια με δύο νεαρούς οι οποίοι επέβαιναν σε μια μηχανή, στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας.
 

Στο σημείο, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν βρεθεί δύο φυσίγγια και ένας κάλυκας. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο πίσω από την αιματηρή συμπλοκή να κρύβονται ερωτικά κίνητρα. 

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, με αξιωματικούς της αστυνομίας να πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. 

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση. 

Δείτε βίντεο από τον αιματηρό καβγά

Πηγή ➤https://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου